κεφάλαιο 52

15.8K 396 38
                                    

Τα χείλη του Χάρρυ πλάθουν τα δικά μου και τα χέρια μου ταξιδεύουν στην πλάτη του. Οι στενοί γοφοί του τρίβονται πάνω μου και ένας λυγμός ξεφεύγει από τα χείλη μου. Καταπίνει τις ανάσες μου καθώς τα χείλη του ακολουθούν τα δικά μου, κίνηση προς κίνηση.

"Ωω Τέσσα, τι μου κάνεις.. πως με κάνεις να νιώθω.. "ψιθυρίζει στο στόμα μου. Τα λόγια του με απελευθερώνουν και πιάνω το στρίφωμα της μπλούζας του. Το χέρι του κατεβαίνει από το μάγουλο μου, στο στήθος μου, και χαμηλότερα στο στομάχι μου. Το χοντρό ύφασμα του φορέματος κρύβει το ανατρίχιασμα στο δέρμα μου. Το χέρι του μετακινείται στο μικρό κενό ανάμεσα μας, εκεί όπου τα πόδια μου χωρίζονται και εγώ αναπνέω κοφτά καθώς με τρίβει απαλά πάνω από το δαντελωτό καλσόν μου. Πιέζει λίγο περισσότερο και βογκάω σηκόνωντας σαν τόξο την πλάτη μου από το παγκάκι.

Δε με νοιάζει πόσο θυμωμένη ή αναστατωμένη με κάνει, με ένα άγγιγμα μπορεί να νε ελέγξει. Ένας έλεγχος που αυτή τη στιγμή καταρρέει. Προσπαθεί να τον διατηρήσει αλλά μάταια. Τρίβει τη μύτη του στο μάγουλο μου ενώ περνάω την μπλούζα του από το κεφάλι του, μπερδεύεται για λίγο στα μαλλιά του αλλά βοηθάει με το ένα του χέρι και την ελευθερώνει. Πετάει τη μπλούζα του και αμέσως κατεβάζει το κεφάλι του για να με φιλήσει για ακόμη μία φορά. Νιώθοντας την ανάγκη και την ανυπομονησία, πιάνω το χέρι του και το φέρνω ανάμεσα στους μηρούς μου. Ένα μικρό γελάκι τον τραντάζει και με κοιτάζει.

"Τι θες να κάνουμε, Τερέσσα;"η φωνή του είναι τραχιά.

"Οτιδήποτε."του λέω και το εννοώ. Θα έκανα οτιδήποτε μαζί του. Θα τον άφηνα να μου κάνει οτιδήποτε, και δεν με νοιάζουν οι αυριανές συνέπειες. Είπε ότι με θέλει και είμαι δικιά του. Ήμουν δικιά του από την πρώτη φορά που άγγιξα τα χείλη του.

"Μην λες οτιδήποτε, γιατί υπάρχουν πολλά γαμάτα πράγματα που μπορώ και θέλω να σου κάνω."βογκάει και πιέζει τον αντίχειρα του ενάντια στο καλσόν και το εσώρουχο μου. Η φαντασία μου τρέχει ανεξέλεγκτη στα πράγματα που θα μπορούσε να μου κάνει.

"Εσύ αποφασίζεις."βογκάω καθώς κινεί κυκλικά τον αντίχειρα του. Δεν έχω τίποτα να του προτείνω, το μόνο που θέλω είναι να μην πάψει να με αγγίζει με αυτόν τον τρόπο.

"Είσαι τόσο υγρή για μένα. Μπορώ να το νιώσω πάνω από το καλσόν."γλύφει τα χείλη του, υγραίνοντας τα και βογκάω ξανά. "Ας ξεφορτωθούμε αυτό το καλσόν, εντάξει;"

Πριν προλάβω να απαντήσω, μου το βγάζει. Τα χέρια του ανεβάζουν το φόρεμα μου και πιάνουν το καλσόν τραβώντας το κάτω στα πόδια μου μαζί με το εσώρουχο. Ο κρύος αέρας με χτυπάει και οι γοφοί μου κουνιούνται αντανακλαστικά.

After - Mετά ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα