1. évad, 9. rész

1.5K 42 2
                                    

2019. június 20.

A környezetünkben valószínűleg egyedül Ethan volt az, aki tudott a csókunkról. Vagy csókjainkról, ki hogy nézi. Ez főleg akkor volt kicsit furcsa, mikor össze voltunk zárva egy több órás útra Corinnával, Daniellel és Ethannel, és teljesen próbáltunk úgy viselkedni, mintha az egész meg sem történt volt. Néhány nap telt el azóta és a fiúk találták ki, hogy csatlakozzunk hozzájuk San Francisco mellé, ahol egy kisebb fesztivált rendeznek a hétvégén. Eredetileg Daniel ötlete volt, hogy menjenek hárman, aztán valamelyik fiú feldobott engem, én pedig persze, hogy húztam magammal Corinnát is. Délelőtt indultunk, hogy a ma estét ott töltsük, holnap lent legyünk a fesztiválon, aztán hétfőn jövünk haza, így legalább csak egy napot kellett kérnem Veronicáéktól.

Amerika utcáin forróság uralkodott. Én már a tavaszi időjárást is néha elviselhetetlennek tartottam, viszont ahogy teltek a napok és egyre inkább belementünk a nyárba, úgy lett egyre melegebb és melegebb. Ugyanakkor izgatott voltam. Tudtam, hogy ez most egy tényleg olyan nyár lehet, amiből kihozhatom a maximumot, vagy legalábbis megpróbálhatok olyan dolgokat megtenni, amikről eddig csak álmodoztam.
Maga a road trip is olyan volt. Mindig szerettem kocsikázni és új helyeket felfedezni, az pedig különösen jó volt, hogy a barátaimmal tehettem ezt. A barátaimmal, akik minden bizonnyal nem voltak százasok, már csak azért sem, mert az is gondot okozott, hogy ki hol üljön. A csomagjainkat bedobáltuk Daniel kocsijának csomagtartójába, majd én nagyot sóhajtva támaszkodtam neki a kocsinak, hogy hallgassam Corinna civakodását Ethannel arról, hogy ki ül elől.

- Miért akarsz olyan nagyon elől ülni?- kérdeztem végül Corinnát, mikor kezdtem kicsit megunni, hogy a hatezer fokban álldogálunk a tűző napon a parkolóban.

- Mert ott kényelmesebb.

- Majd út közben cseréltek, csak menjünk már - sóhajtottam, ami szerencsére hatásos volt és végül a barátnőm beadta a derekát és beült mellém hátra, a másik oldalamon pedig Grayson foglalt helyet.

Az út elején kisebb csönd volt a kocsiban. Elől Ethan és Daniel beszélgettek, miközben a háttérben szólt a zene. A csókunk óta most találkoztunk először Graysonnel és bármennyire nem akartam ezen lovagolni, mégis bennem volt, hogy egy kicsit feszengtem és nem igazán tudtam, hogy hogyan is viselkedjek mellette.

- Milyen? - mutatta felém Corinna a telefont, mire nevetni kezdtem. Egy Tinder profilt mutatott egy kigyúrt pasival a képernyőn.

- Túl izmos - mondtam, mire felhorkant.

- A francokat, most matcheltem vele - puffogott Corinna és feltűnt, ahogy Grayson teste kicsit megrázkódik mellettem, amiért próbálja visszafogni a nevetését Corinna reakciójára.

- És ő? - mutatott egy újat.

- Úh, ő jó - vettem ki a kezéből a telefont, hogy jobban megnézzem mire Grayson is közelebb hajolt hozzám, hogy ő is láthassa. Valaki nagyon kíváncsi.

- Csak azért tetszik neki, mert bőrkabátban van - forgatta a szemét Corinna.

- Bőrkabátban? - nézett rám Grayson, mire nevetve bólogattam.

- A gyengém a bőrkabát a pasikon - rántottam meg a vállam.

- Megálljuk egy plázában venni egyet, haver? - pillantott hátra a visszapillantó tükörben Daniel, mire az egész kocsi felzendült a nevetésünktől.

- Fogd be - túrt bele a hajába nevetve Gray és inkább a fejét rázva az ablakon nézett ki.

- Úh, Daniel te vagy az én emberem - mikor felcsendült a hangszóróból Halsey 11 minutes száma, ami inkább volt rock, mint pop, de én annál jobban szerettem. Daniel feltekerte a hangerőt, és akaratlanul is elkezdtem dobolni a lábammal, miközben halkan dúdoltam a dalt. Amikor Daniel hangosan elkezdett énekelni, kuncogva csatlakoztam hozzá a rettentő hangommal, de itt nem is az volt a lényeg. Inkább az, ahogy szépen mind az öten felengedtünk olyan szinten egymás közelében, hogy bármi hülyeséget tehettünk, nem különösebben zavart senkit. Ez az éneklős dolog már csak akkor volt viccesebb, mikor olyan zene jött amit mindenki ismert. Itt már olyan szinten zengett a kocsi, hogy nem irigyeltem Danielt, hogy képes így koncentrálni a vezetésre a hangos zene és az éneklés mellett.

Bakancslista | HU 1-2. évadWhere stories live. Discover now