Grace

2K 97 1
                                    

RosieAnlack: Omg Grace videla som nový vlog tvojej sestry a asi ju milujem.

Oh díky Rosie pripomínaj mi to aj naďalej. Ešte niekto ďalší? Oh samozrejme že hej. Povedz Mayi, že dnes bola skvelá. Ha ha ona je tak vtipná. Zbožňujem jej hlas Omg.

Áno moja sestra je úžasná a talentovaná a ja nie som prestaňte mi to pripomínať ľudia! Ugh, vtipná vec. Keď mala Maya jedenásť, objavila YouTube. A keďže je moderné dieťa a uvedomila si že hah rozhodne nie je introvert ako ja, tak si urobila vlastný kanál.

Začalo to covermi piesni. Potom začala postovať vtipné videá čo natočila. A zrazu ani neviem ako natáča vlogy a všetci v škole ju sledujú a prekvapivo nie je trápna a mizerná ale celkom zaujímavá a vtipná. A ja závidím hej. Ale som aj na ňu pyšná. Ale aj závidím. Ugh.

Naťukala som si YouTube a nabehla na jej kanál May.Em.Ai. Zapla som posledné video a len sa zamračila nad tým ako inak vyzerala na videu. Vlasy natočené a namaľované oči robia svoje huh. Môj pohlaď ubehol k zrkadlu a mojej pehovatej tvári a tak som sa len trpko pousmiala. Super ešte je aj krajšia ako ja.

„Čau Čau ľudia dnes je tu Maya. Em Ai.znova a úprimne už som sa nemohla dočkať lebo dnes tu mám čosi špeciálne. Nehovorte to mojej sestre hah ale pohrabala som sa v jej izbe a konečne našla to, čo som tak dlho hľadala!" moje oči po jej slovách okamžite začali behať po mojej izbe skúmajúc čo zmizlo. Omg kedy tu vôbec bola?! Okej Gracie upokoj sa a proste pozeraj ďalej, zabiť ju môžeš aj neskôr.

„Príbeh Freyi Rogersovej a Jaydena Acklesa pre tých čo ešte nepochopili príbeh mojich rodičov, ktorý Grace kedysi vytiahla z našich a spísala lebo je to neuveriteľne romantické a woah teraz som si to prečítala a WOW. Grace naozaj vie písať. Zdá sa že sme proste dokonalá rodinka nie?!" uchechtla sa a moje ruky automaticky vyleteli k mojich ústam, keď som ju dojato sledovala. Panebože naozaj to práve o mne povedala?

„Neviem či vás to vôbec bude zaujímať ale nech poďme si prečítať celých tých 200 strán....okej robím si srandu poďme na niečo zábavnejšie. Dnes tu mám tri skvelé baby na moju shot and truth o piatej a len pre informáciu všetky tri dievčatá majú nad osemnásť a nie oci ja som sa ani malíčkom tej vodky nedotkla," sladko sa pousmiala a ja som sa len rozosmiala a pokrútila hlavou.

„Takže Louisa! Vypi svoj pohárik a povedz nám nejaký zaujímavý pravdivý zážitok!" nadšene tlesla Maya a kamera sa presunula na Louisu. Oh hej tú poznám. Ročník nad nami myslím. Také to dievča čo sa oblieka ako baby na tumblr a tvári sa strašne alternatívne. Vypila pohárik a potom sa pozrela na kameru a zaškerila sa.

„Okej fajn poviem príhodu z dneška to je jediné čo mi napadá. Všetci už asi vedia, že sa mi páčia baby no ale dnes sa ukázalo že nie všetci to vedia. Chace dnes za mnou prišiel s pozvaním na rande a úprimné trochu som spochybňovala svoju orientáciu keď som videla ten jeho roztomilý kukuč, ale čo už bohužiaľ," uchechtla sa a ja som sa len zamračila a okamžite zaklapla notebook.
Moment čo?! Chace ju pozval na rande?

Skoro som zletela na zem tak rýchlo som sa vymotala z perín a rozbehla sa k oknu. Rozhrnula som závesy a prekvapene sa zamračila keď som zbadala, že tentoraz ich má zatiahnuté Chace. ČO? Ale on ich máva zatiahnuté iba keď...oh. OH. Má tam dievča. Tak sa asi preniesol cez Louisu.
Chudák.

Mohol mi o tom povedať skôr ako sa opýtal a ja by som ho ušetrila trapasu. AJ tak neviem kde bol keď sa o Louise hovorilo na celej škole. Trochu neisto som sa zahľadela na jeho okno ale ihneď ako sa ku mne doniesol hlasný vzdych zatiahla som závesy a radšej opustila izbu. Mala som zavrieť okno sakra nevadí. Je čas tráviť chvíľu s rodinou. Hej idem radšej s ockom pozerať hokej. Oveľa lepší nápad!

Grace a ChaceDonde viven las historias. Descúbrelo ahora