Grace

2.3K 118 6
                                    

„Vždy tak žiarli?" pozrel na mňa Sam len čo Chace zmizol.

Nechápavo som sa naňho zamračila a len som pokrútila hlavou. „Nežiarli. Sme len kamaráti. Toto je jeho hranie sa na ochranárskeho brata," prevrátila som očami. Vyskočila som hore a usadila som sa vedľa neho na pódiu, naše nohy sa nenápadne dotýkajúce. Stále na mňa hľadel tak nejak zamyslene, opretý dozadu o svoje ruky.

Chvíľu bolo ticho a potom sa len s povzdychom narovnal a pozrel mi priamo do očí. „Pod so mnou na párty," Neznelo to ani ako pozvanie, skôr priamy rozkaz. Odpoveďou mu bolo len zamračenie a nespokojné stisnutie pier. „Oh tak ty si myslíš že si povieš a ja to hneď splním?" s určitou výzvou som nadvihla obočie a on sa len rozosmial a pokrútil hlavou.

„Bože Acklesová to by som si netrúfol. Len hovorím, že som pozvaný na jednu nudnú párty as tebou by to bolo oveľa zábavnejšie," naklonil hlavu nabok, s úsmevom si ma prezerajúc. Má toto byť flirt? Flirtuje so mnou? Moment Samuel ma chce na párty? Mňa? Videla som už toto robiť Chaca. Pozvanie na párty- nech nejaká baba iba konkrétne s ním. Vraj to znamenalo nejaký tichý sľub, že sa bude venovať jej. Eh eh venovať akože veľmi intenzívne venovať.

Znamenalo to, že sa chce Samuel venovať mne??

„Och prosím Acklesová, neanalyzuj to tak podrobne. Je to pozvanie na párty, nie žiadosť o ruku," prevrátil očami ale stále sa na mňa hravo usmieval.

„Reynolds, "opätovala som mu a len som sa l'ahko zasmiala. „Hovorila som ti o ockovi. Pochybujem, že ma pustí na párty s takým „rebelom" ako si ty. Ako to hovoríš? Zlý a tajomný muž?" podvihla som provokujúco obočie a on sa znova len rozosmial.

Zrazu jeho tvár bola až moc blízko, naše nosy sa dotýkali. Čo to robí? Ja som sa k nemu takto blízko isto neposunula sama. „Možno by sa hodila malá motivácia, aby si ho presvedčila?" nadvihol obočie ale jeho oči nehnuli od mojich pier.

A prišlo aj to, čo som čakala, jeho pery sa ľ'ahko obšuchli o moje a potom sa skrútili úsmevu, predtým ako naplno prilepil k mojim. Snažila som sa pohybovať perami voči tým jeho, ale aj tak som neustále mala pocit, že to kazím. Aj keď musím uznať že tento bozk bol omnoho omnoho lepší ako môj prvý.

Sam sa l'ahko odtiahol a stále sa na mňa spokojne usmieval. Potom si len oblizol pery a zaškeril sa. „Máš chutný balzam na pery Acklesová," uchechtol sa pobavene predtým ako sa ku mne znova sklonil, jeho pery znova našli tie moje, tentoraz o niečo náruživejšie. Štipnite ma niekto nech viem že toto nie je len sen.

XXXXX.

Posadila som sa k večeri a len som sa zahľadela na ocka. Zdalo sa, že je stále urazený kvôli našej hádke počas oslavy. Uhýbal môjmu pohľadu a pri stole bolo až neprirodzené ticho. Oh okej, čas znova sa postaviť sama za seba.

„V sobotu chcem ísť na párty," povedala som pevne. Ozval sa len štrngot, keď mu príbor vypadol z rúk a on zdvihol pohlad, prvý krát sa jeho oči stretli s mojimi. „Nie," odsekol tvrdo, zobral si znova príbor a začal jesť akoby sa nič nestalo.

„Samuel ma pozval a ja chcem íst!"

Znova štrngot príboru a on si len servítkou otrel ústa predtým ako na mňa pozrel, absolútne mal toho dosť.

„Kto je kurva Samuel?!"

„Jayden, nenadávaj," povzdychla si mama, on ani nežmurkol. „Samuel Figloy?" zamračila sa Maya a ja som pokrútila hlavou. „Reynolds!" usmiala som sa a ona iba obdivne vypískla. „Pekný kúsok;" mykla plecom.

Ocko medzi nami mykal pohľadom, jeho výraz naznačoval, že je na pokraji absolútneho výbuchu. „Nie," zavrčal a len sa oprel dozadu do stoličky, odsúvajúc od seba tanier.

Grace a Chaceजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें