22.

1.1K 35 105
                                    

bereid je voor heheh :))

Harry Pov

De schooldag is al bijna afgelopen. Ik zit nu in de laatste les, voordat ik uit ben. Straks ga ik naar het bankje, om op Liam te wachten. Ook moet ik nog even een moment vinden om met Louis te praten. Als dat vandaag niet lukt, is het niet erg. Er zijn nog meer dagen waarop dat wel kan.

Terwijl ik wat opgaven maak, gaan mijn gedachtes terug naar vanochtend. Toen werd ik in elkaar geslagen door Niall en Zayn en heeft Louis me geholpen. En daarna heeft hij me gekust.. Het voelde magisch. Het voelde alsof ik de hele wereld aankon. Alsof er verder niemand anders op de aarde was, behalve wij twee. Zijn lippen waren zo zacht en toch ook weer een beetje ruw. Bij elkaar dus perfect. Het was een normale zoen, geen tong. Dat vond ik helemaal niet erg. Hij kuste me in ieder geval. Hij zei achteraf niet dat hij er spijt van had. Niet dat hij me vies vond of dat ik raar ben. Hij liep gewoon weg. Ik snap ook wel waarom hij dat deed. Als iemand ons zou zien, gaat zijn reputatie eraan. Vooral als Zayn en Niall het zouden zien.
Gelukkig liep hij enkel daarom weg, niet omdat hij homo's vies vindt. En dat geeft al een goed gevoel.

Ik was blij dat Liam daarna nog kwam. Ondanks dat hij wilde dat ik naar huis ging, begreep hij me wel.

En nu zit ik dus weer in de laatste les van vandaag. De opgaves zijn saai, maar ze moeten wel gemaakt worden helaas. Liam heeft nu geen les hier, maar Louis, Zayn en Niall wel. Louis zit aan de andere kant van het lokaal en kijkt af en toe een beetje om zich heen. Alsof hij iets zoekt. Of hij zoekt gewoon een manier waardoor hij de oefeningen niet hoeft te maken.
Soms lijkt het alsof hij mijn richting op kijkt. Maar als ik dan terug staar, buigt hij zich weer over zijn papier. Het lijkt wel of Zayn en Niall Louis in de gaten houden. Zayns blik blijft strak op hem gericht en die van Niall op mij. Het bezorgt me de kriebels.

Ik blaas een verdwaalde krul uit mijn gezicht en haak hem dan achter mijn oor. Ik glimlach eventjes is mezelf, want volgens mij ziet dat er best hot uit.

Ik schrijf een paar dingen op en beantwoord de vragen. Nog 10 minuten, dan gaat de bel. 10 minuten duren lang. Vreselijk lang. Vooral als je na die tijd iemand wilt spreken. Maar hoe zeg ik dat tegen Louis? Zayn en Niall zijn de hele tijd bij hem en daardoor heb ik geen tijd om met Louis te praten. Als ik straks geen geschikt moment kan vinden, praat ik morgen wel met hem. Of overmorgen. Of desnoods over een week. Ik moet gewoon even met hem praten. Maakt niet uit of dat een uur is, of een minuut. Ik wil hem dingen vragen over de kus en waarom hij me precies hielp.

Als dan eindelijk die rotbel gaat, stop ik snel mijn boeken in mijn tas en sta ik op. Ik schuif mijn stoel aan en sla mijn tas over de schouder. Vanuit mijn ooghoeken gluur ik eventjes naar Louis. Langzaam staat hij op en propt hij wat in zijn tas. Daarna draait hij zijn hoofd mijn richting op. Hij kijkt recht in mijn ogen en iets in mij wordt warm. Warm van geluk. Hij verbreekt al snel het oogcontact door zijn hoofd af te wenden.

Niall komt naast hem staan en fluistert iets. Louis knikt en loopt dan richting Zayn. Ik blijf het hele tafereel volgen, nieuwsgierig naar wat ze aan het bespreken zijn. Als Zayn een blik op mij werpt, besluit ik om me uit te voeten te maken. Voordat ik straks nog een klap krijg!

Snel loop ik het lokaal uit, naar buiten. Daar ga ik op het bankje zitten, wachtend op Liam. Ik denk dat het niet meer lukt om Louis vandaag nog te spreken. Ik haal mijn telefoon uit mijn zak en stuur Liam een appje dat ik bij het bankje ben. Het heeft niet veel zin, want hij zit alweer in de les en hij weet dat ik op hem wacht.

Ik zit nog eventjes van het zonnetje te genieten als ik zie dat Louis, Niall en Zayn de school uit lopen. Zayn en Niall lopen voorop en lijken dingen naar Louis te roepen. Het is niet duidelijk te zien, maar ik maak me er niet teveel druk om. Zolang ze maar niet mijn kant op komen, vind ik het goed. Helaas heb ik iets te vroeg gejuicht, want ze lopen wel degelijk mijn richting op. Ik zucht even en hoop dat ze langs me zullen lopen.

'Zo Harry, zit je er weer?' grijnst Zayn.

Ik kijk op en zie ze alle drie voor me staan. Fijn dit. Ik besluit niets te zeggen, dan kan ik ook niks verkeerd doen. Ik sla mijn ogen neer, wachtend tot ze weg zullen gaan.

Louis pov

Ik zie dat Harry zijn hoofd weer optilt en ineens duwt Niall me hard naar voren waardoor ik op de grond val. Mijn knie schaaft over de grond en er ontstaat een nieuw gat in mijn broek, op de plek van mijn knie. Ik sta op en veeg het zand van mijn skinny jeans af. Mijn haar zit door de war en er brandt iets in mijn ogen. Geen tranen hoop ik, mietje dat ik ben. Ik haal een hand door mijn haar en kijk naar Zayn. Die grijnst me toe.

'Zoen hem dan, Louis. Kus hem dan,' zegt Zayn spottend. 'Vieze flikker die je bent.'

Ik bijt op mijn lip. Zayn kijkt me nog steeds met een smerige blik in zijn ogen aan. Als het kon, zou ik het doen. Dan zou ik Harry kussen. Maar dat kan niet. Niet met de jongens erbij. Ik wil niet dat iemand het weet. Hoe weten zij het eigenlijk?

'Zoen hem Louis. Zoals je vanochtend ook deed,' lacht Niall gemeen.

Vanochtend. Ze hebben de kus dus toch gezien. Ze weten het. Ze weten dat Harry en ik gekust hebben.

'Kom op, we hebben niet alle tijd. Lebber hem dan af, nu heb je de kans,' grijnst Zayn weer.

Ik wend mijn blik naar de grond en vanonder mijn wimpers kijk ik naar Harry. Hij is helemaal verward. Zijn wenkbrauwen staan gefronst en hij heeft een bange, verbaasde en verdrietige uitdrukking tegelijk. Hij snapt duidelijk niet wat er aan de hand is. Ik geef hem groot gelijk, ik begrijp het zelf ook niet allemaal.

Ik voel een harde duw in mijn rug en val voorover, naast Harry op het bankje. Zayn en Niall komen voor ons staan. Niall houdt Harry's hoofd vast en Zayn de mijne.

'Durf je niet meer, Louis?' vraagt Niall.

Ik zwijg.

Dan brengen Zayn en Niall tegelijk het hoofd van Harry en mij naar elkaar toe. Onze voorhoofden raken al, maar onze lippen nog niet. Ik wil dit niet, niet zo.

'Zayn, laat me los,' grom ik.

'Ach Louis toch. Wil je niet meer?' lacht hij. Dan geeft hij een knikje naar Niall en zorgen ze er samen voor dat Harry's lippen op die van mij belanden.

Ondanks alles voelen zijn lippen fijn en al bijna vertrouwd. Ze zijn zacht en teder. Zijn adem is warm en het geeft me een fijn gevoel. Zachtjes kus ik mee. Ik wil geen tong gebruiken, dat hebben we nog niet gedaan en Zayn en Niall zijn er nu bij. Ze doen dit alles alleen maar om me te vernederen.

Op een gegeven moment worden onze lippen van elkaar gescheiden en trekt Zayn me van het bankje af.

Nog net niet kotsend kijkt hij me aan. 'Louis ik wist niet dat je zo laag was. Je hebt net met hem gekust. Met hém.' Hij wijst naar Harry die een beetje overdonderd op het bankje zit.

Ik zeg niets en trek mijn schouders op.

'Ben je nou echt gay? Gáy?'

Weer zeg ik niets, te bang. Zayn heft zijn hand op en ik knijp mijn ogen dicht. Nog minder dan een seconde later voel ik mijn wang pijnlijk steken. Ik grijp ernaar en probeer het koud te maken door mijn handen te gebruiken, zodat het de pijn wat verlicht. Gay. Ben ik gay? Ik weet het niet meer.

Zayn geeft me een trap en grijpt naar mijn middel. 'Sla Harry nu maar. Doe hem maar pijn. Dat verdient hij wel.'

Ik schud mijn hoofd, kijkend naar de bange jongen.

Zayn grijpt me bij mijn kraag en tilt me zomaar op. 'Ik zei dat je hem moest slaan.' Hij zet me neer en geeft me een duwtje naar voren. 'Geef hem een trap.'

Ik loop verder naar voren, richting Harry. Ik kijk even naar Niall, die nog steeds naast hem zit. Hij kijkt me grijnzend aan en houdt Harry in de houdgreep, zodat die niet weg kan lopen.

Ik hef mijn hand op, maar laat hem dan toch weer zakken.

'Doe hem pijn, Louis. Of ik vertel alles aan je vader.'

Niall en Zayn zijn echt stoute jongens, foei

en aaaarrghh ik heb dit hoofdstuk een paar weken geleden geschreven en nu ik het teruglees, vind ik het echt super raar !!! wtf dacht ik toen ??! maar ik kan het ook niet echt meer veranderen want dan kloppen de komende hoofdstukken niet meer oefff. ik cringe hem echt zo erg. het spijt me

xoJ


Being Gay Is A Sin ༄ l.sWhere stories live. Discover now