κεφάλαιο 24

15.8K 431 41
                                    

"Τι στο διάολο ήταν αυτο; Εσύ και ο Χάρρυ..  εσύ και ο Χάρρυ φασώνεστε;" με ρωτάει και καλύπτει το στόμα της σε κατάσταση σοκ.

"Όχι! Καμία σχέση! Δεν φασωνόμαστε." της λέω. Φασωνόμαστε; Όχι, απλώς έτυχε να φιληθούμε, δύο φορές. Και μου έβγαλε τη μπλούζα, και εγώ του τρίφτηκα αλλά δεν φασωνόμαστε. "Έχω αγόρι, θυμάσαι;"

"Ε και; Αυτό δεν σε εμποδίζει από το να φασώνεσαι με τον Χάρρυ. Μόνο που δεν μπορώ να το πιστέψω! Νόμιζα πως μισούσατε ο ένας τον άλλο. Καλά, ο Χάρρυ μισεί τους πάντες αλλά νόμιζα πως σε μισούσε ακόμη περισσότερο."γελάει. "Πότε συνέβη αυτό;"

Κάθομαι στο κρεβάτι της και περνώ τα δάχτυλα μου απ'τα μαλλιά μου. "Δεν ξέρω. Λοιπόν, το Σάββατο αφού έφυγες από το πάρτι κατέληξα στο δωμάτιο του επειδή ένας ανώμαλος προσπάθησε να μου τη πέσει και τον φίλησα. Υποσχεθήκαμε να μην ξαναμιλήσουμε γι'αυτό αλλά ήρθε εδώ σήμερα και άρχισε να με πειράζει... όχι με τον τρόπο που νομίζεις."της λέω αφού την βλέπω να χαμογελάει πονηρά. "Δηλαδή έριχνε τα πράγματα μου από εδώ και από εκεί και τον έσπρωξα και κατά κάποιον τρόπο καταλήξαμε στο κρεβάτι. " της λέω. Ακούγεται χειρότερο όταν το επαναλαμβάνω. Πραγματικά φαίρομαι σαν τσούλα, όπως είπε η μαμά μου. Περνάω ταχέρια μου από το πρόσωπο μου, πως μπόρεσα να το κάνω αυτό στον Νώα, ξανα;

"Ουάου, έχει ψωμί η υπόθεση."λέει η Στεφ και γυρίζω ταμάτια μου.

"Όχι δεν έχει, είναι απλώς φρικτή και λάθος. Αγαπάω τον Νώα και ο Χάρρυ είναι κόπανος. Δεν θέλω να είμαι άλλο ένα επίτευγμα του."

"Θα μπορούσες να μάθεις πολλά από τον Χάρρυ..ξέρεις...σεξουαλικά."λέει και το σαγόνι μου πέφτει.  Είναι σοβαρή; Θα το έκανε και εκείνη; Αυτή και ο Χάρρυ;

"Σε καμία περίπτωση, δεν έχω να μάθω τίποτα από τον Χάρρυ. Ή οποιονδήποτε πέρα του Νώα. " λέω. Δεν μπορώ να μας φανταστώ με τον Νώα να φασωνόμαστε έτσι.  Το μυαλό μου παίζει τις λέξεις του Χάρρυ "Είσαι τόσο σέξυ Τες.".
Ο Νώα δεν θα μου έλεγε ποτέ κάτι τέτοιο. Πότε δεν μου έχει ξαναπεί κανείς κάτι τέτοιο. Νιώθω να κοκκινίζω σκεπτόμενη. "Εσύ;"την ρωτάω. Πρέπει να ξέρω αν αυτή και ο Χάρρυ έχουν κοιμηθεί μαζί.

"Με τον Χάρρυ; Όχι, δηλαδή δεν κάναμε σεξ αλλά είχαμε κάποιες στιγμές όταν πρωτογνωριστήκαμε, όσο ρεζιλευτικο και αν ακούγεται. Αλλά δεν κατέληξε πουθενά, είμασταν φίλοι με προτερήματα για περίπου μία εβδομάδα. " λέει σαν να μιλάει για κάτι ασήμαντο. Δεν μπορώ να θάψω την ζήλεια που μεγαλώνει μέσα μου.

After - Mετά ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα