Chace

2.3K 111 11
                                    

„Všetko najlepšie Josie!" naklonil som sa k jej bucuľatému lícu a zanechal na ňom peknú slušnú pusu. Ona sa na mňa iba nadšene usmiala a objala ma, prijímajúc môj darček.

Josie Millerová. Fakt niečo, musím uznať. Mať bohatších rodičov sa zrejme vypláca. Tento dom je ako stvorený pre párty. A no aj Josie vyzerá, že nehladuje. Rozhodne nehladuje.

Ale neodsudzujem, podľa mňa stále vyzerá skvelo v jej kokteilových šatoch. Len nie je môj typ. Viete ako, na mňa už to je trochu moc. Ale ako osoba je absolútne v pohode.

„Som rada že si prišiel Chace. A och doniesol si aj Grace! Neverila som že naozaj príde!" prekvapene sa usmiala a objala aj ju, tá jej tiež podala svoj zabalený darček. „To nikto, ver mi Josie!" zasmial som sa ked som prehodil ruku okolo mojej najlepšej kamarátky. AJ ked v tento večer by som bol rád, keby to nebola moja najlepšia kamarátka a len nejaká náhodná krava. Lebo Wau, dnes vyzerala naozaj magicky. Jej vlasy boli povodne natočené, ale vlny už jej spadli tak zostal len jemný náznak stočenia.

Na druhú stranu som ju však prvý krát videl plne namaľovanú. A nevyzerala ako vymaľovánka, ale mama ju zvládla prekvapivo skvele. Vyzerala takmer prirodzene až na jej ligotavé oči a červený rúž.

A och bože ani nejdem začínať o tých červených šatách. Dobre vie, ako milujem červenú. Keď som ju videl bežať ku mne dole, myslel som že odpadnem. Mala na sebe tie čipkované šaty, ktoré mali aj dlhý rukáv aj zahalený výstrih ale na druhú stranu sa nejak vtipne točili o jej bokov a neboli práve najdlhšie. Ked som však došiel až k jej nohám len som sa uchechtol a odvrátil pohľad. Jasné je to Gracie. OD nikoho iného by som hentaké topánky nečakal. Tenisky k šatom, ja prisahám, toto dievča ma stále dostáva.

„Videl si už Samuela? Písal, že už je na ceste, ked' sme my parkovali. Och bože, naozaj vyzerám v pohode?" nervózne na mňa pozrela a ja som sa len uchechtol a spustil ruku na jej pás.

„Už som ti povedal, že keby som nevedel kto si, skončila by si do hodinky so mnou v posteli!"

„Stále neviem či to brať ako kompliment," zamračila sa na mňa a ja som sa znova rozosmial.

„A navyše to aj tak hovoríš kvôli tomu že zbožňuješ červenú," prevrátila očami a znova sa postavila na špičky nakukajúc ponad dav.

Dopadla na nohy a len si otrávene povzdychla.

„Som tu len kvôli nemu, kde sakra je?" vytiahla si telefón a ja som pustil jej pás len aby som si mohol nabrať piva.

Našťastie sa dnes ujal volantu Will, ktorý slúbil že nás domov hodí. Ale aj tak nesmiem moc piť, musím kontrolovať Gracie. Ešte dnes ráno, keď sme šli s ocom a ujom Jayom behať, dostal som asi 30 minútovú prednášku o tom čo všetko robiť na párty. Čo Gracie dovoliť a čo nie. Jej ocko sa o ňu tak neuveriteľne bojí. Neviem či to je zlaté alebo naozaj maniacke. „Chceš piva?" pozrel som na ňu a ona pokrútila hlavou. A ja som ju nenútil, je to jej vec.

Zatiahol som ju d'alej od piva, kde čakali už ďalší ľudia a len sme sa zastavili pri rohu kuchyne, ja uchlipkávajúc si piva, ona len nervózne prestupujúc a hryzúc si peru. „Pokoj srdiečko, asi už ta hľadá. A nehryz si pery, rúž," uchechtol som sa ako som okolo nej znova obmotal ruku a ona sa len oprela do môjho objatia.

„Som len tak nervózna Chacie. Netuším čo očakávať. A čo ak si zo mňa len chcel vystreliť?" vydesene na mňa hľadela.

„Tak potom ja vystrelím jeho nos z jeho tváre," pousmial som sa a ona len prevrátila očami ale rozosmiala. Potom som cítil zavibrovať jej telefón a ona si len vydýchla a otočila sa na mňa.

Grace a ChaceWhere stories live. Discover now