Chace

2.2K 107 4
                                    

Znudene som si pohadzoval loptičku. Doma je naozaj nuda. Ležal som na gauči a sledoval s ocom futbal už asi dve hodiny. Príšerná nuda!

„Jayden a Frey sa hádajú," zamračene vyšla mama z kuchyne a len ustarane pozrela na oca.

„Hej dalo sa to čakať, Gracie dostala pozvanie na rande tak sa ich to očividne spýtala," uchechtol som sa a len som si znova pohodil loptičku.

„Bože Gracie bude mať rande? To je skvelé! Kto ju pozval?" nadskočila a ja som sa len zamračil.

„Nejaký Joshua, neviem, Viac mi nepovedala," zamrmlal som, moje zamračenie sa prehĺbilo keď som si uvedomil že o ňom vôbec nič neviem Ale no tak čo, aj tak ju ujo Jay nepustí, je to úplne fuk.
Tresli vchodové dvere a ja som sa ihneď posadil. Žeby šla Gracie sem?

„Čaute!" Oh nie to je len ten malý spratok!

„Ahoj Maya, čo ty tu?" usmiala sa mama a ona len k nej prišla a objala ju, potom sa posadila vedľa nej.

„Ale Grace na našich vybalila tému chlapi a rande, ocko to stratil, s mamou sa pohádali a nakoniec ocko rezignoval, nechali ju ísť, a teraz sa šli udobriť tak som tu nech ich nepočúvam!" uchechtla sa a ja som cítil ako mi loptička vypadla z ruky.

„On ju pustil?" vydýchol som a ona sa na mňa iba povýšenecky uškrnula a nadvihla obočie.

„Hej máš s tým problém?"

„Nie len... Nečakal som to," oprel som sa a znova si pohodil loptičku no aj tak som sa neprestal mračiť. Sakra mal som viac zistiť o tom Joshuovi.

„Ujo Jay vždy šalel len pri spomenutí Gracie a chalan v jednej vete. A teraz ju nechá ísť na rande," uchechtol som sa a ona prevrátila očami a oprela sa zameriavajúc pozornosť na telefón.

„Frey sa zlepšuje v manipulovaní Jaydena," uchechtla sa mama a potom sa stále uchechtávajúc prešla znova do kuchyne. Nastalo divné ticho a aj ja som odhodil loptičku a vytiahol telefón.

ChaceW: Hej Rain čo vieš o tom Joshuovi????

Rainisfcknfallin: Ahoj aj tebe. Neviem vôbec nič iba že je cute a má priezvisko Shelton a že pozval Grace na rande a je z toho mega happy

ChaceW: Sorry, Čauko kakavko. Gracie šla na to rande vieš a trochu ma znervózňuje že neviem čo je zač...

Rainisfcknfallin: Ukludni sa jedného príliš ochranárskeho ocka ma, nepotrebuje druhého.
Radšej poďme kamsi von, doma asi umriem

ChaceW.: Sorry Rain mám zaracha asi som to prehnal u našich

Rainisfcknfallin: NO zrejme nie len asi keď ti dali zaracha. Whatevs môžem prísť aspoň?

„Môže prísť Rain?" pozrel som na otca a on sa na mňa zamračil. ,,Mama ti zakázala baby," hlesol ticho pozorne sledujúc futbal.

„Rain nie je baba. Teda je ale no nie jedna moja baba. Proste kamoška. Nič medzi sebou nemáme, myslím že je na baby," mykol som plecom a všimol som si ako Maya zdvihla pohlaď od telefónu a len nado mnou prekrútila očami.

„V tom prípade sa spýtaj mami," zamumlal a tak som s povzdychom vstal a prešiel do kuchyne.
„Mami môže prísť moja kamoška, skôr než sa spýtaš hej je to len kamoška, myslím že je lesba," povzdychol som si a ona sa zamračila.

„Ugh fajn. Ale budete tu, rozhodne nepôjdete hore!" zvolala a ja som len prevrátil očami.

„A čo aspoň záhrada? Budeš na nás vidieť z okna!" kývol som k oknu a ona sa ním zahľadela do záhrady a potom si len povzdychla a prikývla.

Grace a ChaceWhere stories live. Discover now