Grace

2.2K 136 18
                                    

Znudene som ležala na hotelovej sedačke, zatiaľ čo sme pozerali film. Oh okej neležala som priamo na sedačke, moje nohy boli prehodené cez Chaca, ktorý na to však nijak nereagoval. Maya ležala na koberci a asi práve strihala video. Letmo som očkom sledovala, čo všetko tam zo včerajška dáva, ale čo som videla má videá len s tými jej novými kamarátmi.

Môj mobil cinkol a ja som sa preň načiahla na stolík a ihneď otvorila prichádzajúcu správu.


SamuelReynolds: Šťastný nový rok Acklesová. Chýbaš mi

Len som sa pousmiala, môj pohľad ihneď ubehol k Chacovi, ale on si toho asi nevšimol, len úplne nevedomky škrabkal moju nohu. Znova som si prečítala jeho správu a len som si povzdychla predtým ako som začala ťukať odpoveď.

GracieA.: AJ tebe šťastný nový rok. Nemám ti prečo chýbať

SamuelReynolds: Uznávam že tá párty nešla dobre, ale sme v pohode nie?

GracieA.: Od tej párty sme spolu nehovorili. Ale zato som hovorila s Chacom, ktorý mi všetko povedal a neviem či sa to dá nazvať v pohode

SamuelReynolds: Oh Chace. Spomenul aj to ako bol nadržaný z toho, že si bozkávala jeho krk

GracieA.: Ak sa pýtaš či mi povedal všetko tak hej povedal. A nebol z toho...no hento

SamuelReynolds: Oh nevinná Acklesová. Kiež by si to videla tak ako mi všetci ostatní

GracieA.: Nechápem čo myslíš

SamuelReynolds: ty si možno myslíš že toto čo máte je vec najlepších kamarátov, ale úprimne ktorých iných kamarátov si videla robiť veci ako robíte vy dvaja? On si od teba nemôže udržať odstup. Pusinky, objatia, vždy sa ťa nejak dotýka, volá ťa prezývkami. Ste ako sakramentský pár až na to, že ste neni nijak sexuálne zapletený

GracieA.: Chace a ja sme najlepší kamaráti. Hentie veci sú normálne nič neznamenajú

SamuelReynolds: Oh samozrejme Grace. Keď myslíš

Naštvane som vyfúkla a Chace ihneď na mňa otočil hlavu. „Čo sa deje, slniečko?" nadvihol obočie ale ja som len pokrútila hlavou a zamračene si znova prečítala naše správy. Chacovo škrabkanie ma teraz skôr znervózňovalo ako upokojovalo.


GracieA.: Chace a Grace sú najlepší kamaráti. Dokáže to tvoj mozog v takejto forme pochopiť?

SamuelReynolds: Moja hej. Či tomu verí je už iná vec. Čo včera, bolo nejaké cmuk cmuk?

GracieA.: Bola som s našimi a Williamsovcami.

SamuelReynolds: To neznamená nie

GracieA.: Nebolo, a ani nebude lebo ja a Chace nie sme nejaké klišé z tínedžerskeho románu. Sme najlepší kamaráti a to aj budeme naveky vekov

SamuelReynolds: FRIENDZONE lvl.100 000

GracieA.: Oh končím túto konverzáciu štveš ma

SamuelReynolds: To ja vždy rád Acklesová

Odhodila som mobil vedľa seba a len so si frustrovane prehrabla vlasy a zviazala som ich do drdolu. Idiot. Čo si vôbec o sebe myslí?

„Si naštvaná. Prečo si naštvaná?" otočil sa na mňa zamračene Chace a ja som iba otrávene vydýchla. „Samuel. Chová sa ako idiot!"

„Ty si s ním stále píšeš?!"

„Nie bože, len teraz mi napísal a bože naozaj ho mám dosť. Zostanem pri... ty vieš kom?" môj pohľad ubehol k Mayi, no tá si len posmešne odfrkla.

„Prosím ťa Grace, všetci vedia, že crushuješ Alexa," zamumlala a ja som sa len zamračila.
„Nie všetci vedia že ho... mám rada," ihneď som sa obhájila a ona znova vybuchla do smiechu.
„Oh hej zabudla som. On nie," pozrela na mňa a len sa posmešne zaškerila.

„Skap," hlesla som ticho a ona sa rozosmiala ešte viac. Zabijem ju, prisahám, že ju zabijem ak sa bude smiať čo i len sekundu dlhšie.

„Chace dole ruky z mojej dcéry!" zamumlal ocko a Chace ihneď obranne zdvihol ruky len sa smejúc. Otrávene som zavrčala a posadila som sa, keď sa natlačil k nám na gauč a zahľadel sa na film, akoby to bola najzaujímavejšia vec na svete. Oh jasné, stále so mnou nehovorí.

„Čo ste robili včera večer, keď ste sa vyparili?" Ozval sa nespúšťajúc oči z telky, ale ja som vedela, že tá otázka je smerovaná priamo na nás a jasne nás z niečoho obviňuje. „Zobral som Gracie do lacného motela a tam sme splodili dieťa. Bude sa volať Cecília, čo nato hovoríte?" nadvihol obočie Chace a ja s Mayou sme len vybuchli do smiechu. Idiot.

„Myslím to naozaj Chace!" zavrčal, ale ja som videla ako mu na moment myklo kútikmi úst.

„Bolo mi zle v tom veľkom dave tak ma Gracie zobrala na kraj. Ona je proste môj anjelik!" postrapatil mi vlasy a ja som ho len pobavene plesla po pleci. Ocko sa prvý krát na nás otočil a premeral si nás, jeho výraz naprosto šokovaný. „Ako...ako si ju to nazval?" zažmurkal vyvedený z miery a ja som prevrátila očami.

„Anjelik?" zopakoval zmätene Chace a len prevrátil očami. „Ale k dispozícií mám aj srdiečko, slniečko, zlatíčko a asi tridsať ďalších ak sa vám táto prezývočka nepáči?" žmurkol naňho a ocko sa konečne spamätal, len pokrútil hlavou a oprel sa dozadu.

„Prisahám Chace raz ťa zmrzačím, srande-nesranda!"

„Jayden prestaň sa vyhrážať môjmu synovi!" začuli sme tetu Avu z kuchyne a na tomto sme sa všetci uchechtli.

____

Pekný deň Vám prajem! 

Grace a ChaceWhere stories live. Discover now