κεφάλαιο 99

12.8K 230 31
                                    

"Σπίτι μου σπιτάκι μου!" μουρμουρίζω στον Χάρρυ με το που μπαίνουμε στο διαμέρισμα. Σχεδόν βλέπω την ανάσα μου από το κρύο στο σαλόνι.

"Η θέρμανση είναι κλειστή." τρέμω από το κρύο και γελάει.

"Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί αυτό, είναι καινούριας τεχνολογίας." υπερασπίζεται τον εαυτό του και γελάω.

"Πάω να φέρω καμιά κουβέρτα."λέω ενώ ο Χάρρυ προσπαθεί να καταλάβει πως δουλεύει ο θερμοστάτης.

Πιάνω την κουβέρτα από το κρεβάτι και άλλες δύο από την ντουλάπα και τις πάω στον καναπέ πριν γυρίσω στο δωμάτιο για να βγάλω το φόρεμα μου.

"Χάρρυ!"φωνάζω.

"Έρχομαι!"

"Μπορείς να το ξεκουμπωσεις;"τον ρωτάω, γυρίζοντας την πλάτη μου. Ανατριχιάζω από τα κρύα του δάχτυλα που ακουμπούν το γυμνό μου δέρμα.

"Συγγνώμη." Προσεκτικά ξεκουμπώνει το φερμουάρ και το αφήνει να πέσει στο πάτωμα. Βγάζω τα παπούτσια μου και συνειδητοποιώ πως το πάτωμα είναι εξίσου κρύο με το υπόλοιπο σπίτι.

Τρέχω προς τη συρταριέρα για να βρω τις πιο ζεστές πιτζάμες.

"Ορίστε."λέει κατευθυνόμενος προς την ντουλάπα, βγάζοντας ένα γκρι φούτερ.

Τον ευχαριστώ χαμογελαστά. Δεν ξέρω για ποιον λόγο λατρεύω τόσο το να φοράω τα ρούχα του. Είναι σαν να με φέρνουν πιο κοντά του. Δεν είχα φορέσει ποτέ κάποιο ρούχο του Νώα, πέρα από μια φορά που έβαλα το μπλουζάκι του ενώ ήμασταν σε κάμπινγκ οικογενειακά.

Φαίνεται να αρέσει και στον Χάρρυ αυτή η συνήθεια. Με παρακολουθεί να περνάω την μπλούζα του από το κεφάλι μου, με λαγνεία. Τον παρατηρώ να παλεύει με τη γραβάτα και πάω να τον βοηθήσω. Με χαζεύει σιωπηλά καθώς ξετυλιγω την γραβάτα από τον λαιμό του και την αφήνω κάτω πριν πιάσω ένα ζευγάρι κάλτσες. Διαλέγω τις χοντρές, μαλλιαρες μωβ κάλτσες που μου έκανε δώρο η μητέρα μου πέρισυ τα Χριστούγεννα. Απέχουμε μόλις τρεις εβδομάδες από τα Χριστούγεννα. Αναρωτιέμαι αν η μητέρα μου θα ήθελε να περάσω από το σπίτι. Έχω να πάω από την μέρα που άρχισα το πανεπιστήμιο.

"Τι είναι αυτά;" γελάει και πειράζει τις γούνινες μπάλες στους αστραγάλους μου.

"Κάλτσες, και πολύ ζεστές μάλιστα."του βγάζω την γλώσσα μου.

"Ωραίες."με πειράζει και φοράει ένα σετ φόρμας.

Μέχρι να γυρίσουμε στο καθιστικό, ο χώρος έχει ζεσταθεί αρκετά. Ο Χάρρυ ανοίγει την τηλεόραση και ξαπλώνει στον καναπέ, με τραβάει στο στήθος του και μας σκεπάζει με τον σωρό από κουβέρτες.

After - Mετά ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα