2. évad 19. rész

965 40 1
                                    

A szentelt víz legyen kéznél..lol M

Mira

Arcomon mosoly pihent ahogy ismét a szemembe nézett, majd most én voltam az, aki a szájára pillantott, majd vissza a gyönyörű szemeibe. Ismét bennem volt a most vagy soha gondolat és ezek után a szavak után nem tudtam magam visszafogni. Kezemet lassan felemeltem a mellkasához, majd a mutató és középsőujjamat a nyakláncába akasztottam és közelebb húztam őt magamhoz vele. Tetszett ahogy tetteimre arcára sunyi mosoly kúszott majd ledöntötte a fejét, hogy az ajkaink találkozzanak. Eleinte könnyed volt a csókunk. Élveztünk a másik közelségének intimitását, ugyanakkor szerettem volna többet hallani. Szerettem volna belőle kicsalni azokat a mély sóhajokat vagy a csípőjének az apró előre bukását amiért elveszti a fejét miattam. Éppen ezért kezeim a nyakláncáról a tarkójához csúsztak, majd a hajába ami puha volt az ujjaim között. Ezzel egyidőben elmélyítettem a csókunkat és nyelve találkozott az enyémmel. Ahogy reméltem, megkaptam a halk sóhajt egy keményebb csókkal és hevesebb levegővétellel kísérelve. Mostanra már ő vette át az irányítást és egyértelműen szenvedélyesebben csókolt. Közben alakjával felém tornyosult, szinte észrevétlenül nyomva engem a kanapéba, míg ő félig feküdt csak rajtam, hogy ne nyomjon össze teljesen. Egyik keze mellettem volt a kanapén, míg a másik a derekamon pihent és néhányszor jobban hátracsúszott a fenekem irányába, majd vissza.

Csókunk egyre hevesebb volt, egyre ködösebb lett mind a kettőnk agya és egyre keményebben harcoltak a nyelveink egymás ellen. Aztán ahogy Grayson megmarkolta az eddig tarkóján pihenő kezem kíváncsian vártam mi is a terve. Egyszerűen lesimította a tenyerem a felsőtestén egészen addig, míg a melegítője széléhez nem értünk és ott elengedte, mutatva ezzel: nem kényszerít rám semmit, de ő megtette a lépést. Melengette a szívem ez a tette, egyszerűen aranyos volt, ahogy csak szégyenlősen lépett egy ilyet, de mégis szexi, ahogy ezzel azt mutatta többre vágyik. Persze a kisördög bennem egyből előbukkant, így a kezem levezettem és amint rámarkoltam a melegítőn és boxeren keresztül belesóhajtott a csókunkba és egy kisebb morgás hagyta el a száját, majd a csókja csak még keményebb lett és még keményebben nyomott a kanapé puha anyagába ahogyan rám nehezedett, hogy még közelebb legyen egymáshoz a testünk. Mielőtt túlzottan belefeletkezett volna a kezemet elvettem onnan, feljebb vezettem, hogy végighúzzam a hasa alján a póló alatt, majd vissza vezettem és épphogy csak az ujjbegyemmel érintettem meg ismét. Ezt eljátszottam néhányszor, mire már ott tartott, hogy a csípője minden alkalommal, mikor visszaértem oda előrebukott a kezeimnek, és a csókja is kiesett a ritmusból a kínzás miatt. Ahogy elszakadtak az ajkaink az én arcomon sunyi mosoly ült, miközben ismét megmarkoltam, ő pedig csak szúrósan nézett rám egészen addig, míg a kezét a csuklómra nem tette, el nem húzta onnan, és le nem nyomta azt a fejem mellé a párnára. Egyértelműen feldühítettem ezzel a szórakozásommal, de vonzó volt ahogy ennyire frusztrált lett és keményebben kezdett velem viselkedni. Aztán ajka ismét fogságba ejtette az enyémet, kisebb nyöszörgéssel fogadtam a kemény csókját.

Testének melege mostanra forróvá alakult felettem. Másik kezem lassacskán elhagyta a haját, hogy a hátára csússzon, majd lejjebb, hogy megmarkoljam a pólójának anyagát. Mikor éreztem rajta, hogy meg akarja szakítani a csókunkat alsó ajkába haraptam. Halványan elmosolyogtam ahogy húztam az alsó ajkán egy kicsit mielőtt elhúzódott volna, de csak alig pár milliméterre, hogy a szemembe nézzen közben.

- Légyszi - suttogtam. Egy halvány mosollyal azonnal értette hogy mit akarok és a vádlijára ülve elhúzódott, kezét felemelte és a póló nyakánál fogva lehúzta magáról azt, ezzel megmutatva arany bőrét. Minden egyes izom tökéletesen kirajzolódott a mellkasán és hasán, és ahogy pont rásütött a nap egészen emberfelettinek tűnt, már már túl tökéletesnek. Ugyanakkor nem gyönyörködhettem benne tovább, hiszen ismét felém tornyosult és újra hevesen megcsókolt. Örömmel viszonoztam a csókját, főleg ahogy mostana az izmos és tetovált lába az enyémek közé került. Újabb mély sóhaj hagyja el a szám, ahogy jobban lenyomtam magam rá, míg ő egy sunyi mosollyal elszakadt az ajkaimtól és a nyakamat vette célpontnak.

Bakancslista | HU 1-2. évadWhere stories live. Discover now