1.

2.1K 46 107
                                    


Heeyy,

Dit is mijn eerste boek, dus ik probeer het een beetje uit!Ik heb dit verhaal al best lang in mijn hoofd zitten en heb nu eindelijk besloten om het uit te werken! Hopelijk vinden jullie het leuk 😊 tips zijn altijd welkom btw!

Harry P.O.V

Daar lig ik dan, languit op de vloer.

Als ik naar links zou kijken, zou ik kluisjes zien. Als ik mijn hoofd naar rechts zou wenden, zou ik de lange schoolgangen kunnen zien. Als ik recht omhoog kijk, kijk ik recht in het uitlachende gezicht van Louis Tomlinson. 

Ik krabbel snel overeind en probeer Louis niet aan te kijken.

 Ik voel even aan mijn arm en aan mijn hoofd, aangezien ik daar net schoppen tegenaan kreeg. Gelukkig doet het deze keer niet zoveel pijn. 

Ik pak mijn tas en doe de boeken die er uitgevallen waren er terug in.

 Dan kijk ik op naar Louis. Hij lacht me uit. En niet zo'n beetje ook.

 Waarom moet ik op elke school het pispaaltje zijn? Het is niet eerlijk, ik heb er toch niet om gevraagd?!

'Ah, arme Harry! Heb je nou een pijnlijk hoofd?' lacht Louis hard. Hij geeft Zayn, die achter hem staat, een high five.

'Wat een loser ben je ook,' zegt hij tegen mij.

Ik buig mijn hoofd. Het is waar, ik bén een loser. Een mislukkeling. Altijd al zo geweest. Ik schud zachtjes mijn hoofd om de nare gedachtes weg te krijgen.

Ik werp nog een laatste blik op Louis en Zayn en loop dan weg. De school uit.

Ik pak mijn fiets en besluit om gewoon naar huis te gaan. Vandaag ben ik er nog goed vanaf gekomen, het waren maar een paar klappen. Gister was het erger. 

Toen sloegen ze me letterlijk in elkaar, en schopten ze me waar ze maar konden. De blauwe plekken zijn nog niet weg. Dat is ook de reden dat ik zo vaak mogelijk een shirt met lange mouwen probeer te dragen. Alleen al om mijn wonden en plekken te verbergen.

Ik trap rustig door en hoop dat ik niet achtervolgt wordt. Ik ben blij dat dat nog nooit is gebeurt. Dan zou ik er namelijk niet zo goed vanaf komen. 

Misschien zou ik dan niet eens meer leven. 

Ik schrik van die gedachte en probeer het van me af te schudden. Dat levert alleen maar wat rillingen op, aangezien het best koud is buiten en ik geen jas bij me heb. 

Gelukkig ben ik bijna thuis. Dan is er rust, zonder klappen en scheldwoorden. Geen gezeur aan m'n hoofd en geen beledigingen. 

Thuis, dan is alles goed.

Okayy,

Dit is het eerste deel! Laat wat tips achter en wat je ervan vond!

xJ

Being Gay Is A Sin ༄ l.sWhere stories live. Discover now