1. évad, 12. rész

1.8K 42 3
                                    

2019. július 18.

Kissé meglepődtem, mikor Ethannel és Corrinával az oldalamon beléptünk a fiúk nappalijába és a nagy üvegablakon láttam, hogy többen vagyunk, mint gondoltam. Az utóbbi napokban kifejezetten sokat emlegették az ikrek, hogy medencés bulit terveznek, aminek ma jött el a napja. Na jó , bulihelyett inkább egy könnyedebb baráti összejövetelnek mondanám, kifejezetten nem voltak azok a bulis típusok.
Igazából egyedül Bryantet és Danielt ismertem meg. Rajtuk kívül még volt pár srác és néhány lány is. Corinnával egy pillanatra össze is néztünk, mikor láttuk a társaságot, majd nagy levegőt vettem és kimentünk az udvarra. A hangszóróból hangosan dübörgött a hangzásából ítélve valószínűleg Tame Impala és Grayson éppen akkor csobbant egy hatalmasat a medencében, amire a négy lány sikítva takarta el az arcát. Igazából akkor esett le honnan volt ismerős a csaj. Bizony ő volt a tapadós lány a tetkószalonban Graysonnel. A szememet forgatva dobtam le a felsőmet és a táskámat a fotelre, viszont a magas derekú rövidnadrágomat még magamon hagytam. A bikinim egy igazából kifejezetten szexi egybe részes, piros darab volt, az elején is de a hátán egy még mélyebb kivágással, ami kicsit mutatott a melleim széléből is. És igazából mikor ránéztem a lányokra örültem, hogy ezt vettem fel. Volt már azért annyi önbizalmam, hogy lássam mennyivel dögösebb voltam náluk.

- Mi újság, mi ez a durci arc? - karolta át a vállam halkan kuncogva Ethan.

- Semmi, nem fontos - ráztam meg a fejem nevetve, vicces volt belegondolni, hogy ennyire feltűnően nem tetszett a dolog és utáltam beismerni, amiért már csak azért is féltékeny vagyok, mert néhány másik lány is van rajtam kívül az udvaron Grayson mellett.

- Na végre, mi tartott eddig? - kiabált felénk Grayson, mikor gondolom észrevette, hogy ott vagyunk. Gyorsan kipattant a medencéből és felénk tartott. Minden erőmmel próbáltam nem túl felütően, de mégis hatásosan megnézni magamnak, miközben felénk tartott. Izmos testéről csöpögtek víz cseppek, miközben megrázta a haját és hátrasimította azt, hogy ne álljon olyan nagyon szanaszét. Oké, még mindig túl nagy hatással van rám. Azt hittem majd ha lefekszünk ez enyhül, mert végre a testem azt érzi elérte amit akart, ezzel szemben csak többet és többet akartam.

- Jaj de hideg vagy - rezzentem össze, mikor magához ölelt. Az én nap által felmelegített bőröm erős kontrasztban volt az ő hideg és vizes bőrével szemben, de azért nem bántam annyira a dolgot. Ahogyan azt sem, hogy még addig sem engedett el, míg Corinnát is megölelte. Egyszerűen átfogta a vállam és mindössze a másik kezével köszöntötte Corinnát csak.

Közben Ethan fejéből egy őrült ötlet pattant ki és felmászott a tetőre, hogy onnan ugráljon a medencébe, amibe nyilván pár ugrás után Gray is benne volt és ment utána. Én csak a fejemet rázva ültem le a napozóágyak egyikére Corinnával, majd nevetve figyeltem, ahogy őrült módjára ugrálnak a medencébe.

Néhány órával később épp a napozóágyon feküdtünk Corinnával, miközben élveztük ahogy a forró nap barnítja a bőrünket és a telefonján mutatott valamit, mikor valami más kapta el a figyelmem. Grayson épp az egyik szőke lányt karolta át hátulról, hogy aztán beleugorhasson vele a vízbe. A lány csak hatalmas vigyorral fröcskölte Graysont, én pedig legszívesebben belefojtottam volna őt a vízbe.
A nap további része is igazából hasonlóan telt. Én kerültem Graysont, inkább mindenki mással voltam és ha ő odajött azonnal felvettem egy attitűdöt és általában ott is hagytam mindig. Nem tett semmi komolyat egy lánnyal sem, egyszerűen csak dühített, hogy ha tett volna sem lehetne egy szavam sem, mivel egyszerűen nem vagyok a barátnője. Akár még a gyertyát is tarthatnám nekik.
Közben kiderült, hogy a szöszi csak egy random ismerősük. Ethan elmesélte, hogy jóban vannak Graysonnel már egy ideje, de sosem volt közöttük semmi. Ez gondolom nyilván nem a szőke lányon múlt. Láttam, ahogy Graysonre nézett, vagy ahogy kereste a tekintetével ha nem volt a közelében, viszont azonnal felvillanyozódott, ha ott volt. Azt hiszem mi lányok ezt meg tudjuk mondani magunk között, ha valakinek bejön valaki és rá is van írva, még ha a pasik olyan vakok és naivak is, hogy az egészből semmit nem vesznek észre.

Bakancslista | HU 1-2. évadWhere stories live. Discover now