Írói köszönetnyilvánítás

982 18 11
                                    

Sziasztok! 😊
Szeretnék óriási köszönetet mondani nektek, az én drága visszatérő és természetesen új olvasómnak is! Ti vagytok azok, akik motiválnak engem az írásra, nélkületek nem lenne értelme <3

Megmondom őszintén kicsit féltem, mikor ebbe a könyvbe belekezdtem, sőt.. olyan terveim is voltak, hogy ez egy olyan könyv lesz, amit nem is publikàlok, viszont nagyon szeretnék megírni. Nem tudtam hogy fogadjátok majd, hiszen eddig mindig Harry volt a főszereplő és rövidebb is az eddigieknél.

Minden tekintetben más volt a Bucketlist, nekem is. Ez volt az első olyan könyvem amit csak akkor publikàltam, mikor teljesen elkészült. Nem tudom, egyszerűen ömlöttek belőlem a szavak mikor leültem írni és megmondom őszintén egyszerűbb is volt így hozni a részeket minden hétre.

Közel áll hozzám ez a könyv, már csak a főszereplő lány karaktere miatt is és maga a könyv sztorija is hamar magával ragadott engem is, miután meg volt az alap koncepció.


Nektek hogy tetszett? Válaszoljatok kommentkben a kérdésesekre, kíváncsi vagyok! :)

1. Kedvenc rész?
2. Kedvenc szereplő?
3. Legemlékezetesebb tett/mondat?

A folytatásról még nem tudok nyilatkozni. A közeljövöben nem várható, de mint látjátok a sztori nyitva maradt, így ki tudja? Lehet egyszer még visszatér ez az ikonikus páros egy második évaddal. Ha pedig nem...

4. Ti mit gondoltok? Mi vár rájuk a jövőben? Hogy képzelitek el a befejező rész után történteket? Nagyon kíváncsi vagyok mit gondoltok!

Köszönöm a lájkokat, kommenteket, megtekintéseket! Hálás vagyok nektek, amiért szerettétek🖤 xx Mila

UPDATE! Hamarosan jon a masodik evad! Remelem varjatok :)

Bakancslista | HU 1-2. évadWhere stories live. Discover now