κεφάλαιο 25

15.5K 413 34
                                    

Δεν έχω λόγια. Ο τόνος και τα βρώμικα λόγια του Χάρρυ με κάνουν να νιώθω αδύναμη, ευάλωτη και μπερδεμένη. Νιώθω πως βρίσκομαι στο στόμα του λύκου.

"Δεν χρειάζεται να το παραδεχτείς."λέει, η φωνή του είναι τόσο αλαζονική αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κουνήσω το κεφάλι μου. Το χαμόγελο του μεγαλώνει και κάνω ένα βήμα πίσω, προς τον τοίχο. Βηματιζει πιο κοντά μου και κάνω άλλο ένα βήμα προς τον τοίχο. Όχι πάλι..

"Ο σφυγμός σου έχει αυξηθεί ετσι; Το στόμα σου είναι στεγνό, έχεις αυτό το συναίσθημα.. εκεί κάτω. Έτσι δεν είναι Τερέσα;" Όσα είπε είναι αλήθεια και όσο συνεχίζει να μου μιλάει με αυτό τον τρόπο, τόσο περισσότερο τον θέλω. Είναι τόσο αλλόκοτο το να θέλω κάποιον τον οποίο μισώ τόσο πολύ ταυτόχρονα. Η έλξη που νιώθω για αυτόν είναι καθαρά σωματική, κάτι που είναι περίεργο αν σκεφτείς πόσο διαφορετικός είναι από τον Νώα. Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει ποτέ πριν κάνεις, πλην του Νώα.

Ξέρω πως αν δεν μιλήσω σύντομα θα κερδίσει.

"Κανείς λάθος."τραβλίζω και χαμογελάει. Μέχρι και το χαμόγελο του με ηλεκτρίζει.

"Δεν κάνω ποτέ λάθος."λέει και απομακρύνομαι από τον τοίχο πριν βρει την ευκαιρία να με σπρώξει πάνω του.

"Γιατί επιμένεις να λες πως σου την πέφτω ενώ εσύ είσαι αυτός που με στριμώχνει τώρα;"ρωτάω, ο θυμός κάνει στην άκρη τον πόθο μου για αυτό το γεμάτο τατουάζ, εξωφρενικό αγόρι.

"Επειδή εσύ έκανες τη πρώτη κίνηση, μην με παρεξηγήσεις, ήμουν το ίδιο έκπληκτος με εσένα."γελάει.

"Ήμουν μεθυσμένη και είχα περάσει μια δύσκολη νύχτα, όπως σου έχω ξαναπεί. Ήμουν μπερδεμένη επειδή μου φέρθηκες ευγενικά. Καλά, ευγενικά με τον τρόπο σου βέβαια." Λέω και κάθομαι στην άκρη του πεζοδρομίου πριν καταλήξω πάνω στον τοίχο. Το να του μιλάω με κουράζει τόσο πολύ.

"Δεν είμαι και τόσο κακός μαζί σου."λέει, η πρόταση μοιάζει περισσότερο σαν ερώτηση παρα σαν σχόλιο.

"Κι όμως, ήσουν. Θα άλλαζες μέχρι και το πρόγραμμα σου για να βρεις χρόνο να με προσβάλλεις. Όχι μόνο εμένα, όλους. Απλώς φαίνεται πως είσαι ακόμη πιο σκληρός σε εμένα. " Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο ειλικρινής γίνομαι μαζί του. Ξέρω πως είναι θέμα δευτερολέπτων να με εξοργίσει.

"Αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν συμπεριφέρομαι πιο κακά σε εσένα από ότι στον υπόλοιπο κόσμο."γελάει μειδιώντας και σηκώνομαι. Ήξερα πως δεν γίνεται να κάνω μια σοβαρή συζήτηση μαζί του.

After - Mετά ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα