2. évad 2. rész 2/1

723 32 2
                                    

Mira

- Itt vannak a jegyek - visított Corinna a képernyőn, mikor a vendégem elment és volt egy szabad fél órám a szalonban. És nos, a jegyek.. Mint mondtam már évekkel ezelőtt is álom volt egy nagy fesztivál, és ha már fesztivál miért ne lenne az egyik legnagyobb fesztivál? Igen, Corinna kitalálta, hogy menjünk el a Coachellára, és hogyha már ott vagyok maradjak még.. Anyagilag jobban kijöttem egy hosszabb útból, mint több rövidebből így abból az egy hetes kiruccanásból amit felhoztam Corinnának, három hónap lett. Elméletileg valamiféle utazói kártyával akár hat hónapig is maradhatnék maximum, de már ez a három hónapom is necces volt főleg hogy április, május, júniusról volt szó. Az esküvők nagy része ez után jött, de még így is nagyon sok lányt kellett visszautasítanom, de ezzel egyetemben annyit dolgoztam az elmúlt másfél - két évben, hogy ideje volt kifújnom magam és hol máshol tehetném ezt jobban, ha nem Amerikában?

Most persze nem úgy akarok kimenni, hogy a hazaérkezésemkor millió darabra törjön a szívem. Egyszerűen ki akarom csak élvezni az ott töltött időt, pasi és elkötelezettség nélkül. Az ikreknek még nem is említettem hogy jövök, már előre gyomoridegem volt attól, hogy szembe kell magam majd találnom Graysonnel és ténylegesen el kell játszanom, hogy két év eltelt, hogyan is ne léptem volna túl rajta..?! Nos, túlléptem valamelyest.. Na jó talán nem annyira és rohadtul fog fájni szembenézni majd vele, de talán elég jó leszek megint-csak az érzelmeim elfedésében, mind tudjuk abban milyen zseniális vagyok. Ez tényleg nem egy komoly több éves út, csak egy pár hónapos kiruccanás.

- És már a vendégszoba is kész, még vennem kell bele ágyneműt de arra még van egy hetem - tette hozzá.

- Mondtam, hogy nem kell egy teljes vendégszobát rendezned nekem- nevettem.

- Amúgy is üresen állt és nem volt annyi ruhám, hogy egy gardróbot csináljak belőle. Jól fog még ez jönni máskor is ha más is alszik itt, ne is kezdj el ezen rágódni - emelte fel a mutatóujját. Az utóbbi hónapokban Corinna egy nagyobb apartmanba költözött, így volt hova mennem.

Amennyire izgatott voltam, annyira tartottam is ettől az amerikai úttól. Nem akartam ismét olyan szálakat kialakítani amik tudom, hogyha hazajövök elszakadnak. Egyszerűen csak élvezni akartam ezt a kis "nyaralást", újra találkozni a barátaimmal és semmi plusz drámát behozni az életembe. Persze féltem milyen lesz majd Graysonnel szembenézni úgy, hogy tényleg csak barátként érhetek hozzá, talán ezért nem is említettem még neki, hogy egyáltalán megyek. Úgy terveztem majd ha kibuliztam magam a Coachellán és ha visszamentünk Corinnával LA-be megemlítem nekik, hogy a városban vagyok. Persze az is eszemben volt, hogy mi lesz ha ott lesznek a fesztiválon, de úgy voltam vele hogy egy akkora fesztiválról van szó annyi emberrel, hogy talán megúszom úgy, hogy ne találkozzunk. Talán.

Kicsit rosszul éreztem magam, amikor a lakásomon a káosz közepére előhúztam egy bőröndöt is és tulajdonképpen a zsákokból próbáltam válogatni, hogy mit teszek a szekrénybe és mit a bőröndbe az elkövetkezendő három hónapra. Még nem sikerült teljesen beköltöznöm és valahogy pont úgy időzítődött az egész, hogy egybefolyt az utazással. Anya persze kicsit szúrósan is nézett rám miatta, miszerint miért olyan nagyon fontos nekem Amerikában bulizni menni mikor itthon minden a feje tetején állt. Egyszer vagyok 24, az élet gőzerővel megy felettem, addig kell buliznom és utaznom míg nincsenek gyerekeim, férjem, családom. Persze ezt ő is megértette, ugyanakkor kicsit bosszús volt az eszement ötleteim miatt.

Nem tűnt a legegyszerűbb feladatnak egy bőröndbe belezsúfolni három hónapnyi ruhát, még úgy sem hogy egy nagyobb táskával próbáltam helyettesíteni azt hogy még egy bőröndöt cipelnem kelljen. Legalább most tudtam mi vár rám, nem a full ismeretlenbe pakoltam, hanem láttam magam előtt az úti célt, hogy mikor mikre lehet szükségem és nem éreztem magam olyan nagyon elveszve, mint amikor először repültem. Egy sokkal felnőttebb verzióban vágok neki most ennek a kalandnak, sokkal kevesebb elvárással.

Bakancslista | HU 1-2. évadWhere stories live. Discover now