12.

1.2K 41 73
                                    

Harry P.O.V

Ik lig op mijn bed en denk na over wat er allemaal is gebeurd. Nadat ik in elkaar geslagen ben, heb ik geprobeerd op te staan en naar huis te fietsen. Het was een hele opgave omdat ik overal wonden had en onder de blauwe plekken zat. Nog steeds overigens. Thuis heb ik de meeste bloedplekken schoon kunnen maken en de wondjes droog gedept. De schaafwonden en blauwe plekken verdwijnen na een tijdje vanzelf wel.

Ik staar naar het plafond en denk na. Wat wilde Louis duidelijk maken met zijn laatste zin? Hij zei het heel random, vanuit het niets. Hij keek zo ontzettend boos, net alsof hij me wilde gaan ophangen. Zijn ogen stonden heel donker en een beetje vreemd. Alsof hij zichzelf ook niet zo goed snapte. Maar wat bedoelt hij dan?

'Je speelt met mijn gevoelens!' 

Ik klem gefrustreerd mijn handen in mijn krullen. Speel ik met hém? Hij speelt eerder met mij! Hij gebruikt me als een levende boksbal en zoekt me op om me een dreun te geven. Heel fijn.

'Je speelt met mijn gevoelens!'

Vindt hij me aardig? Bedoelt hij het op die manier? Dat ik het ene moment aardig tegen hem doe en het andere moment schijtbang voor hem ben? Hij mag van mij niet verbaasd zijn dat ik bang voor hem ben. Dringt het ooit tot hem door wat hij me aandoet? Ik probeer wel aardig te doen, maar soms is dat knap lastig. Als hij me dan weer eens tegen een muur aangeduwd heeft, wil ik hem zo graag uitschelden of een knietje geven. Maar als ik dat doe, wordt alles alleen maar erger. Dan zet Louis iedereen tegen me op en komt hij me overal opzoeken. Het enige wat ik dan op dat moment kan doen is huilen en hem smeken niet te hard te zijn. Meestal probeer ik hem een beetje te negeren en hoop ik dat hij me niet ziet, maar natuurlijk ziet hij me nooit over het hoofd, omdat hij naar mij op zoek is.

Ik duw mijn hoofd in mijn kussen en gil het uit. Gelukkig hoort niemand het omdat mijn kussen het geluid dempt, anders zou mijn moeder nu aardig doof zijn. Ik zou graag willen dat Louis nu naast me ligt, dat we het gezellig kunnen hebben en leuke dingen kunnen doen. Bijvoorbeeld op date gaan of uit eten. Samen schaatsen of een film kijken. Zolang hij dan maar bij me is, vind ik het allemaal best. Ik glimlach bij het idee dat we een relatie zouden kunnen hebben. 

Dan betrekt mijn gezicht en ga ik verschrikt rechtop zitten. Is Louis eigenlijk wel gay?!

Louis P.O.V

Het slot knarst wanneer ik de sleutel omdraai. Ik stap mijn appartement binnen en ga vermoeid op de bank liggen. Het vergt best wat energie om iemand in elkaar te slaan. Als ik eraan terug denk, voel ik me schuldig. Ik had Harry niet mogen slaan. Maar aan de andere kant.. hij speelt met mijn gevoelens en dan raak ik geïrriteerd en agressief. En dan is hij een goed doelwit, zeker omdat hij de reden voor de agressiviteit is.

Ik zucht en rol mezelf tot een balletje. Harry heeft nooit wat fout gedaan, hij is hartstikke aardig en ziet er ook nog eens goed uit! Zijn haren krullen heel schattig en hij heeft de mooiste ogen die ik ooit heb gezien. Op het moment dat hij lacht, verschijnt er een prachtige witte rij tanden. De kuiltjes in zijn wangen zijn onbeschrijflijk leuk en cute en-..

Nee Louis! Stop eens met hier over nadenken. Harry is het niet waard. Hij gaat je nooit meer een blik gunnen nu je hem kapot geslagen hebt. En wat zal je vader wel niet van je denken!! Hij zal je uitschelden en uitlachen en zeggen dat je een vergissing bent. Hij zal je vertellen dat je mislukt bent en het leven niet verdient. 

En dat alles om maar één reden..

Eyy sorry voor het korte hoofdstuk :( ik wil ze echt wel langer maken, maar dan wordt alles veel te uitgebreid denk ik. Ik doe in ieder geval mn best !

MAAR.....

HAPPY BIRTHDAY TO ME !!!! Ik ben nu 14 hahahah en daarom dus dit extra hoofdstukje !!

xJ

Being Gay Is A Sin ༄ l.sDonde viven las historias. Descúbrelo ahora