2.

1.4K 43 92
                                    

Louis P.O.V

Ik zie Harry weglopen met een verdrietige blik in zijn ogen. 

Ergens doet het me een beetje pijn. Ergens. Een heel klein beetje. Ik haal gefrustreerd mijn schouders op. Hij mag me niks schelen! Al zou hij dood in een greppel liggen. Ik moet koste wat het kost hard zijn. Dat is me geleerd.

Nu Harry weg is geef ik Zayn een brohug en besluit ik om stiekem achter hem aan te gaan. Gewoon om te kijken waar hij woont.

Ik pak mijn jas uit mijn kluisje en dump wat boeken. Dan ren ik naar mijn fiets. Ik zie Harry gelukkig nog net de hoek omgaan. 

Ik begin zacht te fietsen om goed afstand te houden. Hij mag me natuurlijk niet opmerken, dan is de lol ervan af.

Het voelt goed om de badboy van de school te zijn. Aan de ene kant ben je heel erg populair, maar aan de andere kant is iedereen bang voor je. Als ik de school in kom, wijkt iedereen van mijn pad. Niemand wil me in de weg staan, omdat ze dondersgoed weten wat er dan gaat gebeuren. 

De enige die me voor de voeten mogen lopen zijn Zayn en Niall. Zij zijn m'n beste vrienden en verder ook erg populair op school. Samen fixen we een heleboel chicks en zijn we bijna ieder weekend wel in de club te vinden. Onze hobby's op school zijn om mensen te irriteren en om leraren weg te pesten. Ieder jaar kiezen we een nieuw slachtoffer uit.

Dit jaar mocht Niall kiezen en hij koos Harry. Ik zou niet weten waarom eigenlijk. Hij stond me nooit in de weg en is ergens toch best aardig... 

Stop Louis! 

Harry is niet aardig en verdient het om in elkaar geslagen te worden! zeg ik streng tegen mezelf.

Ik schrik op van al mijn gedachtes doordat ik bijna van m'n fiets val. Oops.

Volgende keer dan toch maar met mijn auto naar school.

Ik kijk om me heen en zie Harry nergens meer. Fuck. Ben ik hem nou uit mn oog verloren? 

Ik kijk nog een keer goed rond en zie hem dan een straat in fietsen. Gelukkig. Daar is hij.

Ik fiets langzaam dezelfde straat in, en zie Harry bij een rijtjeshuis naar binnen gaan. Gewoon, een simpel huis. Niet klein en niet groot. Niet dat ik iets beters van hem verwachtte. Ik bedoel maar, kijk hem.

Ik sta achter een flatgebouw, maar toch kan ik precies zijn huis zien als ik om het hoekje kijk. Zijn fiets staat nog in de tuin en de voordeur valt dicht.

Ik grijns. Ik weet waar Harry Styles woont. Misschien komt het nog weleens pas en kan ik er een heleboel plezier aan beleven..


Hey babes! Nieuw hoofdstuk!

Laat me weten wat je ervan vindt xx

Wat vinden jullie trouwens van We Made It? Ik heb het de hele tijd op repeat staan! En gaan jullie naar Louis' world tour op 19 maart? Ik ga misschien!

xJ


Being Gay Is A Sin ༄ l.sWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu