κεφάλαιο 43

12.3K 349 25
                                    

Γέρνω ελαφρώς προς τον Ζέυν και τα μάτια του Χάρρυ ανοίγουν διάπλατα αλλά επανέρχεται γρήγορα. Ξέρω πόσο ανώριμο και γελοίο είναι όλο αυτό αλλά δεν με πειράζει. Αν είμαι αναγκασμένη να υποστώ τη παρουσία του, θέλω να νιώθει όσο άβολα νιώθω και εγώ.

Η σερβιτόρα με το δερμάτινο επιστρέφει και όλοι παραγγέλνουν φαγητό. Παίρνω μπέργκερ με πατάτες, χωρίς κέτσαπ και όλοι οι άλλοι επιλέγουν φτερούγες κοτόπουλου. Φέρνει μια κόλα στον Χάρρυ και στους υπόλοιπους άλλο έναν γύρω από μπύρες. Εγώ ακόμη περιμένω την κόλα μου αλλά δεν θέλω να φανώ αγενής.

"Έχουν τις καλύτερες φτερούγες εδώ."με ενημερώνει ο Ζέυν και του χαμογελάω.

"Λοιπόν, θα πας στο άναμμα της φωτιάς την επόμενη εβδομάδα;"ρωτάω τον Ζέυν.

"Δεν ξέρω, δεν είναι του στυλ μου."γελάει και πίνει μια γουλιά από τη μπύρα του. "Εσύ θα πας;"ρωτάει και φέρνει το χέρι του στον ώμο μου. Νιώθω ενοχή που φλερτάρω μαζί του, καλά δεν είναι και ακριβώς φλερτ, απλά ανταλλάσσουμε απόψεις, αλλά και πάλι. Δεν έχω ξανά φλερτάρει κανένα στο παρελθόν οπότε υποθέτω είμαι απαίσια σε αυτό.

"Ναι, θα πάω με τον Λίαμ."απαντάω και σκάνε όλοι σε γέλια.

"Τον Λίαμ Πέιν;"ρωτάει ο Ζέυν γελώντας.

"Ναι, είναι φίλος μου."λέω κοφτά. Δεν μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο γελάνε εις βάρος του.

"Φυσικά και θα πήγαινε στο άναμμα, είναι τόσο φλώρος."λέει η Μόλλυ και την κοιτάζω έντονα.

"Όχι, στην πραγματικότητα είναι αρκετά κουλ."τον υπερασπίζομαι. Καταλαβαίνω πως η ιδέα μου για το τι είναι κουλ απέχει από τη δική τους, προτιμώ όμως  τη δική μου.

"Ο Λίαμ Πέιν και η λέξη 'κουλ ' δεν συνυπάρχουν στην ίδια πρόταση."λέει η Μόλλυ και τραβάει τα μαλλιά του Χάρρυ από το κούτελο του. Τη μισώ.

"Λυπάμαι εάν δεν είναι αρκετά κουλ ώστε να κάνει παρέα μαζί σας παιδιά, αλλά είναι... "φωνάζω και σηκώνομαι από το σεπαρέ.

"Ουοα, Τέσσα ηρέμησε. Απλά κάνουμε πλάκα."λέει ο Νάιαλ και η Μόλλυ με κοιτάζει με ειρωνεία. Έχω την αίσθηση πως δεν την νοιάζει και πολύ για εμένα.

"Εε λοιπόν δεν μου αρέσει όταν κάνουν πλάκα με τους φίλους μου, ειδικά όταν δεν είναι μπροστά για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους."Πρέπει να ηρεμήσω.. Τα συναισθήματα μου είναι ήδη έντονα από τον Χάρρυ και το γεγονός πως είναι με την Μόλλυ μπροστά μου.

After - Mετά ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα