Grace

1.8K 116 18
                                    

Uhladila som si šaty a len som sa neisto obzrela v zrkadle. Hmm.. možno mal Chace pravdu a naozaj som pribrala. Vyzerám nejaká širšia. Alebo je to len tým, že sú tú také nadýchané od pása dole?  Zdalo sa mi, že sedeli lepšie v obchode.

„To nie je červená!" ozval sa za mnou dotknuto Chace a ja som sa naňho s povzdychom otočila.

„Je to červená!"

„Poznám svoju červenú. Toto je bordová!"

„Hotovo. Nemáš zač," pobúchala som ho po hrudi a len som sa otočila späť k zrkadlu na skrini a nasledoval hlboký povzdych, keď som sa na seba zahľadela.

Okolo môjho pása sa obmotali ruky, a Chace si založil hlavu o moje rameno. „Prečo taký dlhý povzdych slniečko?" zamrmlal do môjho ucha a ja som sa len oprela do jeho náručia a znova si len povzdychla. „Nesedia mi tak dobre ako v obchode. Vyzerám v nich tučná," šepla som, odpoveďou mi bol len tichý smiech. No super ešte aj on sa bude na mne smiať.

„Och bože to snáď nemyslíš vážne Gracie. Vyzeráš v nich naprosto úžasne. Keby boli poriadnej červenej tak sú úplne dokonalé!" Len som sa rozosmiala nad tým idiotom a na moment zavrela oči, užívajúc si jeho kývanie zboka nabok. Znova sa sklonil k môjmu uchu a len ticho šepol. „Aj keď síce možno sú trochu moc sexy. Nie je ten výstrih nejak nízko?"

Len som ho štuchla lakťom do rebier a pobavene som sa naňho otočila, keď si ich s bolestivým výrazom pošúchal. „Výstrih je naprosto v poriadku. Nie si môj otec," hravo som mu vyplazila jazyk.

„Bože vy ste tak roztomilý. Je mi z vás zle," ozvala sa Maya a len okolo nás prešla a zmizla z izby. Bože občas zabudnem, že je v miestnosti s nami aj ona. Chace s len za ňou zahľadel a potom sa otočil na mňa, znova obmotávajúc ruky okolo môjho pása.

„Vieš kedy budeš tučná? Keď ťa takto nedokážem objať. A aj potom si nechám predlžiť ruky aby si sa necítila tučná!" hlesol s úsmevom a ja som len prevrátila očami.

„Si taký idiot Chace!" pokrútila som hlavou ako som sa sklonila k jeho sánke a vtisla mu tam letmý bozk. Jeho stisk okolo mňa spevnel a ja som sa len usmiala a zaborila tvár do jeho hrude. Chvíľu sme len takto stáli, ale napokon som sa len vydolovala z jeho náručia a šla sa ešte namaľovať. Nepôjdem predsa von celá pehavá.

***
Bože, naozaj milujem toto mesto. To bola jediná myšlienka, ktorá behala mojou hlavou, keď sme prechádzali ulicami, kde ľudia už teraz oslavovali. Tanec, hudba, smiech. Všetko sa to miešalo dohromady a vytváralo takmer až energetickú atmosféru.

Poučila som sa zo včerajška a dneska som už mala svoje staré dobré conversy. Nič neoživí šaty tak ako tenisky hah. Nie robím si srandu, proste len chcem tancovať koľko budem môcť a neničiť si počas toho nohy podpätkami.

Chacova ruka našla tú moju a ja som sa naňho otočila a len mu venovala úsmev, potom som sa vrátila k nasávaniu atmosféry.

Práve sme smerovali niekam do klubu, ktorý teta Ava našla. Nie klub ako párty klub, ale proste príjemná vec kde budeme môcť tancovať. A pripíjať si pravdaže. To tiež obmedzím po včerajšku. „Tuto doprava!" hlesla teta Ava a my sme ju teda všetci nasledovali, radšej sme sa nechali viesť a dôverovali jej. Už vybuchla na môjho ocka, keď jej navrhol, že sa spýtame na cestu, nikto ďalší riskovať nejde.

„Vidíš Jayden, hovorila som, že viem kde to je!" pyšne sa usmiala keď sme zastavili pred vysvietenou budovou a on len prevrátil očami.

„Avalon podľa Google Maps to malo byť peši 10 minút nie trištvrte hodiny!" odfrkol si ale ona ho ignorovala a radšej zamierila po schodoch hore. Vošli sme dnu a môj úsmev sa ešte rozšíril keď som uvidela aké nádherné to tu je. Podlaha bola z dreva, steny boli nádherne ozdobené a všetko to vytváralo až taký domácky pocit.

Dnes večer tu pravdaže bolo množstvo ľudí a všade boli balóniky a transparenty so želaním nového roku. Nasledovali sme našich k stolu niekde až vzadu.

Usadili sme sa na stoličky a netrvalo dlho a už nám doniesli welcome drinky.  Ocko to hneď využil a objednal, zatiaľ čo som si odsrkla z pohára a len som zvraštila obočie pri odpornej chuti a radšej posunula svoj pohár k Chacovi.

Nech si dnes užije on.

Chceli by ste dnes ešte jednu?

Grace a ChaceWhere stories live. Discover now