Chace

2K 141 5
                                    

Mal som chuť sa smiať. Mal som chuť sa naozaj hlučne a euforicky smiať a akoby sa to už aj budovalo v mojej hrudi. Takto cítiť šťastie? Už je to asi aj hodina čo sme prišli z vonku a len čo sme si zložili saká ihneď sme šli tancovať.

Odvtedy sme vymýšľali všetky možné šialené pohyby čo nám napadli a proste len skákali do hudby a užívali si. Užívali si zábavu, nie jeden s druhým. Gracie mi vonku jasne povedala že k tomu nikdy nedôjde. Ale oh keby len myšlienka ako asi chutia jej pery zmizla z mojej točiacej sa hlavy.

Konečne nabehla mierne pomalšia pesnička a Gracie sa s povzdychom znova priblížila a prehodila ruky cez moje ramená. „Oh moje nohy budú tak bolieť!" uchechtla sa ako zatvorila oči a zaklonila dozadu, nechávajúc ma držať celú jej váhu.

Moje oči padli na jej odhalenú ligotajúcu sa hruď a ja som len sťažka prehltol. Nemysli na to Chace, nemysli na to. Moje opitá hlava a telo však nespolupracovali, moje pery sa už jemne obtierali o jej kľúčne kosti ako som na nich zanechával letmé bozky. Jej otec Chace. Kedykoľvek ta môže zazrieť. Pri tomto som konečne poslúchol a moje oči skenovali dav, hľadajúc kde sa momentálne nachádza.

Mal som pocit že sa šaty tety Freyi mihli kdesi pri bare, ale jej otca som nikde nevidel. Ale kde je teta Frey tam je on, takže sa asi nemám čoho báť.

Moje oči sa znova presunuli na Gracie, jej hrudník predo mnou odovzdane vystavený, len sa jasne nadvihol ako zbesilo dýchala. Och bože, toto naozaj nezvládam. S povzdychom sa narovnala ale oči nechávala zatvorene ako sa oprela o moje rameno, ľavá strana jej krku perfektne odhalená, akoby mi ho sama ponúkala.

Moje pery ľahko prešli po jej pokožke a ona sa len rozosmiala. „Dneska sa ma nemôžeš nabažiť, čo Chacie?" uchechtla sa ticho ako jej prsty zašli do mojich vlasov a ľahko za ne zaťahali. Oh dopekla ona sama ma pokúša. Začal som bez ostychu bozkávať jej krk ona sa len rozosmiala ale nechala ma. Nič nepovedala ani keď moje ruka skĺzla na jej bok a pohrávala sa s lemom šiat.

Jej prsty sa stále pohrávali s mojimi vlasmi ale inak sa len pohupovala zboka nabok v rytme so mnou. Odlepil som od nej pery a len som sa zhlboka nadýchol keď som zacítil jej pery pohybovať sa po mojom krku. Och bože, toto mi vážne nerob Gracie.

Bola to Josina oslava zas a znova ale tentoraz to bolo pomalšie a premyslenejšie. Zaťal som prsty do jej boku a ona sa iba zaškerila do mojej pokožky predtým ako pokračovala. Och dopekla. Teraz mám naozaj chuť robiť veci, ktoré by sme nemali.

Možno by som ju mohol zavolať von. Potiahnuť do bočnej uličky a len oprieť o stenu a bozkávať jej ružové pery až kým nebudeme ani jeden môcť dýchať. Oh Chace toto naozaj nie sú veľmi kamarátske myšlienky. Možno... Možno len potrebujem priateľku. Hej dlho som nikoho nemal tým to bude. Pfft ja a Gracie? ČO ma to vôbec... oh bože ona znova bozkáva môj krk. Doprdele. Sakra. Woah.

„AK okamžite neprestaneš, asi urobím niečo čo sa ti páčiť nebude," zavrčal som do jej ucha a ona sa len odtiahla a rozosmiala sa.

„Oh čo také Chacie? Zatočíš ma? AKO milión krát tento večer?" provokovala a znova sa len rozosmiala.

„Neprovokuj ma slniečko!"

„Vieš že mám rada ten tvoj chrapľavý hlas?" nadvihla obočie a tentoraz som sa uchechtol ja.

„Hej, došlo mi to vtedy na JOsinej oslave, keď si prosila nech ti stále niečo šepkám,"

„Oh to mi ani nepripomínaj!" plesla ma po pleci a len sa rozosmiala. ,,Prečo?" sklonil som sa k jej uchu a ľahko doňho zavrčal. „Už sa ti snáď nepáči?"

„Zbožňujem ho," sladko sa usmiala a len sa zahľadela do mojich oči. „Ale núti ma cítiť mravčenie po celom tele a neviem či to je dobre!" zvraštila obočie a ja som sa rozosmial.

„Podľa toho či ti to robí dobre alebo nie?" pokračoval som stále s tým nízko položeným hlasom a cítil som zimomriavky na jej chrbte.

„Nemeň to hneď na sexuálne konverzáciu, ty úchyl!" povzdychla si otrávene ale ja som vedel že to je len hrané. „Páči sa ti ten pocit, Gracie?" opýtal som sa jasne priamo do jej ucha a ona len sklonila hlavu a na chvíľu bola ticho a potom len zdvihla hlavu a zmätene sa na mňa zahľadela.
TU je moje odpoveď hah.

„Neviem čo to znamená Chacie. A ani neviem či to chcem vedieť," mykla ľahko plecom a ja som ju znova zatočil načo ona nado mnou prekrútila očami.

„Znamená to že máš rada môj chrapľavý hlas, rovnako ako ja mám rád keď bozkávaš môj krk," mykol som plecom a len ju ešte raz zatočil. Načo tentoraz otrávene zavrčala a vytrhla sa mi smerujúc ku stolu. Huh, vyzerá že našej chvíľke je koniec. Nový rok však začal veľmi pekne.

Grace a ChaceWhere stories live. Discover now