Ξύπνα Χαρά

10.4K 825 87
                                    

"Χαρά ξύπνα άργησες"

Η Χαρά ανοίγει τα μάτια της αργά. Η Ευτυχία κάθεται στην άκρη του κρεβατιού της. Της χαμογελά και φέρνει τα χέρια της πάνω στην κοιλιά της.

"Είναι αγόρι" 

Απο κάπου ακούει την φωνή του Αντρέα. Η φωνή του είναι τρυφερή , κάτι της διηγείται αλλά δεν μπορεί να τον ακούσει καθαρά.

"Ξύπνα άργησες Χαρά" της λέει ξανά   η Ευτυχία.

"Που είμαστε?" της λέει μπερδεμένα η Χαρά..κοιτά γύρω της..είναι στο οικοτροφείο.

"Όχι Χαρά δεν είμαστε εδώ" της απαντά λες και ακούει τις σκέψεις της.

Σε δεύτερα μέσα οι τοίχοι θρυμματίζονται σε χιλιάδες νιφάδες. Στροβιλίζονται γρήγορα παρασύροντας τα έπιπλα, τις πόρτες , τα παράθυρα. Η Χαρά βάζει τα χέρια της μπροστά απο το στήθος της..κρυώνει..η φωνή του Αντρέα στο βάθος γίνεται πιο δυνατή..της μιλά συνέχεια ..κάτι της λέει..κοιτά γύρω της..οι νιφάδες έχουν καλύψει το έδαφος.όλα λευκά γύρω της. Κοιτά ψηλά και βλέπει την μορφή ενός αγγέλου.

"Ξύπνα Χαρά άργησες"

Έχει το πρόσωπο της Ευτυχίας, εκείνη έχει ακόμη τρυφερά τα χέρια της στην κοιλιά της.

"Που άργησα Ευτυχία?"

Της λέει απορημένα.

"Ξύπνα Χαρά σε περιμένει η ζωή"


Ο Αντρέας την κοιτάζει.

"Η Ευτυχία μου μιλούσε συνέχεια για σένα, έλεγε οτι είσαι δυναμική και ατρόμητη και όμορφη και αστεία..μου έλεγε πόσο αγαπάς τα άλογα σαν εμένα..μου έλεγε ιστορίες σας, αστεία σας, σε είχα συμπαθήσει..μια μέρα..μου έδειξε ένα βίντεο σας απο το οικοτροφείο..της τραγουδούσες πάνω σε ένα κρεβάτι ανεβασμένη..ήσουν ένας περίεργος συνδυασμός τόλμης και αθωότητας, η Ευτυχία με πείραξε την ίδια στιγμή..έλεγε και ξαναέλεγε οτι γούρλωσα τα μάτια μου όταν σε είδα στο βίντεο και μου έλεγε όλη εκείνη την ημέρα πως θα σε παντρευτώ και θα γίνετε αδελφές αληθινές..ήταν ανόητη..εκνευρίστηκα στο τέλος μαζί της..αλλά δεν ξέρω γιατί..αλλά το βράδυ σε γκούγκλαρα και είδα φωτογραφίες σου. Ήσουν εντυπωσιακή..και αυτό που μου άρεσε είναι οτι δεν έδειχναν τα μάτια σου οτι είχες επίγνωση ..τι απίστευτη γυναίκα φαινόσουν οτι θα γίνεις...είχες κάτι ..το.."

Της χαιδεύει τα μαλλιά.

Δεν θα ξυπνήσει.Είναι παγωμένη. Αλλά συνεχίζει να της μιλά ..λες και είναι ζωντανή. Λες και τίποτα απο αυτά που έγιναν , δεν συνέβησαν ποτέ. Είναι χαμένος στην δική του μνήμη.

Μην μιλάςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα