κεφάλαιο 80

12K 321 8
                                    

Μετά από τη καλύτερη μέρα της ζωής μου επιστρέφω στο αμάξι και τηλεφωνώ στον Χάρρυ αλλά δεν απαντά. Θέλω να του πω πόσο καλά πήγε και να τον ρωτήσω γιατί δεν μου είπε ότι δούλευε στη Βανς.

Όταν γυρίζω στην πανεπιστημιούπολη είναι ακόμη μια και έχω σχεδόν όλη τη μέρα κενή. Θα πήγαινα στα μαθήματα αλλά έχω πάρει ήδη παρουσίες γιατί υποτίθεται πως δεν θα τελείωνα τη πρακτική πριν από τις πέντε. Καταλήγω στο εμπορικό να χαζεύω τα μαγαζιά και μπαίνω στα Nordstrom's. Λέω να πάρω μερικά ρούχα ακόμη για την πρακτική, η ανάμνηση του Χάρρυ να με χαϊδεύει μπροστά στον καθρέπτη το πρωί περνάει από το μυαλό μου. Ίσως να πάρω και μερικά εσώρουχα. Τα δικά μου είναι τόσο απλά κι κάπως παλιά. Δεν φαίνεται να πειράζει τον Χάρρυ αλλά θέλω να δω την έκφραση του όταν θα βγάλω τη μπλούζα μου και θα φοράω ένα σουτιέν που δεν θα είναι άσπρο ή μαύρο. Κοιτάζω στα ράφια και βρίσκω μερικά σετ εσωρούχων. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ένα ροζ που αποτελείται κυρίως από δαντέλα. Μόνο που το πιάνω από το ράφι κοκκινίζω, αλλά πραγματικά μου αρέσει. Μια σγουρομάλλα γυναίκα, με υπερβολικά πολύ κόκκινο κραγιόν με πλησιάζει για να με βοηθήσει.

"Τι λες γι'αυτό;"μου λέει κρατώντας κάτι που μοιάζει με ένα μάτσο κλωστές σε μια κρεμάστρα.

"Εεμ.. Δεν είναι και πολύ του στυλ μου."της λέω κοιτώντας το δάπεδο.

"Κατάλαβα, προτιμάς τα κλασσικά εσώρουχα;"ρωτάει. Γιατί με ρωτάει για τις προτιμήσεις μου στα εσώρουχα; Δεν θα μπορούσα να ντραπώ περισσότερο.
"Πρέπει να δοκιμάσεις τα σλιπάκια, είναι σέξι χωρίς να είναι υπερβολικά προκλητικά."λέει κρατώντας ένα σετ στο ίδιο ανοιχτό ροζ με αυτό που κρατάω, μόνο που το βρακί είναι σε άλλο σχήμα. Σλιπάκι. Πότε δεν έδινα τόση σημασία στα εσώρουχα μου αφού κάνεις δεν τα έβλεπε, ποιος να περίμενε πως είναι μια τόσο εξευτελιστική και περίπλοκη διαδικασία;

"Εντάξει."παραδίνομαι και εκείνη βγάζει μερικά ακόμη από το ράφι. Ένα λευκό, ένα μαύρο και ένα κόκκινο σετ. Το κόκκινο μου φαίνεται υπερβολικό αλλά παραδέχομαι πως είναι ενδιαφέρον. Το μαύρο και το λευκό είναι πιο όμορφα από τις συνηθισμένες μου επιλογές αφού είναι φτιαγμένα από δαντέλα.

"Δοκίμασε τα, είναι το ίδιο στυλ."χαμογελάει. Γνέφω καταφατικά και παίρνω τα ζευγάρια από τα χέρια της, ελπίζοντας πως αν απομακρυνθώ δεν θα με ακολουθήσει. Ψωνίζω μερικά φορέματα και ένα ζευγάρι από καλά, άνετα παπούτσια. Ζητώ από την κοπέλα στο ταμείο να επαναλάβει τρεις φορές το ποσό πριν πληρώσω. Τα εντυπωσιακά εσώρουχα κοστίζουν περισσότερο απ'ότι πίστευα. Καλύτερα να αρέσουν στον Χάρρυ.

After - Mετά ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα