2. évad Prológus

763 35 6
                                    

Mi történik akkor ha az a két szív, ami eddig egymás mellett dobbant hirtelen több ezer kilométerre kerül a másiktól? Megszakad, kettétörik... Egy távkapcsolat bizony nem a legegyszerűbb, és ha nem raknak bele elég munkát, egyszerűen kihűl.

Aztán mi történik ha másfél év után a két szív ismét találkozik? Működhete két ember barátként, akik egykor, és titkon még most is, fülig szerelmesek egymásba? Meddig mehet a gyerekes játszma, flört aztán visszakozás?
Nos, most a két év helyett csak három hónap van, vagyis a közös elvesztegetett időt számolva alig pár hét. Hogy mire lesz elég? Az csak Mirán és Graysonön múlik..

Buta játszmák.

Ismét harc az érzések ellen.

Ismét harc egymásért.

Viszont a végén a legnagyobb harc ismét a távolsággal van, ami ellen a két szív ha összefog, talán együtt győzedelmeskedhet.

16+


Helloooo, igen amint látjátok visszatér egy újabb fordulóra az én személyes eddigi kedvenc saját könyvem, ha ez nem hangzik túl egoistán.. :)
Remélem, hogy nem veszett el az érdeklődésetek és velem tartotok majd erre az évadra is, én nagyon izgatott vagyok miatta! Egyszerűen közel áll hozzám nagyon Mira karaktere, és a kapcsolatuk is olyan amit szeretek részletezni, nagyon remélem ez az évad is elnyeri majd a tetszéseteket!

Most hogy mindenkinek sajnos sok időt kell otthon töltenie, legalább legyen mit olvasni, nemde? Még mindig írás alatt van a könyv egy része, viszont néhány rész már megvan így gondoltam elkezdem megosztani és remélem lépést tudok majd tartani. Igyekezni fogok!

Köszönöm, hogy itt vagytok! <3 xx M

Bakancslista | HU 1-2. évadWhere stories live. Discover now