Grace

2K 115 2
                                    

„Som  tu, Som tu, nemeškám!" udýchane som sa zvalila do kresla v kaviarni,  kde sme sa mali stretnúť s Rosie a Rain. Ako ste si všimli, žiadny Alex,  takže pôjde o poriadne silnú babskú debatu, ako predpokladám.

„V  pohode, už sme ti aj objednali čokoládu," usmiala sa Rosie a posunula ku  mne šálku, načo som len vďačne vydýchla a pozrela na ňu. Bože ona je  môj strážny anjel.

Chvíľu bolo ticho a potom sa Rain na mňa otočila, úškrn na jej tvári. „Tak kto bol ten mega sexy chalan, s ktorým si sa bavila pri skrinke?" škerila sa a ja som len nechápavo zamrkala.

  „Oh ty si to videla? Bože..." vydýchla som a ona len prikývla, no niečo  sa mihlo v jej očiach. O čo ide? No rozhodla som sa odpovedať na jej  otázku. „Samuel Reynolds, stretli sme sa v divadle, všimol si sa zrejme  preto, lebo som sa pri jeho konkurze začala smiať, vyzerá ako neskutočný  grécky boh, vonia ako jahody, som z neho nervózna a v poslednom čase  rád narúša môj osobný priestor," uchechtla som sa, ony na mňa len  vyvalene zostali pozerať.

„Wow," vydýchla ako prvá Rosie, Rain ju nasledovala jej tichým napodobnením.

„A no... vzniká niečo?" nadšene sa naklonila Rosie, úprimný úsmev na jej perách.

  Cítila som ako moje líca horia, keď som sa na to pomyslela. „AK sa  pýtaš či ma niekde pozval tak nie, iba sme si písali online a myslím, že  sa snažil flirtovať ale takým... provokačným spôsobom," uchechtla som  sa načo sa obe ihneď zaškerili.

„Zbožňujem provokačných chalanov,  nie je s nimi nuda," oprela sa pohodlne Rain a len sa pobavene škerila.  Potom však jej pohľad ubehol k Rosie a štuchla do nej. „A čo ty ružička,  koho ty zbožňuješ?" zamykala obočím a ja som sa na ňu len zamračila.

  „Oh nehrajte formu, viem že vám Alex naisto všetko vykecal,"  začervenala sa a potom len vydýchla. „Hej spala som s Mikom. Hej bolo to  naprosto perfektne a stále sa stretávame. A hej stále som nič  nepovedala Lukovi, vlastne sa mu tak nejak vyhýbam, jasne, že si toho  všimol, ugh?" vydýchla frustrovane a len si odpila zo svojej kávy a  nepohodlne stisla pery.

„Som rozpoltená. Lebo s Mikom je všetko tak  perfektné! Ale on za dva týždne odchádza späť na výšku a ja proste...  neviem čo sa bude diať potom. Tak sa snažím užívať si reality a na  dôsledky myslieť neskôr, raz mi to jedna múdra prefarbená blondína  poradila!" uchechtla sa a Rain sa okamžite zamračila.

„Už nikdy mi nepripomínaj, že som raz bola blond!" zdvihla výstražne prst a my sme ihneď vybuchli do smiechu.

„Čo ty a Chace?" založila som si hlavu o ruku a len sa na ňu milo usmiala.

  „Sme kamoši, aj keď si dáva pozor na všetky gestá a tak no...  prekvapivo je to však v pohode," mykla plecom a len nakrčila nos.

  Keď sme každá prebrali najnovšie správy, pustili sme sa do rozoberania  všetkého až moje hrdlo bolelo od toľkého rozprávania. Ale za to mierne  škrabanie stálo všetko, lebo už dlho sme nemali takúto úprimnú chvíľku s  babami. Chýbalo mi to.

Xxxx

Rain ma vysadila pred domom a ja som  len vystúpila a poďakovala jej. Ešte mi naposledy zamávala predtým ako  odfrčala preč a ja som s úsmevom sledovala ako jej auto mizne za rohom.  Okolo môjho pása sa obmotali ruky a ja som sebou trhla. „Vydesil si ma Chacie," hlesla som ticho a on sa len pobavene rozosmial do môjho ucha a zakolísal sa so mnou.

„Pokoj srdiečko. Hľadal som ťa, kde si bola?"

„Posedieť si s babami, potrebovali sme rozobrať veci," vydýchla som unavene a len som sa oprela do jeho náručia.

„Ako či bude Rosie jebať s Mikom alebo Lukom?"

  „Niečo také," zamumlala som zamračene a potom som sa len dostala z jeho  zovretia a otočila sa naňho. „Prepáč Chacie, ale som naozaj unavená,  porozprávame sa neskôr fajn?"

„Nie fajn," zamračil sa ihneď, jeho  ľahký postoj zrazu zmizol. „Kto bol ten chalan pri tvojej skrinke, pri  ktorom si sa neustále červenala?"
Len som nakrčila obočie pri jeho chladnom tóne a založila si ruky na hrudi.

„A čo ak to nie je tvoja starosť?" v mojom hlase musel počuť jasný odpor a len prevrátil očami a pristúpil bližšie.

„Keby ťa otravoval povieš mi to, že?"

  „Ani náhodou, viem sa o veci postarať sama, Chacie," tentoraz som jeho  meno pretiahla skôr v provokačnom význame a len som sa uchechtla.

„Maj  sa chlapček," poklepala som mu po ramene a chystala sa odísť no on ma  ihneď zachytil okolo pása ja som len prekvapene vypískla a rozosmiala sa  keď ma začal štekliť.

„Chace dole ruky z mojej dcéry ak chceš aby  zostali tam kde sú!" zahrmel ockov hlas od dverí a ja som sa len  rozosmiala, lebo Chace neprestával, naschvál provokujúc ocka.

„Sorry  ujo Jay, Gracie si to zaslúži, neberte to v žiadnom sexuálnom  význame, len ju šteklím!" zvolal po ňom ako som sa ja smiechom až  zviezla k zemi no on neprestával.

„Zachráň ma ocko! Mučí ma!"  zvolala som pomedzi záchvaty smiechu a nakoniec predsa len Chace prestal  a ja som len zhlboka dýchala a snažila som sa upokojiť. Ocko mi ponúkol  ruku a ja som ju ihneď prijala a nechala sa vytiahnuť hore. On sa celou  silou zamračil na Chaca, ale koho sa snaží oklamať, aj ja som videla  ako mu myká kútikmi úst, stavím sa že ani Chaceovi to neuniklo.

„Myslel som, že máš zaracha," zamumlal smerom k nemu a on len mykol plecom.

  „Bol som slušný chlapec tak ho zrušili. Skvelé nie? Už vám môžem znova  preliezať do domu!" zaškeril sa naňho a ocko len zaťal sánku,  prebodávajúc ho očami.

„Prisahám Chace, raz mi tie nervy prasknú,"  vydýchol a  pokrútil hlavou, potom sa len otočil ku mne a kývol k nášmu  domu. „Chod dnu, ja sa chcem ešte porozprávať s Chacom. Mama a Maya sú v  obývačke, babské kecy, isto ťa radi zapoja," prevrátil očami a ja som  sa len rozosmiala a vtisla mu pusu na líce.

„Oh nevydes ho moc oci,  stále ma z teba nočné mory a nechceme aby ta teta Ava vinila z jeho  pocikávania," uchechtla som sa a hravo na Chaca vyplazila jazyk predtým  ako som zamierila dnu.

Oh hej, aj keď je to idiot, zlepšil mi náladu ešte viac.

Grace a ChaceWhere stories live. Discover now