1. évad, 19. rész

1.9K 33 1
                                    

2020. január 5.

Másnap este Grayson kocsijának anyósülésén ültem. Mivel nem akartunk tegnap különösebben semmibe belemélyedni egy szórakozóhelyen, onnan egyszerűen csak hazavitt és megbeszéltük, hogy ma találkozunk és most nem ellenkeztem, sőt. Úgy örültem, mint egy tinédzser, akit a suli szívtiprója randira hívott.
Egy kifejezetten hosszú, kínos csönd uralkodott a kocsiban, miközben megint ahhoz a helyhez tartottunk, ahol az első csókunk volt. Igazból szerettünk volna beszélgetni és kettesben lenni, minden külső hatás nélkül. Rettentően feszengtem a csend miatt, nekem valahogy ez a mumusom, ha valaki mellett csöndben kell ülnöm, de mégsem voltam biztos benne, hogy hogyan kellene ezt megszakítani, így inkább meg sem próbáltam és csak az ablakon bámultam ki, miközben Grayson csöndben vezetett és legalább a zene enyhítette valamelyest a csöndet közöttük. Igazából Grayson mindig olyan zenét hallgatott, amiről fogalmam sem volt és még sosem hallottam őket. Egészen fura ízlése volt ilyen téren, de nem panaszkodom. Felőlem akár operett is szólhat, miközben a Porsche-je anyósülésén ülök mellette.

- Üljünk hátra - mondta, miután leállította a motort. Kissé meglepetten pislogtam rá, majd egyszerűen hátramásztam vele egyetemben. Ahogy leült mellém a lábaimat felemelte és az ölébe tette, ezzel a teljes felsőtestemmel felé fordultam. - Sosem voltál még ilyen csöndes a környezetemben - pillantott rám, miközben az ujjai apró köröket kezdtek rajzolni a combomra, ami kellemes borzongást okozott az egész testemen.

- Feszült vagyok melletted - sóhajtottam, mire halkan felnevetett.

- De ne legyél, semmi nem változott - mondta. Ja, csak idő közben beléd szerettem. Ez a gondolat olyan szöget ütött a fejemben, hogy újra elkalandoztam és szépen lassan éreztem újra a szikrákat, amik mindig előjönnek ha a közelében vagyok. Most nem akartam a dolgokat túlgondolni, és nem is akartam magamat rosszul érezni miattuk, így egyszerűen a lábaimat levettem az öléből, majd az ülésre térdelve az ölébe ültem. Kissé meglepetten pillantott fel rám, majd egy széles mosoly terült el az arcán és kezeit a derekamra csúsztatta. - Azt hittem beszélgetni jöttünk - mondta pimaszul, miközben a keze lejjebb kalandozott a fenekemre. Mivel csak egy hosszabb pulóvert viseltem ruhaként, a kezével együtt az anyag is felgyűrődött.

- Így van, beszélgetünk - mosolyogtam és megállítottam a kezeit és visszavezettem a derekamra, viszont a felgyűrődött pulóverrel nem foglalkoztam, főleg mikor láttam, ahogy a tekintete odacsúszik.

- De ez így kínzás - hajtotta hátra a fejét, mire halkan kuncogni kezdtem. Nem is érintkeztünk semmilyen kritikus helyen. Egyszerűen a combja középső részén ültem, oké igaz nem túl sokat takaró ruhában.

- Mi lesz velünk? - kérdeztem halkan, amire mind a ketten elkomolyodtunk.

- Mi lenne ha.. - kezdett bele, miközben keze lecsúszott a térdeimhez és lassan simította fel a kezét a combomon. - Nem gondolkodnánk, vagy skatulyáznánk be magunkat? - kérdezte, mire belemarkolt a combom felső részébe, ami arra késztetett, hogy az ajkamba harapjak. - Ha csak azt tennénk, amit csak akarunk úgy, hogy nekünk jó.

- Amit csak akarunk? - kérdeztem, miközben közelebb csúsztam hozzá, ezzel pontosan a férfiasságára ülve. Az ajkamba harapva mosolyogtam azon, ahogy felsóhajtott, majd kezét a fenekemre csúsztatta.

- Amit csak akarunk - motyogta az ajkamba, majd hezitálni kezdett. - Megcsókolhatlak? - kérdezte ugyan úgy, mint mikor legutóbb voltunk itt. Éreztem, ahogy a hasam bukfencezik egyet miközben bólintottam, ő pedig azonnal megcsókolt.

Olyan volt ez, mint mikor a szárazságban hosszú idő után újra esni kezd. Szinte éreztem, ahogy az egész testem fellobbant, ami egy enyhe sóhajra késztetett. Ahogy elnyíltak az ajkaim, Grayson nyelve utat tört magának az enyémhez és szenvedélyes táncba hívta azt. Keményen smároltunk, miközben a rádió zenét váltott és G-Eazy Tumblr Girls száma jött. Akaratlanul is halk nyögés hagyta el a számat, egyszerűen túl sok volt, ahogy ő keményen szorított a felsőtestéhez, miközben csókja egy pillanatra sem esett ki a heves ritmusból. A halk nyögést hallva éreztem, ahogy Grayson belemosolyodott a csókunkba és a fenekembe markolt. Ennek hatására csípőmet előrebillentettem, ezzel keményen odadörzsölve magam hozzá, ami immáron belőle váltott ki egy halk, mélyről jövő nyögést, ami a számban halt el.
A zene betöltötte a kocsit, miközben ott ültem Grayson ölében és a kezemet az arcára téve adtuk át magunkat teljesen a szenvedélyes csókunknak, ami egyszerre volt kemény, de mégis szeretetteljes. A csípőm lassan mozgott az ölében, ezzel egy finom súrlódást teremtve kettőnk között, miközben a keze folyamatosan a testemen kalandozott és egy pillanatra sem állt meg. Végigsimított az arcomon, le a nyakamra, majd a vállaimra és a kezemre, onnan pedig a melleimre, ahova extra figyelmet fordított a kezeivel. Sóhajaim szaporák lettek, a csókunk közepette, miközben kezei lágyan masszírozták a melleimet a pulóveremen keresztül.
Aztán a keze lejjebb kalandozott az oldalamra, le a csípőmre ahol erősebben megmarkolt és még keményebben odanyomott magához. Egy pillanatra a torkomban rekedt a levegő, mikor megéreztem, hogy mennyire sikerült beindítanom, mondjuk nem mintha én nem csöpögtem volna már majdnem a nedvességtől. Azt éreztem egyszerűen nem tudja hova tegye a kezét és az egész testemet be szeretné kalandozni az érintésével, ami ellen nem volt kifejezetten kifogásom.
Mikor elszakította a száját az enyémtől és a nyakamra kalandozott nagyot sóhajtva emeltem fel a fejem, ezzel még több területet adva neki. Ajkai lassú nyálas csókokat hagytak a nyakamon, miközben keze a hasamra kalandozott, majd lejjebb csúszott és végigsimított a központomon.

Bakancslista | HU 1-2. évadWhere stories live. Discover now