Grace

2K 107 3
                                    

Začína víkend a s víkendom prichádzajú nové časti. Užite si pokračovanie!
________

Vydýchla som si, keď som konečne zbadala tetu Avu parkovať doma, hneď za ňou aj ujo Matty. Chace sa vyrútil z auta a tackavo bežal ihneď ku mne a ani nečakal, len ma zavalil do objatia, takmer ma prevrátil.

„Okej Chace, dosť! Povedz mi čo toto sakra malo byť?" vydýchla som si a snažila som sa ho odtlačiť, ale on ma stále pevne držal v náručí a čuchal moje vlasy. Uh nenávidím opitého Chaca.
„Cítil som sa zle. Rain hovorila, že to pomôže. Pomohlo na chvíľu. Prepáč, že som o tebe povedal, že si sexy, nie si. Oh doriti to tiež znelo zle. Sorry," vydýchol a ja som sa len rozosmiala a nakoniec som ho len objala späť a položila si hlavu na jeho rameno.

„Chod sa vyspať Chace. Zajtra máš zápas," povzdychla som si a on ma teda nakoniec pustil a len mi vtisol pusu na čelo predtým než sa vybral domov, stále sa škeriac. Ja som zašla späť dnu a len si otrávene povzdychla, keď som zbadala ockov výraz. Och doriti.

„Som prekvapená, že si nevyletel," hlesla som a on si len odfrkol.

„Keby ma mama nedrží, ver, že tam idem a jednu mu vlepím. Pch vraj láska. Pch vraj sexy!" zavrčal a mama mu len pomasírovala ramena a prevrátila očami. Potom pozrela na mňa a pousmiala sa.
„Je v pohode?" opýtala sa starostlivo a ja so prikývla. ,,Hej. Len rieši nejaké veci a riešil ich alkoholom čo nebol najlepší nápad. A oci on to nemyslel vážne. Robil si srandu chápeš? Bol opitý, to ľudia robia, chápeš?" vydýchla som unavene a len som bez čakania na jeho reakciu zamierila hore.

Prekvapene som sa zamračila, keď pred mojou izbou čakala Maya. ,,Ty a Chace.." začala no ja som ihneď pokrútila hlavou. „Nie Maya sme najlepší kamaráti. To sa proste nestane!" hlesla som tvrdo a ona sa zamračila.

„Ja len...Gracie ľudia hovoria. A úprimne vyzerá to akoby ta sakra miloval. Ja viem, že ste takto proste boli vždy ale myslím, že on ťa ma radšej ako si uvedomuje. Ja len...si všetko nad čím premýšľa je to akoby sa okolo teba točil celý jeho vesmír a no...možno by si mu mala nechať nejaký čas osamote," mykla plecom a len si založila ruky na hrudi.

„Prestaň ma poučovať Maya! JA som tu tá strašia a sakra viem čo mám robiť so svojim životom!" okríkla som ju a len som zašla do izby a tresla dvermi ihneď sa zamykajúc.

Doriti.
Sakra.
Nech prestanú!
Nech všetci prestanú.

Začula som klopkanie na okno a len som rýchlo prešla k oknu a odhrnula závesy.
Chace sa na mňa zaškeril a len vliezol dnu celkom slušne na to že mal vypité.

„Idiot pil si mohol si sa zabiť," zamrmlala som ticho a on sa len uchechtol a pokrútil hlavou.
„Prosím ťa Gracie liezol som tým oknom toľkokrát že by som to zvládol aj ako námesačný," uchechtol sa a len prešiel k mojej posteli a zvalil sa na ňu. S povzdychom som prešla k nemu a ľahla si vedľa neho, sledujúc strop.

„Tak čo sa deje?" hlesla som ticho no on len chytil moju ruku a stúlil sa k môjmu ramenu.

„Úprimne? Neviem láska. Všetko je divné a ja proste...potreboval som na chvíľu pauzu. Nič sa mi nedarí. Všetko kazím. Chcem na chvíľu pauzu," zašepkal a potom len obtrel nos o môj sveter a zhlboka sa nadýchol, nasávajúc jeho vôňu.

„Pekne voniaš,"

„Aviváž," prevrátila som očami a on sa len rozosmial. Potom však jeho smiech uhasol a on len zamyslene hľadel pred seba nevedomky kresliac palcom ornamenty na chrbát mojej ruky.
„Mala si niekedy pocit akoby si proste na moment chcela prestať existovať?" zašeptal a ja som naňho otočila hlavu a len som sa pousmiala.
„Prosím ťa Chace vieš aká som. Najradšej by som len bola v posteli a čítala, bola kdesi mimo reality," hlesla som odhŕňajúc mu vlasy z tvare. Len zavrel oči a povzdychol si.

„Ja by som najradšej ležal a pozeral Disneyovky s tebou," hlesol ticho keď sa pohodlne uložil a zhlboka vydýchol.

„Nachvíľu si zdriemnem," zašeptal a než som sa nazdala už pokojne oddychoval, jeho stisk na mojej ruke povolil. Len som sa pousmiala a vstala. Prikryla som ho perinou a pousmiala sa nad jeho vtipne našpúlenými perami. Oh blázon. Potom som prešla k stolíku a pustila sa do písania. Nechám ho nech sa vyspí.

Grace a ChaceWhere stories live. Discover now