fyra ♥ noel

1.7K 32 5
                                    

Mina mörkblåa ögon granskar tröttsamt de olösbara talen som pryder min mattebok. Jag rynkar lite på näsan när jag försöker komma fram till en lösning. Det hjälper inte att grabben som sitter bredvid mig, hetsigt trummar med sin penna på bordet. Jag slår till honom på armen och ger han en ilsken blick. Hans adamsäpple åker upp och ner när han stressat sväljer och nickar lite åt mig. Nöjt lutar jag mig tillbaka i stolen och med ihoptryckta ögonbryn försöker jag fortsätta jobba.

Ganska snabbt inser jag att det är förgäves och drämmer igen matteboken. Något som får alla i klassrummet, inklusive våran lärare att vända sin blick mot mig. Jag motstår impulsen att peka fuck you åt alla. Mest för att det finns en människa jag inte vill göra det mot, Dahlia. Den senaste veckan har mina ögon konstant letat efter henne i korridoren, i klassrummet och i matsalen. Jag diggar henne, hon var schyst och dessutom var hon en riktig tio poängare. Jag vrider på nacken och söker med ögonen efter henne. Hennes mörkblonda hår hänger över hennes ansikte vilket gör det omöjligt för mig att se hennes ansikte. En gnutta besviken vänder jag mig om igen och fäster blicken på klockan. Hoppas på att min blick ska få den att gå lite fortare så att det kan bli helg någon jävla gång.

Tjugo minuter senare slår alla andra igen sina matteböcker och vår lärare önskar oss en trevlig helg. Innan hon ens avslutat meningen är jag ute ur klassrummet och går med snabba steg mot mitt skåp. Med en hastig rörelse slänger jag upp skåpdörren och drar på mig jackan. Det mörkorangea skåpet stängs med en smäll och med raska steg går jag mot utgången. Fyfan vad skönt med helg, jag ska fan sova varje dag. Mina tankar avbryts när jag ser det välbekanta mörkblonda håret sticka upp bakom trappan. Jag styr mina steg mot Dahlias håll och ropar hennes namn, hastigt vänder hon sig om och tittar sig förvirrat omkring. När hennes gråblå ögon möter mina, sprids ett lättat leende på hennes läppar.

"Hej!" Säger hon lite försiktigt när jag närmar mig henne.

"Tja, vad händer i helgen då?" Frågar jag medan jag granskar hennes ansikte. Hon biter sig lite löst i läppen när hon funderar på ett svar.
"Om du ej ska göra något senare är det fest hos Ludde ikväll, du får gärna komma!" Fortsätter jag medan ett leende letar sig fram på mina läppar. Hennes hår studsar upp och ner när hon nickar till svars. Vi yttrar några fler ord innan jag bestämmer mig för att jag måste dra till Ludde.

"Hoppas vi ses ikväll!" Hon ler och nickar lite som svar till min fråga, innan jag vänder mig om och går därifrån.

Femtio minuter senare befinner jag mig i Huddinge och i Ludwigs mörkröda hus. Min kropp ligger slängd på soffan medan vi snackar om ikväll. Ludwig jiddrar massa om hur fett det kommer bli, jag lyssnar lite halvdant och hummar till svar.

"Bror varför lyssnar du inte?" Utbrister Ludwig medan han dramatiskt slår ut med armarna. Jag skakar lite på huvudet åt honom innan jag påpekar att det är dags för oss att sätta igång med förberedelserna.

Ludwig har tydligen fått tag i en jävla massa neonlampor, som vi nu ska försöka sätta upp. Det resulterar i mycket hetsiga diskussioner, men tillslut lyckas vi få upp dem. Jag trycker min hand mot lampknappen samtidigt som Ludde sätter på neonlamporna. Sekunden hela huset blir mörkt, skiner neonlamporna upp.
"FETT bror, jag säger dig att det här blir årets fest!!" Skriker Ludwig och jag skrattar lite åt hans hybris. Ofta tror Ludde att han är gud i egen hög person.

En och en halv timme senare är allting nästan klart. Röda plastmuggar är uppställda på ett bord, muggar som Ludwig försöker fylla med rom och Cola. Det går lite trögt för honom eftersom han spiller hälften utanför.
"Försiktigt Ludde, vi kommer inte ha nå sprit kvar." Muttrar Dante medan ställer fram ytterligare än högtalare som är redo för att dunka musik. En nervös känsla sprider sig genom min kropp när jag tittar på Dante. Jag har inte nämnt något om att jag bjöd Dahlia, men det borde väl inte göra något egentligen? Han festar ju, så då borde hon ju få festa, eller? Jag skjuter undan tankarna och hjälper istället Axel att göra en "ÅRETS FEST" spellista på Spotify.

Fyra timmar senare är festen i full rulle, och det är jag med. Lite för många muggar med rom och cola har runnit ner för min strupe. Det är med stapplande steg som jag tar mig runt i huset. Lite här och var stannar jag till och rör min kropp till rösten av Travis Scott. Dock liknar min dans mer bambi på hal is, jag kan ju fan inte ens stå upprätt. Men trots att jag aldrig skulle erkänna det inför Ludwig, så är festen fet som fan. Påtal om Ludwig är det kanske dags att jag hittar honom. Det är med stapplande steg som jag går mot platsen där Ludde befunnit sig majoriteten av kvällen, nämligen alkohol bordet. Jag stannar till lite när jag ser att han inte är ensam, Dahlia är där med honom. Hela mitt inte skiner upp och jag släpper ut ett glädjeskrik, något som fångar hennes uppmärksamhet.

Jag ska precis ta några steg mot henne när jag skymtar Dante i ögonvrån. Han står lutad mot en vägg och ler sitt kända leende mot den mörkhåriga tjejen framför honom. Trots all alkohol i min kropp, känner jag fortfarande en känsla av nervositet spridas i min kropp. Han får inte fucka upp det här nu, jag ska ändå bara prata med hans syrra. Det är inte direkt så jag tänkte ligga med henne, fast det hade jag ju inte heller tackat nej till. Flaskan jag håller i min hand förs mot mina läppar och jag klunkar lite av innehållet för att dämpa nervositet. Nu kör vi.

STILLA ↠ Noel FlikeDär berättelser lever. Upptäck nu