Στην απουσία του η πρώτη γνωριμία

10.7K 860 170
                                    


H Χαρά πηγαίνει στην κρεμάστρα και ξεκρεμάει το μπουφάν της..ήρθε η ώρα να βγει ..τουλάχιστον ως τον στάβλο.

"Και που νομίζεις οτι πας?" ακούει την περιπαιχτική φωνή της Κάτιας πίσω της.

"Δεν θα σου δώσω λογαριασμό.." της απαντά χωρίς να την κοιτάξει. Αν νομίζει οτι θα το παίξει δεσμοφύλακας της είναι γελασμένη. 

Η Κάτια ακουμπά νωχελικά την κούπα με τον καφέ της στο νεροχύτη.

"Ο Αντρέας μου είπε να σε προσέχω.."

Της λέει και την πλησιάζει.

"Τότε μην φοβάσαι για τίποτα ..θα είμαι πολύ προσεκτική"

Την εκνευρίζει τόσο πολύ αυτή η γυναίκα..έχει κάτι στο ύφος της..έτσι αυτάρεσκο..και τα ξεβαμμένα χείλη της απο κραγιόν την εκνευρίζουν ακόμη περισσότερο.

Την κοιτάει άθελα της απο πάνω ως κάτω. Εντάξει έχει ωραίο κορμί..ξανθά μακριά μαλλιά..αλλά όλο επιφάνεια ..σε βάθος δεν διακρίνει κάτι πάνω της.

Η Κάτια εντοπίζει το βλέμμα της Χαράς να πέφτει πάνω στο νεγκλιζέ της. Την ζηλεύει..και καλά κάνει..η ίδια είναι μια κουτσή..και άσχημη..ο Αντρέας δεν θα την κοιτούσε ποτέ. Απο το κρεβάτι του έχουν παρελάσει οι ομορφότερες γυναίκες..έφτυσε αίμα για να καταφέρει να αποκτήσει αποκλειστικότητα. Αν δεν τον έβρισκε τόσο ευάλωτο..δεν νομίζει να τα είχε καταφέρει..αλλά έχει τον τρόπο της να παρηγορεί τους άντρες..ιδίως με τέτοια προσόντα στο κρεβάτι..και στην τσέπη. Τίποτα μικρό δεν έχει αυτός ο άντρας.

"Του αρέσουν ξέρεις..αυτά.." της δείχνει με μια ελαφριά κίνηση του χεριού της το διαφανές νεγκλιζέ της.

Η Χαρά την κοιτάζει εκνευρισμένη.

Φυσικά..η μικρή εκνευρίζεται..νόμιζε πως ο Αντρέας ενδιαφέρεται για εκείνη..αλλά θα της κόψει τον βήχα..και τις ελπίδες.

"Για την ακρίβεια τρελαίνεται..δεν προλαβαίνω να αγοράζω καινούργια ..ξέρεις ..τα σκίζει.." της χαμογελά και πάλι αυτάρεσκα.

"Γιατί μου τα λες αυτά?" 

Ναι αλήθεια ..γιατί της τα λέει αυτά? Λες και ενδιαφέρεται για τα γούστα που βγάζει στο κρεβάτι ο Αντρέας..κι επίσης ..τον έκοψε πιο σοβαρό άντρα..γιατί της σκίζει τις νυχτικιές? δεν το πολυκαταλαβαίνει..απλά ..θα μπορούσε ..να την σηκώνει..δαγκώνει τα χείλη της..μα τι σκέφτεται..

"Ξέρεις εσύ γιατί σου τα λέω.."

Την γυροφέρνει επιδεικτικά . Κοιτά τα καστανά μαλλιά της..ασορτί μάτια..το σώμα της δεν φαίνεται καν με αυτά που φοράει..ένα μηδενικό βασικά..δεν πρέπει να αγχώνεται..είναι και κουτσή..

Μην μιλάςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα