κεφάλαιο 71

12.2K 364 81
                                    

Όταν μπαίνουμε στο σπίτι, βρίσκουμε τον Κεν και την Κάρεν να κάθονται στον καναπέ του σαλονιού. Σηκώνουν και οι δύο το βλέμμα τους μόλις μας αντιλαμβάνονται.

"Χάρρυ! Τι έγινε;"ρωτάει πανικόβλητος ο Κεν.

"Είμαι καλά."μουρμουρίζει ο Χάρρυ.

"Τι του συνέβη;"απευθύνεται σε εμένα ο Κεν.

"Έμπλεξε σε καβγά. Δεν μου είπε με ποιον ή γιατί."εξηγώ.

"Είμαι ακριβώς εδώ και μόλις είπα πως είμαι μια χαρά."πετάει.

"Μη του μιλάς έτσι!"τον μαλώνω και τα μάτια του ανοίγουν. Αντί να μου φωνάξει, πιάνει τον καρπό μου με το χτυπημένο του χέρι και με τραβάει έξω από το σαλόνι. Μπορώ να ακούσω τον Κεν και τη Κάρεν να συζητάνε για τη ματωμένη εμφάνιση του Χάρρυ ενώ εκείνος με τραβάει στον πάνω όροφο. Μόλις φτάνουμε στο δωμάτιο του, με γυρίζει από την άλλη, καρφώνει τους καρπούς μου στον τοίχο και κάνει ένα βήμα μπροστά αφήνοντας πολύ λίγο χώρο ανάμεσα μας.

"Μην το ξανακάνεις ποτέ αυτό."λέει μέσα από τα δόντια.

"Τι πράγμα; Άσε με."του λέω και γυρίζει τα μάτια του πριν με αφήσει και ανοίξει τη πόρτα του δωματίου του. Αυτός πηγαίνει στο κρεβάτι αλλά εγώ μένω κοντά στη πόρτα. Ο Κεν και η Κάρεν πρέπει να  αναρωτιούνται γιατί είναι πάλι ο Χάρρυ εδώ, ποτέ δεν ερχόταν σε αυτό το μέρος.

"Μην μου λες πως θα μιλάω με τον πατέρα μου. Να κοιτάς τη δική σου σχέση με τον δικό σου τον πατέρα πριν ανακατευτείς στη δική μου."τη στιγμή που οι λέξεις ξεπηδούν από το στόμα του, αντιλαμβάνεται τι είπε κι εγώ κάνω ένα βήμα πίσω. "Συγγνώμη, δεν το εννοούσα έτσι.. απλώς μου ξέφυγε."προσπαθεί να απολογηθεί.

"Πάντα σου ξεφεύγει, έτσι δεν είναι;"Δεν μπορώ να σταματήσω τα δάκρια που υγραίνουν τα μάτια μου. Το σχόλιο για τον πατέρα μου ήταν απλά...πολύ βαρύ, ακόμη και για τον Χάρρυ.

"Τες, εγώ.. "ξεκινάει αλλά σταματάει. Τι κάνω εδώ; Γιατί συνεχίζω να πιστεύω ότι θα σταματήσει τις προσβολές για αρκετό καιρό ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση; Επειδή είμαι ηλίθια, γι'αυτό.

"Δεν πειράζει, στ'αλήθεια. Αυτός είσαι, αυτό κάνεις. Βρίσκεις τις αδυναμίες των άλλων και τις εκμεταλλεύεσαι. Τις χρησιμοποιείς για το συμφέρον σου. Πόσο καιρό περίμενες για να πεις κάτι για τον πατέρα μου; Ίσως από τότε που με γνώρισες!"φωνάζω.

"Γαμώ το, όχι! Δεν σκεφτόμουν όταν το είπα αυτό. Αλλά δεν είσαι αθώα, με προκαλείς επίτηδες!" φωνάζει, πιο δυνατά από εμένα.

After - Mετά ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα