Η επιστροφή της Χαράς

10K 844 113
                                    

Παίρνει στα χέρια της το μπλε φόρεμα και το περιεργάζεται. Είναι κομψό όπως αυτά που φορούσε στις δεξιώσεις με τον πατέρα της.

"ΧΑΡΑ ΑΝΟΙΞΕ!" ακούγεται πιο επιτακτικά η φωνή του έξω απο την πόρτα.

Κοιτά πάλι το μπλε φόρεμα . Το κοιτά με νεύρα.

"Όχι" λέει δυνατά και το πετά στην άκρη. Τραβά απο το βάθος της ντουλάπας μια σακούλα κλειστή. Απο μέσα βγάζει ένα φόρεμα. Το είχε πάρει σε περίπτωση..

όταν  το είδε..

.. κάποτε φορούσε πολύ σέξυ ρούχα..δεν ξέρει γιατί το πήρε.

Ψέμματα. 

Το πήρε γιατί πίστευε η ηλίθια οτι θα το φορούσε και θα τον εντυπωσίαζε. Αλλά τώρα δεν την νοιάζει.

"ΑΝΟΙΞΕ ΓΑΜΩΤΟ" ακούγεται η θυμωμένη φωνή του Αντρέα

Είναι βαθύ κόκκινο , κολλητό και προκλητικό. Στα 18 της όταν έβγαινε με την Ευτυχία στα κλάμπ πάντα φορούσαν οτι πιο έξαλλο υπήρχε. Απο αντίδραση μάλλον στη σοβαροφάνεια του οικοτροφείου που έπρεπε να υποστούν  όλη την εβδομάδα.

Ντυνόντουσαν έξαλλα και βγαίναν και χόρευαν ως το πρωί. Σε ένα τέτοιο κλαμπ γνώρισαν τον Δημήτρη. Δούλευε μπάρμαν. Ήταν απίστευτα ωραίος.Τον είδαν και ταυτόχρονα τρελάθηκαν και οι δυο. Είχαν κολλήσει στην μπάρα και τον κοιτούσαν κι έλιωναν. Δεν είχαν πιστέψει στιγμή οτι θα τις έδινε σημασία. Δυστυχώς ο Δημήτρης αποφάσισε να δώσει σημασία και στις δυο.

Φοράει το φόρεμα. Είναι κολλητό και αποκαλυπτικό. Το κορμί της αν και ταλαιπωρημένο απο τον πόνο εξακολουθεί να είναι όμορφο. Είχε ξεχάσει σχεδόν πόσο όμορφο μπορούσε να δείξει.

Παίρνει αποφασιστικά στο χέρι της το κινητό της και πληκτρολογεί ένα μήνυμα . Χωρίς να διστάσει πατάει αποστολή.

Θέλει να τον δει. Μετά απο δυο χρόνια έχει το θάρρος να τον αντικρίσει ξανά. Θέλει να τον ρωτήσει αν άξιζε που έπαιξε μαζί με αυτήν και την Ευτυχία.

Ψάχνει στα καλλυντικά της. Βρίσκει το μαύρο μολύβι και το περνά έντονα πάνω απο τα μάτια της. Στη συνέχεια με μηχανικές κινήσεις συνεχίζει να βάζει κραγιόν και ρούζ. Είχε δυο χρόνια να δει το πρόσωπο της βαμμένο.

Κοιτιέται στο καθρέπτη. Χαμογελά παράξενα στο είδωλο της.

"Νόμιζα πως δεν υπήρχες πια" λέει στο είδωλο της εντυπωσιακής κοπέλας.

Ο ήχος του κινητού της ακούγεται.

Απάντησε.


Μην μιλάςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα