1. évad, 3. rész

1.5K 54 2
                                    

Sziasztok! Meg is hoztam a következő fejezetet, és ígérem a következő részben már ténylegesen is betoppan végre M életébe Grayson! :) Remélem várjátok és köszönöm az eddigi visszajelzéseket és hogy itt vagytok! xx Mila


2019. május 3.

Az esti pletykapartyk pár nap után rutinná váltak Corinnával. Gyors kajákat rendeltünk, filmet néztünk vagy csak szimplán pletykáltunk. A középiskolás barátnőim jutottak eszembe róla. Akkoriban rengeteg barátnőm volt. A legjobb barátnőm olyan volt, mintha a testvérem lett volna, elképesztő kötelék volt közöttünk és gyakran elszomorít ha arra gondolok, hogy eltűnt az egész. Neki lett egy komoly kapcsolata és mondhatni a szerelmet választotta a barátságunk helyett, pedig én sosem állítottam választás elé.

- Celeb crush? - kérdeztem. Azt hiszem sokat elmondhat egy emberről, hogy ki tetszik neki akár a sztárvilágban, akár a hétköznapi emberek között.

- Hmm, a fiatalkori Leonardo Di Caprio - válaszolta, de láttam, hogy tovább gondolkozik.

- Jézusom de uncsi vagy.

- Miért a tiéd ki? - horkant fel.

- Grayson Dolan. Szerintem soha életemben nem láttam nála tökéletesebb pasit - haraptam bele az ajkamba, mire Corinna nevetni kezdett. - Ne nevess, egyszer már beszéltem is vele.

- Nem mondod?

- Csak twitteren DM-ben - rántottam meg a vállam miközben visszagondoltam arra az estére.


Grayson Dolan: I love youuu

Először kissé összezavarodott voltam az üzenetet látva, de aztán hamar rájöttem, hogy valószínűleg ugyan ezt az üzenetet elküldte még vagy ötven lánynak, akiket a rajongójának hitt anélkül, hogy bárkinek is a nevét vagy képét megnézte volna. Még pár hónapja követett be Twitteren. Miután átlépte a nem is emlékszem hány milliós követőszámot egyszerűen bekövetett pár száz embert az oldalán és egyszerűen szerencsém volt. Nagy rajongó voltam? Nem mondanám, egyszerűen csak azt gondoltam, hogy ez a két srác valószínűleg a leghelyesebb pasik, akiket valaha láttam. Azt hiszem 22 évesen kinőttem már az eszeveszett rajongásból, főleg úgy hogy idősebb voltam náluk 3 évvel, de akkor is. Valahogy értékelnem kellett őket.

én: uhm, ez aranyos

Grayson Dolan: Ez fájt

én: haha bocsi. más választ vártál?

Grayson Dolan: Ja, mondhatni. Te voltál az egyetlen, aki mást válaszolt

én: más vagyok mint a többi.

Grayson Dolan: Oh igen?

én: folyamatosan válaszolsz nekem, úgyhogy igen. egyértelműen

Grayson Dolan: Oké, igaz

én: ez könnyű volt, növeled az önbizalmam

Grayson Dolan: Abba kellene hagynom akkor.

én: miért?

Grayson Dolan: Már így is elég magabiztos vagy

Grayson Dolan: De tetszik

én: flörtölsz velem?

Grayson Dolan: Nem

én: hazudsz

A szívem csak úgy zakatolt a mellkasomban miközben úgy vigyorogtam, mint egy idióta. Úgy viselkedtem mint egy tizenéves, aki épp a tini szerelmével beszélget. Miután vártam pár percet tudtam, hogy már nem jön több válasz, de akkor is. Szórakoztató volt és ahogy írtam, kifejezetten jót tett az önbizalmamnak ez a pár üzenet. Egyébként is elég magabiztos voltam a bőrömben. Azt hiszem hamar rájöttem hogyan szeressem magam már csak azért is, mert ebben a bőrben kell élnem életem végéig ha tetszik, ha nem. Tudtam, hogy ha elfogadom magam, az meg fog mutatkozni és jobban fogom érezni magam a bőrömben és az életemben. Sokat küzdöttem a súlyommal, viszont miután leadtam néhány kilót készen álltam egy boldogabb életre, ahol hittem magamban és szerettem az alakom minden formájával együtt. Most, amikor belenézek a tükörbe előbb nézem meg a fenekem, mint a hasam. Vagy a derekam és nem a csípőm. Ez egy olyan dolog, amit meg kell tanulni, de ha egyszer sikerül, kifizetődik és megmutatkozik.

Bakancslista | HU 1-2. évadWhere stories live. Discover now