1.évad 29.rész

1.2K 34 1
                                    

2020. november 31 - december 1.

- Szálljunk be, mielőtt elhűl - mondta halkan, majd egy homlokomon hagyott puszi után elhúzódott és lekapta magáról a pólóját.

Tudom, hogy jó párszor látott már meztelenül, de azért mégis kaptam az alkalmon, hogy amíg kiment egy pillanatra, én gyorsan levetkőztem, a hajamat sietősen felkontyoltam a fejem tetejére, és behuppantam a még mindig kellemesen meleg habokkal teli kádba.
Amikor visszajött a telefonjával a kezében, letette azt a mosdókagylóm szélére miután zenét indított rajta. Elmosolyodtam, ahogy eszembe jutott, hogy mikor először hallottam milyen zenéket hallgat furcsának találtam őket, most viszont én is napi szinten hallgatok Tame Impalát ha itt van velem, ha nincs. A fürdőszoba most már tényleg különösen hangulatos volt a gyertyák, a kellemes illatok és a zene miatt. Annyira bele voltam temetkezve a gondolataimba, hogy már csak pár perc múlva arra lettem figyelmes, ahogy a víz lögybölődik körülöttem, miközben Grayson beszállt a kádba és velem szembe nekidöntötte a hátát a kád szélének. Mivel egészen szűkös volt a fürdőkád kettőnknek, a lábaimat egyszerűen az oldalai mellé húzta és gyengéden cirógatni kezdte a vádlimat a víz és a habok alatt.
Láttam, hogy alig néhány másodperc alatt sikerült belemerülni a gondolataiba immáron neki. A feje oldalra volt fordítva, miközben halkan figyelte az egyik gyertya lángjának játékát. A gyertya fénye megcsillant a szemében, majd ahogy tovább terelődött a tekintetem sorra elemeztem ki magamban arcának minden porcikáját. Egyszerűen tökéletesnek láttam őt. Ahogy férfias állkapcsa megfeszült, és szemöldökeit összeráncolta egészen eltűntek a kisfiú vonásai, maguk után hagyva egy férfias kemény arcot, ami talán még nagyobb hatással van rám, mint bármi más.

Mivel már korábban is kijelentettem, hogy nem akarom hogy az utolsó estém a szomorkodásról szóljon, inkább úgy döntöttem oldom kicsit a hangulatot. Próbáltam a kezeimbe gyűjteni habot, majd a kicsit előrébb hajolva az arcom elé tettem azt és megfújtam. Hangosan nevettem, ahogy Gray egy pillanatra megrezzent, mikor néhány buborék landolt az arcán, majd önfeledt nevetésemet hallva elmosolyodott.

- Ne agyalj. Majd meglátogatlak, ha meghívsz - rántottam meg a vállam, miközben apró köröket rajzolgattam a kád szélére.

- Akkor vedd úgy, hogy már meg is vagy hívva jövő hétre - válaszolta egy széles vigyorral, mire halkan a fejemet ingatva nevetni kezdtem.

- Azért ne legyél telhetetlen. Nem láttam anyáékat egy éve, nekik is adj belőlem.

- Oké, akkor két hét múlva - módosította a szavait, inkább már ráhagytam a dolgot, már csak azért is mert magam sem tudtam hogyan is fog nekünk ez működni. - Gyere ide - nyújtotta felém a kezét. Egy halvány mosollyal mozdultam közelebb, majd mikor elég közel voltam a kezeimet a hasára tettem, hogy megtámaszkodjak, viszont megálltam, mikor ajkaink alig pár milliméterre voltak egymástól. A számra még szélesebb mosoly csúszott, mikor lehunyta a szemeit és egy mélyet sóhajtott, majd kezét a tarkómra tette és az ajkait az enyémre illesztette. Alig pár másodperc után, a nyelvemmel végigsimítottam az alsó ajkán, majd amint elnyíltak azok szenvedélyes csókba kezdtünk. Nyelve keményen és tempósan játszott az enyémmel, ami enyhe sóhajt csalt elő belőlem. Akár hányszor ajkaink találkoztak, mindig meg tudott lepni mennyire jól is csókol. Ez egy olyan érzés, amihez egyszerűen nem tudtam hozzászokni. Mindig bukfencezik egyet a gyomrom és az agyam ködös lesz. Amikor pedig szenvedélyesebb a csók, mindig azonnal érzem a bizsergést a combomnál és egyszerűen nem tudok mit tenni ellene. Túl nagy hatással van a testemre. - Fordulj meg - motyogta az ajkamba, mikor elszakadtunk egymástól.

Amint hátat fordítottam neki kezeit a derekamra téve húzott közel magához egészen addig, míg a hátam nem találkozott a kemény mellkasával. A nyakamon hagyott apró puszijai és a derekam és mellkasom körüli szoros ölelése elég volt ahhoz, hogy teljesen ellazuljak. Kissé lejjebb csúsztam a vízben, hogy a habok jobban körbevegyenek és szorosan lehunyva a szemem élveztem Grayson közelségét és érintéseit. A nyugodt levegővételem egy pillanatra megakadt, mikor a mellkasomról a keze lejjebb csúszott a habok alatt a mellemre. Ahogy kellemesen masszírozni kezdte azt össze kellett szorítanom a combom a hirtelen jött bizsergő érzés miatt, amit tudtam hogy Grayson is észrevett, minden bizonnyal azért kuncogott halkan a fülem mellett, majd harapott bele az érzékeny bőrömbe.

Bakancslista | HU 1-2. évadWhere stories live. Discover now