κεφάλαιο 83

14.7K 334 37
                                    

"Είσαι έτοιμη να σηκωθείς;"ρωτάει ο Χάρρυ μετά από περίπου μια ώρα.

"Ξέρω ότι πρέπει, απλά δεν θέλω."του λέω τρίβοντας το πρόσωπο μου στο στήθος του.

"Δεν θέλω να σε πιέσω, αλλά πρέπει πραγματικά να πάω στην τουαλέτα."μου λέει και γελάω σηκόνωντας τον εαυτό μου από το κρεβάτι.

"Ωχ."μου ξεφεύγει

"Είσαι καλά;"με ρωτάει γ εκατοστή φορά. Απλώνει τα χέρια του για να με βοηθήσει να σταθώ.

"Ναι, απλά πονάω."του λέω. Μορφάζω μόλις βλέπω τα σεντόνια.

"Θα τα πετάξω."τραβάει τα σεντόνια από το μικρό κρεβάτι.

"Όχι εδώ, θα τα δει η Στεφ."

"Καλά. Πού τότε;"μετακινεί το βάρος του. Πρέπει να κατουριέται αρκετή ώρα.

"Δεν ξέρω.. Μπορείς να τα πας στα σκουπίδια φεύγοντας;"

"Ποιος σου είπε πως θα φύγω; Δηλαδή τι; Κοιμήθηκες μαζί μου και τώρα με διώχνεις;"ο ενθουσιασμός φλεγει τα μάτια του. Πιάνει το μπόξερ και το τζιν του από το πάτωμα και τα φοράει. Εγώ πιάνω την μπλούζα του και του τη δίνω.

"Πήγαινε να κατουρήσεις, πάρε και τα σεντόνια μαζί σου για παν ενδεχόμενο."δεν ξέρω γιατί με νοιάζει τόσο, αλλά το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να αρχίσει να με πειράζει η Στεφ και να μου ζητάει λεπτομέρειες για το πώς έχασα την παρθενιά μου.

"Δεν θα δείχνω καθόλου ανώμαλος κουβαλώντας ματωμένα σεντόνια στο αμάξι μου μέσα στη νύχτα."λέει. Τον σκουντάω και εκείνος μαζεύει τα σεντόνια και βγαίνει από την πόρτα.

"Σε αγαπάω."Χαμογελάει πριν βγει από το δωμάτιο.

Τώρα που έφυγε έχω λίγο χρόνο να κοιτάξω τον εαυτό μου. Αναρωτιέμαι αν δείχνω όσο όμορφα αισθάνομαι. Νιώθω θερμή και περίεργα ήρεμη. Η ανάμνηση του Χάρρυ να με αγκαλιάζει καθώς γλιστρούσε μέσα μου, κάνει το στομάχι μου να σφίγγεται. Τώρα καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται όλοι με το σεξ. Στ'αλήθεια έχανα. Ξέρω όμως πως αν η πρώτη μου φορά δεν ήταν με τον Χάρρυ, δεν θα ήταν τόσο υπέροχη. Οταν κοιτάζομαι στον καθρέπτη, μένω με το στόμα ανοιχτό από την έκπληξη. Τα μάγουλα μου λάμπουν, τα χείλη μου είναι πρησμένα. Μαλάσσω τα μάγουλα μου, δείχνω διαφορετική κατά κάποιο τρόπο. Η αλλαγή είναι ανεπαίσθητη αλλά μ'αρέσει. Παρατηρώ για λίγο τα μικρά κόκκινα σημάδια που υπάρχουν διάσπαρτα στο στήθος μου. Ούτε που θυμάμαι ποτέ τα έκανε. Το μυαλό μου τον ξανασκέφτεται να μου κάνει έρωτα, το στόμα του ζεστό και υγρό πάνω στη σάρκα μου. Με αποσπά από τις σκέψεις μου η πόρτα που ανοίγει, κάνοντας με να αναπηδήσω λίγο.

After - Mετά ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα