κεφάλαιο 56

14.4K 371 82
                                    

"Τι έχεις κανονίσει για την υπόλοιπη μέρα;"ρωτάει ο Χάρρυ σπάζοντας το φιλί μας. Κάθεται στο κρεβάτι μου και κάνω το ίδιο.

"Τίποτα, θα διαβάσω."νιώθω περίεργα. Σαν να πρέπει να συμπεριφέρομαι διαφορετικά τώρα που είμαστε... κάτι παραπάνω, αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό.

"Μια χαρά."λέει και χτυπάει τη γλώσσα του στον ουρανίσκο του.

Φαίνεται κι εκείνος αγχωμένος, χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη.

"Έλα εδώ."με προσκαλεί ο Χάρρυ ανοίγοντας τα χέρια του. Τη στιγμή που κάθομαι στο πόδι του, η πόρτα ανοίγει και γρυλίζει. Η Στεφ, ο Τρίσταν και ο Νάιαλ μπαίνουν όλοι μαζί στο δωμάτιο. Μας κοιτάζουν επίμονα και κατεβαίνω από τον Χάρρυ και κάθομαι στην άλλη άκρη του κρεβατιού.

"Εσείς οι δύο πηδιέστε παιδιά;"ρωτάει ο Νάιαλ και αφήνω μια μικρή κραυγή.

"Όχι."τους λέω. Δεν ξέρω τι υποτίθεται πως πρέπει να τους πω, θα περιμένω τον Χάρρυ να μιλήσει. Μένει ήσυχος ενώ ο Τρίσταν και ο Νάιαλ του λένε για το χθεσινοβραδινό πάρτι.

"Φαίνεται ότι δεν έχασα και τίποτα."τους λέει ο Χάρρυ και ο Νάιαλ ανασηκώνει τους ώμους του.

"Μέχρι που η Μόλλυ έκανε στριπτίζ. Γδύθηκε εντελώς. Έπρεπε να ήσουν εκεί."του λέει ο Νάιαλ. Μορφάζω και κοιτάζω την Στεφ που καρφώνει το βλέμμα της στον Τρίσταν, πιθανών ελπίζει να μην σχολιάσει τον γυμνισμό της Μόλλυ.

"Τίποτα που δεν έχω ξαναδεί."ο Χάρρυ χαμογελάει και βογκάω καλύπτοντας το προσποιούμενη ότι βήχω. Δεν μπορεί να το είπε αυτό. Το πρόσωπο του κατσουφιάζει, καταλαβαίνοντας τι εκάνε μόλις.

Ίσως τελικά να ήταν απαίσια ιδέα. Η κατάσταση ήταν ήδη αμήχανη, και τώρα που είναι όλοι στο δωμάτιο είναι χειρότερα. Γιατί δεν τους είπε πως τα έχουμε; Τα έχουμε; Ούτε εγώ δεν ξέρω. Μετά την εξομολόγηση του πίστευα ότι τα είχαμε, αλλά ποτέ δεν ξεκαθαρίσαμε όντως τι είμαστε. Ίσως δεν χρειάζεται; Αυτή η αβεβαιότητα με τρελένει, όσο καιρό ήμουν με τον Νώα, ποτέ δεν χρειάστηκε να ανησυχήσω για τα συναισθήματα του απέναντι μου. Πότε δεν χρειάστηκε να αντιμετωπίσω πρώην φίλες με πλεονεκτήματα, είμαι το μόνο κορίτσι που έχει φιλήσει στη ζωή του ο Νώα, και πραγματικά, μου άρεσε αυτό. Εύχομαι ο Χάρρυ να μην είχε κάνει ποτέ κάτι με κάποια άλλη, ή τουλάχιστον να είχε κάνει με λιγότερες.

"Θα πάμε για μπόουλινγκ μόλις αλλάξω, θα έρθεις;"ρωτάει η Στεφ και κουνάω το κεφάλι μου.

After - Mετά ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα