κεφάλαιο 64

12.1K 384 225
                                    

Πιέζω τα πόδια μου να κινηθούν γρηγορότερα. Πότε δεν υπήρξα ιδιαίτερα αθλητική αλλά η αδρεναλίνη μου είναι σε πλήρη δράση. Φτάνω στο τέλος του δρόμου, όμως αρχίζω να κουράζομαι. Που στο διάολο πάω; Δεν θυμάμαι πως να γυρίσω πίσω στις εστίες και εγώ η ηλίθια άφησα το κινητό μου στο δωμάτιο.

"Τέσσα, σταματά!"φωνάζει ο Χάρρυ πάλι. Σταματάω. Σταματάω εξουθενωμένη. Γιατί τρέχω μακριά του; Εκείνος είναι που πρέπει να μου εξηγήσει τι παιχνίδια παίζει μαζί μου. "Τι σου είπε ο Ζέυν;" Τι;

Όταν γυρίζω να τον αντικρίσω είναι μόλις λίγα μέτρα μακριά. Εξαιτίας της έκπληκτης έκφρασης του, καταλαβαίνω πως δεν περίμενε να σταματήσω.

"Τι είναι Χάρρυ; Τι μπορεί να θέλεις από εμένα;"ουρλιάζω. Η καρδιά μου σφυροκοπάει και από το τρέξιμο αλλά και από τη πληγή που της προκάλεσε εκείνος.

"Εγώ.. "φαίνεται να έχει χάσει τα λόγια του. "Σου είπε τίποτα ο Ζέυν;"

"Όχι.. Τι να μου πει;" κάνω άλλο ένα βήμα μπροστά και βρισκόμαστε κατά πρόσωπο, δηλαδή θα βρισκόμασταν αν δεν ήταν τόσο ψηλός. Ο θυμός μου αυξάνεται.

"Λυπάμαι, εντάξει;"λέει σιγανά. Με κοιτάζει στα μάτια και απλώνει το χέρι για να πιάσει το δικό μου αλλά τραβιέμαι. Αγνοεί την ερώτηση μου για τον Ζέυν αλλά είμαι πολύ έξαλλη για να με νοιάζει.

"Λυπάσαι; Λυπάσαι;"επαναλαμβάνω. Η φωνή μου βγαίνει σαν γέλιο.

"Ναι, λυπάμαι."

"Άι στο διάολο, Χάρρυ."παω να φύγω αλλά πιάνει το χέρι μου ξανά και ο θυμός μου ξεχειλίζει. Η παλάμη μου σηκώνεται και τον χαστουκίζει, δυνατά. Μένω έκπληκτη από τη βίαιη κίνηση μου όπως και αυτός, και σχεδόν θέλω να του ζητήσω συγγνώμη που τον χτύπησα. Αλλά ο πόνος που μου προκάλεσε αυτός είναι πολύ μεγαλύτερος από ένα χαστούκι.

Τρίβει το μάγουλο του και με κοιτάζει. "Ποιο στο διάολο είναι το πρόβλημα σου, εσύ ήσουν που φίλησες πρώτη τον Ζέυν."φωνάζει. Ένα αμάξι περνάει και ο οδηγός μας κοιτάζει επίμονα αλλά τον αγνοώ. Δεν με νοιάζει αν θα κάνω σκηνή αυτή τη στιγμή.

"Δεν προσπαθείς σοβαρά να κατηγορήσεις εμένα. Εσύ μου είπες ψέμματα και έπαιξες μαζί μου σαν να ήμουν ανόητη Χάρρυ! Όταν νόμιζα ότι μπορούσα να σε εμπιστευτώ, με εξευτέλισες! Αν ήθελες τη Μόλλυ γιατί δεν μου είπες απλά να σε αφήσω ήσυχο; Αντίθετα, με φλόμωσες με αυτές τις μαλακίες ότι και καλά θέλεις κάτι παραπάνω, και με παρακάλεσες να κοιμηθώ μαζί σου για να με χρησιμοποιήσεις! Τι κέρδισες απ'όλο αυτό;
Ααα, εκτός από μια πίπα!"ουρλιάζω. Η λέξη ηχεί παράξενα καθώς βγαίνει από το στόμα μου.

After - Mετά ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα