2. évad 26. rész

899 35 5
                                    

Hello! Szuper hosszú rész, de remélem örultök neki! Jó olvasast! x M

Mira

Épp a szalonból hazaérve szálltam ki a kocsiból mikor láttam a húgom üzenetet, miszerint itt van és a náluk hagyott kulccsal már bent is van a lakásomban. Úgy voltam vele bármi baj van jó ha van a szüleimnél egy kulcs, meg amúgy is nem egyszer jött fel Lana, a húgom akár hétvégére is hozzám ha én nem mentem haza épp. Ő is kiszakadt kicsit legalább otthonról és én sem voltam egyedül, mindketten nyertünk vele.

A bejárati ajtót kulcsra zártam magam mögött mikor a lakásba értem, ahogy mindig tettem elővigyázatosságból, majd a táskámat az előszoba szekrényre téve a konyha, illetve nappali felé indultam.

- Agh szörnyű ez a hőség - mondtam a nappali irányba sem nézve és egyből a hűtőhöz mentem, hogy kivegyek onnan valami hideg innivalót. Már jócskán augusztus vége volt, a hőség pedig tombolt Magyarorszag utcáin.

- Ja szörnyű - válaszolta a húgom, viszont megremegett a hangja, mintha nevetést próbálna visszafogni, így amint becsuktam a hűtő ajtaját összehúzott szemöldökkel felé pillantottam. A szívem szinte egyből zakatolni kezdett a mellkasomban, mikor egy halkan kuncogó Grayson ült a kanapémon a húgom mellett. A meglepettségtől az ajkaim elnyíltak, megszólalni sem tudtam és azt hittem álmodom. A mellkasomban a szívem hevesen zakatolt és hirtelen nem a meleg, hanem a meglepettség miatt akartam elájulni. Az agyam ezerrel pörgött némi emlék iránt kutatva, hogy hogyan nem vettem észre hogy mögöttem valamiben sántikálnak, de kudarcba fulladtam és tényleg semmi jelét nem adták nekem és őszintén rettentően meglepett, de egyben boldog voltam.

- Szia angel - pattant fel még mindig mosolyogva, miközben felém közelített és kinyújtotta a karjait, hogy mutassa meg akar ölelni, amit még mindig csak szótlanul hagytam. Egyszerűen leblokkoltam, meg sem tudtam szólalni és egyszerre akart akkora öröm felszabadulni, hogy nem voltam képes hirtelen kimutatni sem.

- Hogyan? - suttogtam. Ott biztos vagyok benne, hogy konkrét sokkos állapotban voltam, miközben próbáltam felfogni, hogy Grayson az tényleg amint szorosan a karjaiban tart és az illata körbejár és nem csak egy bugyuta álom az egész.

- Lanát felkerestem Instagramon és segített idehozni a reptérről. Belevaló csaj mint a nővére - motyogta Grayson az ölelése közepette.

- Hát az - nevettem el magam, miközben Lanára pillantottam, aki a kanapén ülve figyelt minket egy széles mosollyal.

Az utóbbi napokban, sőt inkább hetekben egyértelmű nyomott hangulatom volt. Kívülről próbáltam boldognak tűnni, viszont hazudnék ha azt mondanám maximálisan boldog voltam. A szalon, illetve a munkám is hullámzott. Néha egész héten unatkoztam, hiszen alig pár vendégem volt egy - egy eseményre, aztán hétvégén majd meg bolondultam amiért egyik esküvőről a másikra rohantam a hatalmas hőségben, hogy a menyasszonyokat sminkeljem. Nem találtam az egészséges egyensúlyt sem az életemben, sem a munkámban. Aztán amint megpillantottam most Graysont azt éreztem megkönnyebbültem, hogy a gondjaim igen még mindig megvannak, de most kicsit háttérbe kerülnek, hiszen lassan két hónapja nem láttam és valljuk be piszkosul hiányzott.

Végül egy széles mosollyal bújtam oda Grayson karjaiba, és mély levegőt véve szippantottam be a férfias parfümjének illatát ami már kezdett kicsit elhalványodni az emlékeimből és jó volt újra érezni. Kicsit szürreális volt, hogy ott áll a nappalimban. Valljuk be nekem néha az egész amerikai életem álomnak tűnt és most volt először az, hogy valaki aki ott kint nagyon sokat jelent, most itt van.

- Akkor én megyek is és hagylak titeket - mondta a húgom, mire elhúzódtunk egymástól és felé pillantottunk.

- Nem kell elmenned, hármasban is csinálhatunk valamit, tudod mi a szabály - mondtam egyből, mire Grayson ugyan hevesen bólogatott még akkor is ha ő nem tudta mi a szabály nálunk a húgommal. A szabály nálunk annyit takart, hogy a testvéri kötelék mindenek felett. Nem állhat közénk barát vagy barátnő és nem is hanyagolhatjuk el egymást akkor sem ha a másik már éppen házasodni készül. Ő is hasonlóan balszerencsés volt a szerelemben mint én, vagyis én inkább válogatósnak mondanám, ezért is volt fontos nekünk mindig hogy ha a másiknak barátja van, azt a másik is kedvelje és tudjunk egymással kényelmesen akár hármaban is együtt lógni.

Bakancslista | HU 1-2. évadWhere stories live. Discover now