2. évad 8. rész 2/2

748 35 1
                                    

Mira

- Hahó, szia E - szúrtam ki egyből Ethant a nappaliban.

- Szia, Grayson a szobájában - mondta mire egyből összehúztam a szemöldököm és felé indultam, hogy lehuppanjak mellé a kanapéra.

- Miért akarsz lerázni?

- Nem akarlak, csak azt hittem hozzá jöttél - mosolyodott el miközben rám nézett a telefonjáról és látta a komoly tekintetem. - Kötve hiszem, hogy miattam jöttél - húzta mostanra inkább sunyi mosolyra a száját.

- Mind a kettőtökhöz - forgattam meg a szemem.

- Akkor lépjünk le mielőtt Gray meglát - pattant fel, mire értetlenül néztem fel rá és próbáltam megfejteni miben sántikál, viszont ő csak elkapta a kezem, felhúzott a kanapéról, majd mag után a bejárat felé.

- Most komolyan elrabolsz a testvéred elől? - nevettem, miközben próbáltam felvenni az ő ritmusos sétáját, ami az én rövid lábaim miatt inkább már kocogás volt a kocsija felé.

- Máshogy nem tudom lezárni ha te is velünk vagy - ingatta a fejét. Szavai akaratlanul is belemélyedtek a gondolataimba és való igaz, mióta kijöttem soha nem töltöttem Ethannel úgy időt, hogy Grayson ne lett volna ott. Anno ez nem így volt, akkor mindig inkább külön voltam velük hiszen nem akartuk, hogy Ethan gyertyát tartson, most viszont más volt a helyzet és egyszerűbb volt mindkettőjükkel együtt lógni barátokként.

Így végül a fiúk lakókocsiszerűségében kötöttem ki, a zene hangosan szólt a lejátszóból ahova jó néhányszor mind a ketten becsatlakoztunk énekelni. Akár mikor időt töltöttem Ethannel, mindig olyan könnyed volt. Soha semmit nem kellett túlgondolnom, mindig tudtam hogyha ő ott van, fixen jól fogom magam érezni bármi is épp a program. Az úti célunk nem volt messze, Malibura mentünk, viszont kitértünk kicsit egy gyorsétterembe ahol vettünk enni, így tulajdonképpen egy pikniket tudtunk tartani a parton, pontosabban a kocsi hátsó részén.

Az általam nevezett "dobozos" kocsinak a hátsó két ajtaját kinyitottuk miután leparkoltunk úgy, hogy az a rész pont a partra nézett. Mivel a fiúk átalakították az autó hátsó részét engem egy lakókocsira emlékeztetett és az ágy pontosan az ajtó előtt volt így mindössze ráhuppantunk és máris a lehető legkényelmesebb helyről kémleltük a csodás kilátást Malibu partjára.

- Nézz csak ránk, romantikus randi Malibu partján - dobtam hátra drámaian a hajam majd a mondatom végén felnevettem.

- Ezt feljegyzem és legközelebb elhozok ide egy olyan csajt, akit tényleg azt akarom hogy a barátnőm legyen.

- Szóval én nem vagyok elég jó? - biggyesztettem le a szám, ő pedig már csak a fejét ingatta rám.

- Ezzel veszed el Grayson eszét is, hogy flörtölsz - szúrta oda.

- Nem igaz, csak viccelek - sóhajtottam fel.

- Velem igen, de mindketten tudjuk hogy vele nem!

- Aj ugyan. Jól vagy egyébként? Ma olyan kedvtelennek tűntél - váltottam végül inkább témát azért is, mert elsősorban ezért rajongtam őt ma elöször körbe jobban mint Graysont és azért is, mert nem akartam hogy tovább cukkoljon vele.

- Jól csak láttam néhány bunkó kommentet Twitteren, aztán Grayson is elkezdte mondani a fejembe hogy miért nem megyek vele ide oda és kicsit felhúzott a kettő egyben - ingatta a fejét. Talán az volt közöttük a legkülönbözőbb, hogy Grayson örökmozgó volt míg E lustább. És mivel mind a ketten rettentően makacsok, ez néha szül közöttük konfliktust.

Bakancslista | HU 1-2. évadWhere stories live. Discover now