2. évad 7 . rész

862 37 1
                                    

Mira

- Hogyan is kell ilyen bulikban leszólítani a csinos lányokat? - szólalt meg hirtelen mögöttem Grayson. Kuncogva fordultam hátra, majd még jobban neveti kezdtem ahogy Ethan csak a fejét ingatta Gray nevetséges mondatára.

- Ti meg mégis mit csináltok itt? - kérdeztem.

- Be sem állt ma a szád erről buliról, aztán Gabe is hívta Ethant és úgy voltunk vele miért ne - rántotta meg a vállát Gray miközben figyelte, ahogy az ikertestvére a derekamra teszi a karját és egy puszit nyom az arcomra. Láttam rajta, hogy hezitál, hiszen mi alig pár órája köszöntünk el egymástól, de végül amellett döntött hogy ő is hasonlóan tesz és a másik oldalra nyomott egy puszit, ami hangos kacagást eredményezett tőlem. Szinte elvesztem a magas alakjuk között, ugyanakkor egyértelmű biztonságérzetet hoztak magukkal számomra. Már nem éreztem magam egyedül, nem nyomasztott néhány furcsa pasi égető tekintete az udvar széléről, a lányok lenéző tekintetére pedig végképp tojtam. Kellettek ahhoz, hogy kényelmesen érezzem magam. Szerintem minden nőnek kedvez az, ha egy férfi mellett biztonságban érzi magát. Igen erős, független nők vagyunk, ugyanakkor bennünk van, hogy jó ha van valaki, akiben ezer százalékig megbízunk, tudjuk, hogy ott van, megvéd, mellettünk áll bármikor s ha ő ott van akkor semmi rossz nem történhet. Én eddig ilyet egyedül apa mellett éreztem. Ha ő ott volt, mindig tudtam hogy anya én és a húgom is biztonságban vagyunk. Most viszont ugyan ebbe a képbe belefurakodott Grayson is és szerettem ezt a gondolatot.

Alig néhány mondat után Ethan elment mellőlünk, később láttam ahogy Gabbel dartsozni kezdtek, így egyedül maradtam Grayyel ismét. Mivel az udvaron álltunk, nem messze az ajtótól mögöttem folyamatosan járkáltak az emberek. Erre próbáltam a gondolataimban fogni azt, hogy közelebb léptem Graysonhöz. Férfias illata befurakodott az érzékszerveimbe és olyan közel volt hozzám, hogy éreztem a testének melegét.

- Nem vagy túl bulis hangulatban te sem ahogy látom - mosolygott le rám, miközben kezeit a nadrágja zsebébe csúsztatta és egyik lábáról a másikra állt.

- Kicsit úgy érzem kinőttem már ezekből - válaszoltam. Kezeim szinte maguktól indultak útnak és ahogy beszélgettem vele valahogy folyamatosan a mellkasán vagy a bicepszén kötöttek ki. Szerettem érezni az ujjaim alatt ahogy megkeményednek az izmai a puha pamut anyag alatt, és szerettem vele olyan távolságban lenni, ahol ezt könnyedén megtehettem. - Ha tudom hogy jössz, simán maradhattam volna abban a ruhában is - néztem fel a szempillám alól a szemeibe.

- Azt elég volt, hogy csak én láttam - válaszolta és akaratlanul is feltűnt, hogy hangja mélyebb volt és a tekintete is jóval intenzívebb lett. - Hogy mész haza? - kérdezte, miközben még közelebb hajolt hozzám. Ekkor már alig pár centi választotta el az ajkainkat, így az ajkamba harapva nyomtam el a mosolyom miközben elhúzódtam tőle.

- Nem tudom - rántottam meg a vállam és erősen vissza kellett fognom magam, hogy ne nevessek fel a reakcióján amiért elhúzódtam. - Hazavihetnél - válaszoltam kétértelműen, és mélyen a szemébe nézve megnedvesítettem az ajkaimat is. Ismét ott ült a vállamon a kisördög, aki szerette látni Gray reakcióit a tetteimre, főleg ahogyan elölről kezdtem az egészet és kezemet ismét a felkarjára tettem. A szikrák ott pattogtak közöttünk és a külvilág is szürke lett körülöttünk ahogyan teljesen elfókuszáltunk mindenről, és csak ketten voltunk a pillanatban. Hevesebben kezdett dobogni a szívem, ahogy kezét a derekamra téve közelebb húzott és a fülemhez hajolva válaszolt. Az oldalam magas alakjának nyomódott és jól esett hatalmas kezei markolása az derekamon. Mindig elvette az eszem mennyire férfias volt. Egy pillanatra engedtem a testem és az ö csábításának. Az arcom picit a mellkasának nyomódott amint még közelebb léptem hozzá. Tudtam hogy érezte hiszen keze szorosabb lett a derekam körül amint közel tartott magához. Kemény teste az enyémhez simult, a parfümje ilyen közelségbrn még intenzívebb volt és hazudnék ha azt mondanám nem remegett bele a gyomrom abba, hogy megint a karjaiban voltam éa a keze körbeölelt.

Bakancslista | HU 1-2. évadWhere stories live. Discover now