Chace

2.1K 124 16
                                    

„Tak čo ideme kamsi? Alebo tu chceš len ležať?" otočila sa na mňa.

  „Pôjdeme na návštevu ku Gracie len čo jej starký odídu, takže nemyslím, že je dobré ísť sa kdesi potulovať," stisol som pery a ona sa len na mňa  zahľadela a potom sa jej sánka napla a ona sa zamračila, zhora na mňa  hladiac.

„Alebo je to kvôli tomu že vieš, že sa mi páčiš a zrazu so  mnou nechceš nikam ísť aby som si nenamýšľala? Nie som tak naivná  Chace," prižmúrila na mňa oči.

Úprimne ma prekvapila, nevedel som že  nejaká baba dokáže takto o svojom zamilovaní hovoriť. Priamo otvorene s  chalanom, ktorý je objektom toho zamilovania. Možno je Rain vyspelejšia  ako som si myslel.

„Nie, ja viem, že nie si naivná. Ale nechcem s  tebou niekam ísť a potom ťa za chvíľu opustiť lebo budem musieť ísť ku  Gracie, to sa priateľom nerobí," povzdychol som si a ona prikývla.

„Tak čo hovoríš na film?" nadvihla obočie a ja som len mykol plecom a ukázal na telku hneď oproti posteli.

  „V tej skrinke pod telkou si filmy, vyber nejaký," usmial som sa a ona  len prikývla. Prešla ku skrinke, otvorila ju a len sa sklonila. V  momente ako sa mi naskytol pohľad na celý jej zadok, zvrtol som pohľad  na strop a znova zaťal zuby.

Okej toto urobila naschvál.

„Hah  mala som náladu na horor ale vidím že Grace si tu urobila peknú zbierku  rozprávok. Nemal by si jej všetko tak dovoľovať Chace. Oh, Jaydenovu  jedenástku mám rada. Pozrieme si tu, čo?"

„To je fuk," zamumlal som a ona sa na mňa len otočila a pousmiala sa.

  Kým ona nastavovala film, ja som zaťal zuby a bol ticho. Mal som chuť  ju vyhodiť už odkedy dala tú poznámku o Grace. No a že mám rád  rozprávky? Nemusí to byť hneď babská vec!

Disney je klasika, okej?!

  Ako sa spustili titulky, posadil som sa na posteli, opierajúc sa o  stenu. Ona napodobnila môj príklad a len si preložila jednu nohu cez  druhú.

Myslím že sa mi ešte nikdy nezdal film taký dlhý. Možno  preto, že som ho ani poriadne nevnímal, skôr som si všímal ako sa Rain  zakaždým keď sa rozosmiala posunula o niečo bližšie ku mne, alebo ako sa  pohrávala s koncom sukne a zakaždým ho nenápadne nechala posunutý o  niečo vyššie, odhaľujúc viac z jej bledej pokožky.

Okej, definitívne  sa ma snaží zbaliť. A keby to bol ktokoľvek iný, asi by to aj  fungovalo, ale toto je sakra Rain. Je to dievča s ktorým som sa náhodou  spoznal keď sme chceli obaja urobiť rovnaký žartík. Dievča, ako som  neskôr zistil, ktoré bolo Gracinou kamarátkou. Dievča, ktoré som nikdy  nevidel ako nič viac iba kamarátku. Možno to bude tým, že som si myslel,  že je inak orientovaná. Alebo to tam proste.... nie je. A nikdy nebude.  A toto bude pre ňu len toxické.

„Máš tu zimu," zamumlala otrávene  keď sa už naplno pritúlila o moju hruď, jej odhalené stehno sa  dotýkajúce mojej ruky položenej medzi nami.

„Hej? Ani som si  nevšimol," precedil som pomedzi zuby ako som sa zahľadel na budík, ktorý  ukazoval že je tu 23 stupňov. Dopekla Rain, toto je už moc nemyslíš? Až  takto okato?

Zahľadel som sa na telku, odhodlaný ani na ňu  nepozrieť. Proste ju ignoruj Chace. Nemôžeš ju predsa vyhodiť. A čo jej  povieš? Len sa opiera o tvoje rameno. Vyskočí na teba že samozrejme že s  ňou nedokážeš byť kamarát, a že sa máš preniesť cez to ako sa ona  preniesla cez teba.

Oh boli to jej pery na mojom krku? To necíti ako  sa cezo mňa preniesla. Šokovane som vydýchol keď začala bozkávať miesto  pod mojim uchom a len sa od nej odtiahol zmätene na ňu hladiac.

Grace a ChaceWhere stories live. Discover now