Chace

1.9K 101 2
                                    

„Ahoj Rain?" vydýchol som tak trochu neisto, pre istotu som stál dva metre od nej keby sa rozhodla znova vybuchnúť.

  „Ahoj Chace, môžeš pristúpiť," uchechtla sa a len zabuchla svoju  skrinku a otočila sa na mňa, pokojný úsmev na jej tvári. „Tipujem, že ti  Grace povedala čo sa dialo u Alexa a ty teraz chceš navrhnúť aby bolo  všetko ako predtým?" sladko sa usmiala, akoby mi vyhadzovala pred oči že ma má skvele prečítaného. Oh doriti.

„Hej. Zlý nápad?" poškrabal som sa na krku a ona sa uchechtla. „Hej, bola som naštvaná Chace. Doslova som zúrila. Ale zároveň mi tak  nejak odľahlo. Cítim sa uvoľnenejšie že o mojom debilnom pobláznení vieš  a už to nemusím skrývať. A oh hej ten chalan v piatok tiež pomohol,"  rozosmiala sa.

Moment debilné pobláznenie? Ako toto si vyprosím, myslím  že je celkom slušné byť zaľúbený práve do mňa, veď som sakra skvelý nie?

„Takže ideš so mnou do tej akcie?" zamykal som hravo obočím a ona sa len rozosmiala prikývla.

  „Vieš, že by som si nenechala ujsť strápnenie toho idiota Rogera!"  zaškerila sa na mňa a len ľahko chytila moje zápästie a zatiahla ma  dole chodbou.

Oh drží moju ruku. Okej?

Bože Chace je to len v  rámci kamarátstva upokoj sa. Prebehli sme cez Gracinu chodbu (Okej  nebola to jej chodba proste len v nej mala skrinku) a ja som sa usmial  keď som ju zbadal akurát zastaviť pri svojej skrinke. Môj úsmev však  poklesol keď som videl cudzieho chalan, zakrádať sa k nej zozadu.

Kto to kurva je a prečo sa na ňu tak škerí?
Ako tento špeciálny úškrn na Gracie si vyprosujem ja!

  Zastavil som sa ťahajúc Rain dozadu a zatiahol som ju späť za roh,  Zmätene na mňa pozrela, potom len nasledovala môj pohľad a zamračila sa.„Kto to je s Grace?"

  „To by som aj ja rád vedel. Stojí za ňou ako nejaký úchyl," hlesol som a  ona sa len uchechtla a prevrátila očami, obaja sme nakukli spoza rohu,  zamračene ich sledujúc pomedzi prechádzajúcich ľudí.

Ten čudák len  jednu ruku oprel o skrinku vedľa tej jej a tak ju chytil v pasci. Gracie  sa k nemu zdesene strhla a keď ho zbadala len naprázdno otvorila ústa a  cela začervenala. Och môj bože ona sa červená. A jasne môžem  vidieť ako sa jej hrudník divoko nadvihuje, nerovnomerne dýcha. Keď to  vidím ja, musí aj on. Bastard, on si to ešte užíva, aspoň súdiac podľa  toho sebavedomého úsmevu.

„Och musím uznať že toto je poriadny skok od Alexa," uchechtla sa Rain a ja som si len odfrkol.

„Od buzeranta ku namyslenému idiotovi, fakt skvelé," hlesol som a ona sa na mňa zmätene obrátila.

„Myslela som že nevieš kto to je!"

„Veď neviem!"

„Tak ako vieš že je namyslený?" podvihla jedno obočie vyššie ako to druhé a ja som si odfrkol a kývol k nemu.

  „Len sa naňho pozri sakra," prevrátil som očami a pozornosť zameral  späť na nich. Gracie sa nervózne chichotala. Bože núti ju cítiť sa  nepohodlne. Mal by som zasiahnuť.

Dopekla on sa k nej približuje. Hádam ju nechce bozkávať idiot!

  „Chace prečo naštvane funíš?" pozrela na mňa pobavene Rain a len  nechápavo nakrčil obočie a kývol k tej scéne predo mnou, akoby to malo  byť jasné. Jej očividne nebolo.

„Si si istý, že ku Grace nič  necítiš? Lebo toto zaváňa žiarlivosťou!" ovanula sa a ja som si len  odfrkol. „Prosím ťa Rain! Nechcem aby sa zaplietla s idiotom, ktorý jej  ublíži!"

„Oh hej ochranársky veľký brat, zabudla som," tentoraz ona  prevrátila očami a len si založila ruky cez hruď, premeriavajúc si ich.

  „Ja to vidím tak, že neskutočne sexy chalan ide po našej nevinnej Grace  a aj by som jej rozhodne dopriala tú akciu, aj keby mám potom počúvať  jej výlevy o tom aký je idiot. Ale neboj sa o ňu, Grace je múdre dievča,  tá sa o seba postará," usmiala sa tak nejak hrdo a keď som sa otočil  videl som ako sa scéna trochu pozmenila. Gracie už nevyzerala tak  nervózna. Miesto toho stála vystretá, jej telo napnuté, zrejme hnevom a  odhodlane hľadela do jeho očí, ich nosy sa dotýkali. Akoby ich pohľady  viedli vojnu.

On sa napokon prelomil a rozosmial sa, aj ona sa ľahko  usmiala. Niečo jej povedal, ona len prikývla. Potom odišiel,  stále sa za ňou s úsmevom obracajúc a ona sa len otočila ku skrinke  hryzúc si peru, líca červená, a potom sa rozosmiala. Už som sa chytal za ňou vyraziť, keď Rain zachytila moje rameno.

  „Ak si chceš stále vystreliť z Rogera, mali by sme si pohnúť, s Grace  môžeš hovoriť kedykoľvek!" stisla pery a ja som si len povzdychol,  venoval slniečku posledný pohľad a potom sa s ňou vybral ku chalanským  šatniam, pripravený spôsobiť Rogerovi poriadny trapas.

Idiot, zaslúži si to.

Grace a ChaceWhere stories live. Discover now