17.

1.2K 35 43
                                    

Harry P.O.V

De volgende dag word ik wakker gemaakt door mijn wekker. Geïrriteerd draai ik me op mijn zij en sla dan dat rotding uit. Het valt op de grond, maar ik laat het voor nu maar even liggen.

Ik ga rechtop in bed zitten en wrijf in mijn ogen. Gapend haal ik een hand door mijn lange krullen en sla de dekens van me af. Zuchtend stap ik uit bed en loop richting mijn kast. Ik haal er wat schone kleren uit voor zometeen. Eerst even douchen.

De warme stralen lopen over mijn lichaam en het voelt fijn aan. In de douche is het altijd rustig en ben je gewoon even alleen met je gedachtes. Hetgene met Louis zit me vreselijk dwars. Ik weet niet wat ik moet doen, aangezien hij mij kuste.

Het is sowieso beter om geen contact met hem te zoeken op school, want hij had me pijnlijk duidelijk gemaakt dat het allemaal een fout was. Hij schold me ook uit voor vieze homo en zei dat ik niet hoorde te bestaan. Zijn woorden deden me pijn. Verschrikkelijk veel pijn. Toen ik beneden de deur dicht hoorde klappen ben ik gelijk huilend in bed gaan liggen, mezelf afvragend wat ik verkeerd had gedaan. Uiteindelijk kwam ik tot twee conclusies.

De eerste conclusie was dat Louis fout zat. Hij kuste mij en zette daarmee de eerste stap. Ik merkte dat hij het een fijne zoen vond en snapte dus niet dat hij daarna ineens boos ging doen.

De tweede conclusie was dat ik fout zat. Ik had hem gewoon niet moeten oprapen die avond. Als ik hem had laten liggen, was dit alles niet gebeurd.

Ik kreun even van irritatie. Wat een kut situatie. Ik pak mijn shampoo en kneed het in mijn haar. Ik spoel het uit en zeep mezelf in. Daarna spoel ik mezelf af en pak ik de zachte handdoek.

Wanneer ik klaar ben, loop ik terug naar mijn slaapkamer. Ik pak een zwarte skinny en een oversized streepjesblouse uit de kast. Ik trek het aan en haal mijn hand een paar keer door mijn haar. Ik werp een blik in de spiegel. Dit is prima.

'Goedemorgen Harry,' glimlacht mijn moeder, wanneer ik in de keuken verschijn. 'Lekker geslapen?' vraagt ze.

Ik brom even, terugdenkend aan mijn slapeloze nacht. De hele dag was ik in bed gebleven, ik had mezelf ziek gemeld voor school. Ik bracht de dag huilend door en de nacht was niet veel beter.

Ik kijk op de klok en zie dat ik al laat voor school ben. Snel prop ik een boterham in mijn mond en zoek ik de juiste boeken voor vandaag. Mijn moeder heeft intussen mijn fiets al buiten gezet. Ik schiet in mijn schoenen en jas en gooi mijn tas over mijn schouders. Vlug druk ik een kus op mijn moeders wang en spring ik op mijn fiets.

Hier gaan we.

Louis POV

Ughh, vandaag weer school. Gisteren was ik thuis gebleven, na het incident met Harry. Ik had gewoon geen zin om Zayn en Niall onder ogen te komen en om Harry tegen te zien. Zayn en Niall geloofden mijn smoesje dat ik ziek was, maar ik kan natuurlijk niet eeuwig thuis blijven. Ik weet niet of Harry naar school was gegaan, al denk ik van niet. Waarschijnlijk te bang om mij tegen te komen. Wat is het toch ook een watje.

Ik sleep mezelf uit bed en kleed me om. Douchen doe ik vanavond wel. Ik kies voor een strakke zwarte skinny en een bandshirt. Ik haal m'n hand een paar keer door mijn haar zodat het een beetje in model zit. Het zit een vrij rommelig, maar dat geeft wel een leuke look. Ik ben meestal te lui om echt m'n best te doen, zoals nu. Als het een beetje goed zit, vind ik het al prima.

Mijn voeten leiden me naar de keuken en ik maak wat eten voor mezelf klaar. Gapend eet ik het op en trek daarna mijn schoenen alvast aan. Ik loop naar de badkamer en poets even snel mijn tanden. Ik pak wat boeken, waarvan ik denk ze vandaag nodig te hebben. Het zou me eigenlijk ook niet boeien als ik de verkeerde pak. Het maakt niet veel verschil of ik de klas uit word gestuurd omdat ik de verkeerde boeken heb of niet. Ongeveer elke leraar heeft een hekel aan me en dat geeft hen het idee dat ze me er altijd uit mogen sturen.
Ik douw de boeken in mijn tas en trek mijn jas aan. Mijn vertrouwde spijkerjas, met wol vanbinnen. Een echte klassieker.

Als ik langs de salontafel loop, gris ik snel mijn sigaretten ervan af en graai in een la om mijn autosleutels te vinden. Gelukkig heb ik ze gauw gevonden, want ik ben ze ook wel eens kwijt geweest.

Zuchtend loop ik mijn appartement uit en draai de deur op slot. Daarna loop ik naar mijn auto en ga erin zitten. Ik steek de sleutel in het gat en draai het een keer om. De auto start zich op en ik pak mijn stuur vast. In de auto heb ik zo nog genoeg tijd om even na te denken. Want dat is zeker wel nodig. 

Maar goed, hier gaan we.

Sorry dit is echt zo'n vreselijk saai hoofdstuk ! Ik wist niet zo goed wat ik moest schrijven maarja. Straks zijn ze allebei op school en dan komen er weer leukere dingen !

Wat vinden jullie van Louis' album ? Ik vind het echt onbeschrijfelijk mooi. Het is zo puur ! Hebben jullie een favoriet ?

En weten jullie ouders/vrienden trouwens dat jullie fanfics lezen/schrijven ? De mijne niet hahah
xJ

Being Gay Is A Sin ༄ l.sWhere stories live. Discover now