2. évad 29. rész

799 34 2
                                    

Elöre is boldog karácsonyt szeretnék kívánni nektek ezzel a kifejezetten hosszú és hozzám illöen kicsit dirty🤭 résszel! Remélem tetszeni fog! x M

Mira

- Biztos nem jössz velem? - kérdezte Grayson, miközben áthúzta a fehér pólót a fején én pedig egy nagy nyújtózás után csak csendben vizslattam az ágyból.

- Nem bizony - húztam még jobban magamra a takarót és a telefonomra pillantottam, ami még mindig csak hét órát mutatott. Grayson tegnap rájött, hogy az apartmanomhoz közel van egy kisebb park egy kültéri edzőterem szerűséggel. Azt mondta véletlenül találta, de a nyakamat rátettem volna, hogy direkt rákeresett, mert hiányzott neki az edzés.

- Pedig tök fun lenne együtt edzeni.

- Grayson tudom, hogy te imádod ezt de ezerszer megbeszéltük már, hogy én mennyire lusta vagyok és amúgy sem érezném ott magam kényelmesen - sóhajtottam fel.

- Ártani nem ártana, és biztos élveznéd jobban egy idő után, miután hozzászoknál - folytatta, miközben befejezte a készülődést és már komoly arccal rám is pillantott, ezzel pedig láthatta a kissé unott arckifejezésem a téma miatt.

- Akkor sem - mondtam. Túlzottan is erős és akaratos személyiségem van ahhoz, hogy egy ilyen beszélgetésnél ne mondjam már csak direkt is az ellentétét annak, amit ő akar. Persze nem egyszerű úgy, hogy közben ő is makacs. - Választhattál volna egy kis edzőtermes csajt is, aki vígan inná veled a proteint, edzene veled vagy órákig beszélgetne a testzsír százalékról és ilyesmikről - folytattam még mindig a lehető legközömbösebb hangnemben. Én elfogadtam, hogy Grayson oda volt a sportért, egészséges életmódért és élvezte is az ilyen dolgokat, viszont én egész életemben a lustább oldalon voltam és nem terveztem megváltozni azért, mert ő más volt.

- Jaj, ne lyukadj már ki itt - forgatta meg a szemét és felkapta a telefonját az ágyról. - Csak azt akarom, hogy egészséges légy, és az is maradj - tette szét a kezét. Komolyan reggel hétkor fixen nem számítottam egy kisebb civakodásra kettőnk között, főleg nem arról, ahogy éppen megyek-e vele edzeni vagy nem.

- A nem nálam akkor is nemet jelent - mondtam határozottan, hogy rájöjjön végre, értem amit mond és hogy jót akar, viszont neki is értenie kell, hogy nem vagyunk egyformák és vannak dolgok amikben ő örömét leli, én viszont nem.

- Utálom mikor ilyen lekezelő vagy.

- Nem vagyok az, csak nem szeretem mikor meg akarod mondani mit csináljak és mi jó nekem.

- Mindegy is - ingatta a fejet, majd ki is ment a szobából.

Egy nagy sóhaj mellett fordultam az oldalamra miközben rámtelepedett a lakásban uralkodó csönd. Nem voltam túl dühös az imént történtek miatt, sőt.. Mind a ketten határozott és makacs személyiségek vagyunk, igazi erős jellemek. Néha szinte tükörképet tudunk egymásnak mutatni. Ezzel együtt jár, hogy néha civakodunk, nem értünk egyet és ennek hangot adunk, ugyanakkor engem ez mondhatjuk, hogy éltet és tűzzel táplálja a kapcsolatunkat. Mindigis kerestem a határozottságot és céltudatosságot egy egy férfiban és ez Graysonben maximálisan meg van. Mondjuk az nem volt annyira ínyemre, hogy a céljának tekintette, hogy engem edzésre bírjon vele, de talán engem csak jobban éltetett így hogy megmutassam, nem engedek neki csak azért mert szeretem.
Butaság és apróság volt az egész, de akkor is érdekes volt ahogy úgymond pár nap együtt élés után ki is jött egy kisebb ellentét. Az ő mindennapjaiba beletartozik ez, az enyémekbe nem, ugyanakkor én bíztatom őt, nem kell összenőnünk. Világ életemben mindig kellett nekem a magány. Néha szerettem csak úgy egyedül lenni, kikapcsolni, megnézni egy egy videót vagy sorozatot és csak magamra koncentrálni.

Bakancslista | HU 1-2. évadTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon