κεφάλαιο 39

11.9K 365 40
                                    

Κοιτάζω μια τον Χάρρυ και μια τον Νώα. Δεν θα έχουμε καλά αποτελέσματα.

"Τι κάνεις εδώ;"ρωτάω τον Χάρρυ, αν και δεν θέλω να ακούσω την απάντηση. Ειδικά μπροστά στον Νώα.

"Τι πιστεύεις ότι κάνω εδώ; Το έσκασες ενώ κοιμόμουν, τι στο διάολο;"είναι έξαλλος. Κρατάω την ανάσα μου όσο οι φωνές του ηχούν στο δωμάτιο. Στο πρόσωπο του Νώα ξεπροβάλει θυμός, καταλαβαίνω πως έχει ήδη αρχίσει να ενώνει τα κομμάτια του παζλ.
Δεν ξέρω αν πρέπει να προσπαθήσω να εξηγήσω στον Νώα τι συμβαίνει ή στον Χάρρυ γιατί έφυγα.

"Πες μου!"φωνάζει ο Χάρρυ και στέκεται μπροστά μου. Ξαφνιάζομαι όταν ο Νώα μπαίνει ανάμεσα μας.

"Μην της φωνάζεις."προειδοποιεί τον Χάρρυ. Παγώνω όταν το πρόσωπο του Χάρρυ αλλάζει σε μια ακόμη πιο θυμωμένη έκφραση. Γιατί τον νοιάζει τόσο που έφυγα; Θα με έδιωχνε έτσι και αλλιώς. Πρέπει να πω κάτι πριν γίνει χαμός. Λογικά είναι θυμωμένος επειδή έφυγα πριν με κάνει να κλάψω.

"Χάρρυ... σε παρακαλώ, μην το κάνεις αυτό τώρα."τον ικετεύω. Αν φύγει τώρα, ίσως να καταφέρω να εξηγήσω στον Νώα τι συμβαίνει.

"Να μην κάνω τι Τερέσα;"ρωτάει ο Χάρρυ και πλησιάζει τον Νώα. Ελπίζω ο Νώα να κρατήσει τις αποστάσεις, δεν νομίζω πως ο Χάρρυ θα διαστάσει να τον σπάσει στο ξύλο. Ο Νώα είναι μυώδης, ειδικά σε σχέση με το στεγνό σώμα του Χάρρυ, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Χάρρυ τον έχει. Τι πάει στραβά στη ζωή μου και πρέπει να ανησυχώ για το αν θα τσακωθεί ο Χάρρυ με τον Νώα;

"Χάρρυ σε παρακαλώ, φύγε. Θα το συζητήσουμε μετά."λέω και ο Νώα κουνάει το κεφάλι του.

"Τι να συζητήσετε; Τι στο διάολο συμβαίνει Τέσσα;"πετάγεται ο Νώα. Θεέ μου.

"Πες του, άντε πες του."λέει ο Χάρρυ. Δεν πιστεύω αυτό που κάνει. Ήξερα πόσο κακός μπορεί να γίνει αλλά το έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο.

"Τι να μου πεις Τέσσα;"ρωτάει ο Νώα.

"Τίποτα, ότι έμεινα στο σπίτι του Χάρρυ και του Λίαμ το βράδυ."ψεύδομαι. Προσπαθώ να βρω με τα γκρι μάτια μου τα μάτια του Χάρρυ ελπίζοντας πως θα το σταματήσει αλλά αποφεύγει το βλέμμα μου.

"Πες του Τέσσα, αλλιώς θα το κάνω εγώ." γρυλίζει ο Χάρρυ και βάζω τα κλάματα.

"Νώα εγώ.. εγώ και ο Χάρρυ..."ξεκινάω. Η θυμωμένη έκφραση του Χάρρυ μετατρέπεται σε ειρωνεία. Δεν το πιστεύω πως κοιμήθηκα μαζί του, χτες φαινόταν καλή ιδέα αλλά έπρεπε να ξέρω πως θα το μετανιώσω. Απλώς δε φανταζόμουν πως θα έφτανε τόσο μακρυά

After - Mετά ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα