κεφάλαιο 85

12.4K 314 31
                                    

Αφού λογομαχεί με τον κύριο Βανς για έναν αγώνα ποδοσφαίρου, ο Χάρρυ φεύγει. Του ζητάω συγγνώμη που είχα επισκέψεις αλλά ο κύριος Βανς με καθησυχάζει πως ο Χάρρυ είναι σαν οικογένεια και πως είναι πάντα ευπρόσδεκτος. Εικόνες με εμένα και τον Χάρρυ να κάνουμε έρωτα επάνω σε αυτό το γραφείο με αποσυντονίζουν και ο κύριος Βανς χρειάζεται να επαναλάβει τρεις φορές τα λόγια του πριν επιστρέψω  στην πραγματικότητα.

Ξαναπιάνω το χειρόγραφο. Με απορροφά τόσο που δεν καταλαβαίνω ποτέ περνάει  η ώρα, μόλις κοιτάζω το ρολόι είναι περασμένες πέντε. Έχω καθυστερήσει την αποχώρηση μου για μια ώρα και έχω και μια αναπάντητη από τον Χάρρυ. Όταν μπαίνω στο αμάξι, τον παίρνω πίσω όμως δεν απαντάει. Μόλις μπαίνω στο δωμάτιο μου, ξαφνιάζομαι που βρίσκω τη Στεφ στο κρεβάτι της. Παραλίγο να ξεχάσω πως μένει κι αυτή εδώ, λείπει συνέχεια.

"Χρόνια και ζαμάνια." αστειεύομαι και αφήνω την τσάντα μου πριν βγάλω τα παπούτσια μου.

"Ναι.."λέει και ρουφάει τη μύτη της.

"Είσαι καλά; Τι συνέβη;"κάθομαι δίπλα της.

"Νομίζω πως εγώ και ο Τρίσταν χωρίσαμε."κλαίει με αναφιλητά. Είναι παράξενο να βλέπω την Στεφ να κλαίει, φαίνεται τόσο σκληρή και άγρια.

"Γιατί; Τι εννοείς νομίζω;" ρωτάω και πιάνω το χέρι της για να την παρηγορήσω.

"Να.. τσακωθήκαμε και του είπα πως θέλω να χωρίσουμε αλλά δεν το εννοούσα. Δε ξέρω γιατί το είπα, απλώς τσατίστηκα που καθόταν μαζί της και την ξέρω τι είναι."

"Ποια;"ρωτάω αν και έχω μια ιδέα για το ποια μιλάει.

"Η Μόλλυ. Έπρεπε να δεις πώς τον φλέρταρε και πώς κρεμόταν από τα χείλη του."

"Όμως ξέρει ότι είστε μαζί, δεν είναι φίλη σου;"

"Δεν την νοιάζει. Θα έκανε τα πάντα για να την προσέξουν."λέει και σκουπίζει τα μάτια της. Όσο παρακολουθώ την Στεφ να κλαίει, η αντιπάθεια μου για την Μόλλυ όλο και μεγαλώνει.

"Δεν νομίζω πως ο Τρίσταν θα έκανε κάτι μαζί της. Έχω δει τον τρόπο που σε κοιτάζει. Νομίζω πως πρέπει να του τηλεφωνήσεις και να του ζητήσεις συγγνώμη." προτείνω.

"Κι αν είναι μαζί της ;"

"Δεν είναι."τη διαβεβαιώ. Στ'αλήθεια δεν έχω τον Τρίσταν για τύπο που θα έτρεχε πίσω από το ροζ φίδι.

"Πώς το ξέρεις; Μερικές φορές νομίζεις ότι ξέρεις κάποιον αλλά αποδεικνύεται ότι δεν ήξερες τίποτα."λέει κοιτώντας με στα μάτια. "Ο Χ.."διακόπτεται από την πόρτα που ανοίγει.

After - Mετά ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα