Dankwoord.

770 20 54
                                    

Bedankt.

Bedankt.

Ontzettend bedankt. Naar iedereen die dit boek heeft gelezen, iedereen die me inspiratie heeft gegeven. Ik had nooit gedacht dat ik dit verhaal zou beëindigen met ongeveer 12k reads!!

Dankjewel dat jullie de moeite hebben genomen om hier op te klikken en door te lezen, ook al waren de eerste hoofdstukken echt om te janken. Dus als je je daar doorheen hebt gelezen wil ik even voor je klappen, want ze zijn echt slecht.

Ik denk dat ik die ooit nog eens ga herschrijven, maar nu nog niet. Ik laat het boek nu voor wat het is. Ik heb hier mooie herinneringen aan, het was de eerste story die ik hier op Wattpad heb geschreven en ik werd warm ontvangen. Na een paar maanden had ik al een paar duizend reads, iets wat ik nooit had verwacht.

Een special thanks naar iedereen die vanaf hoofdstuk 1 hier was. Het zullen er niet veel zijn, maar toch een paar. Dus dankjewel :)

Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen en vielen jullie niet bijna in slaap.

Voor nu heb ik wel een paar ideeën voor een nieuw verhaal, die ik ook ga beginnen met schrijven. Ook ga ik verder met het vertalen van play date. Ik laat het jullie weten wanneer er een nieuwe story online komt.

Echt mega onwijs super ontzettend bedankt! :)

Einde: 10 oktober 2020

xJ

Being Gay Is A Sin ༄ l.sWhere stories live. Discover now