1. évad, 13. rész

1.9K 44 1
                                    

2019

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

2019. augusztus 3.

- Szeretem ezt az inget rajtad - mondta, miközben tekintete végig szaladt a testemen, majd mikor a szemembe nézett egy pimasz mosollyal megnyalta a száját. Épp a nappalim kanapéján ült. A lábai kisebb terpeszben voltak, miközben kényelmesen hátradőlt és az egyik keze a feje mögött pihent. Már csak a látvány miatt is elvigyorogtam, viszont mikor a szavait hallottam a szám belső részére haraptam és éreztem, ahogy a testemben egy kisebb tűz gyullad. Az ing, amit említett az a férfi ing volt, amit néhány hónapja a tetőn viseltem és most sem volt rajtam azon kívül semmi, mindössze hanyagul összegombolva lógott rajtam.

Hetek óta ment ez közöttünk, szinte meg lehetett mondani, hogy pattogtak közöttünk a szikrák, mégsem történt a medencés buli óta semmi különösebb közöttünk. Barátokként viseletünk. Barátokként, akik gondolatban valahogy mindig a hálószobában kötnek ki a másik személlyel. Ez az érzés volt az, ami már lassacskán kínzássá alakult és nem tagadom, a kisördög a vállamon ma tudatosan sarkallt arra, hogy felvegyem azt a piros együttest, amit a minap vettem a plázában és talán még annál tudatosabb volt, mikor a válaszon gondolkodtam Grayson mondatára.

- Tetszene ami alatta van is - mondtam, miközben a konyhapultra könyököltem és kissé előrehajoltam. Az apró mosoly, ami az arcán díszelgett azonnal pimasz vigyorrá alakult, miközben a tarkóját vakargatta. Frusztrált lett, és nagyon nem jól leplezte én pedig gondolatban vállon veregettem magam.

- Baszki, kikészítesz - ingatta a fejet nagyot sóhajtva, az én gondolatim pedig közben már messze jártak. Egyszerűen már csak a gondolat is, hogy fényes nappal van, egy egyszerű szerda délelőtt és a levegő köztünk mégis úgy felforr, mintha egy sötét szobában lennénk éjjel felperzselte a bensőm.

Tudjátok vannak azok a zenék, amiket meghallva érzitek, hogy erőt kaptok, akár a szövege vagy a hangzása miatt. Amelyik zenére akár otthon, zsíros hajjal, egyedül a hálószobátokban is képesek vagytok erőre kapni és magabiztosan csak felpattanni az ágyról és szexi táncot lejteni. Nos, nekem ilyen volt ez a szám, és már mikor pár évvel ezelőtt kijött is tudtam, hogy egyszer még emlékezetessé akarom tenni ezt a zenét valahogyan.

- Alexa, play Good for you by Selena Gomez - mondtam hangosan, hogy az okos készülék is hallja, ami egy villanással aktiválódott és elindította az általam kért zenét.

A szívem a torkomban dobogott, miközben lassan eltoltam magam a konyhapulttól és mélyen Grayson szemébe néztem, aki csak kíváncsian figyelte mire készülök. Meg akartam babonázni, és el akartam annyira csábítani, hogy minden porcikája csak azt kívánja, hogy végre megérinthessen.

Cause I just wanna look good for you / Mert egyszerűen csak tetszeni akarok neked

Végül elszakítottam a tekintetem tőle és neki hátat fordítva kezdtem el lassan mozgatni a csípőmet a zene ritmusára, mintha csak ártatlanul táncolnak a konyhámban, miközben a zenét élvezem. Mindketten tudtuk, hogy ez nem így van, hogy ott bujkál bennem a kisördög, aki arra ösztönöz, hogy a kezemmel az ing puha anyagába markolják, hogy feljebb húzzam azt, ezzel egy pillanatra megvillantva neki a fenekem egy apró részét, majd hagytam hogy az anyag erőtlenül visszaessen az eredeti pozíciójába. Közben a csípőm folyamatos mozgott a zene ritmusára. Jobbra, balra, lassan.

Bakancslista | HU 1-2. évadWhere stories live. Discover now