6.

1.2K 41 42
                                    


Louis P.O.V

Er is een nieuwe dag aangebroken en ik ben klaar om naar school te gaan. Gelukkig is dit mijn laatste jaar, want ik kan het bijna niet meer uithouden. Toch is het ook wel jammer, want als ik van school af ga, verdwijnt mijn badboyreputatie. Ik heb nog geen idee wat ik later wil worden, maar ik moet wel opschieten, want anders zitten alle leuke studies vol.

Ik raap mijn tas van de grond en stop er wat boeken in. Nadat ik een boterham in mijn mond gepropt heb, grijp ik mijn autosleutels uit de la en loop ik naar mijn auto. Ik stap in en rijd richting school. De radio staat lekker hard aan en ik zing luidkeels mee. Ik zou me echt kapot schamen als iemand mij nu zou kunnen horen. Maar aangezien ik alleen ben, blijf ik hard meebrullen.

Ik rijd de parkeerplaats van school op en zet netjes mijn auto in een vak. 

Zayn en Niall staan te wachten bij het rokersplekje. Ik loop naar ze toe en geef ze een brohug. Zayn neemt nog een laatste hijs van zijn sigaret en gooit hem dan op de grond waarna hij hem uittrapt. 

'Alles goed?' vraag ik.

Zayn en Niall knikken. 

'Hebben jullie nog nagedacht over hoe we Harry kunnen neerslaan?' vraagt Niall met een grijns.

Oops.. helemaal vergeten. 

Ik schud mijn hoofd. 'Nee sorry boys.'

Zayn kijkt me even aan. 'Je blijft wel meedoen toch?'

'Tuurlijk,' lach ik. Maar diep vanbinnen lach ik helemaal niet.

'Wij hebben namelijk wel een plan bedacht en die willen we vanmiddag na school uitvoeren,' begint Niall.

'Ik ben benieuwd,' zeg ik.

'Oke. Harry zit natuurlijk in onze klas en is daarom even laat uit als wij. Vandaag zijn wij als enige klas het laatste uur uit waardoor we Harry niet uit het oog kunnen verliezen. Niall en ik proberen hem dan ongezien tegen te houden in de gang, terwijl de rest van de klas naar huis gaat,' vertelt Zayn verder.

Ik knik even begrijpend.

'En als we hem dan hebben tegen gehouden kunnen we hem een goed pak slaag geven. Want hij verdient dat gewoon. En wanneer we klaar zijn, gaan wij gewoon naar huis en zoekt hij het maar uit hoe hij thuis komt,' eindigt Niall.

Er verschijnt een kort lachje op mijn gezicht. 'Ik vind het een top idee boys!'

En met dat gezegd hebbend, lopen we de school binnen. Iedereen staart ons aan en maakt vlug plaats. Ik knipoog naar een paar meisjes en geef sommige mensen een dodelijke blik.

Conclusie: blijf uit mijn buurt, tenzij je een lekkere chick bent. 

Zayn, Niall en ik lopen rustig naar ons lokaal. Gatver, we beginnen met Duits. Waarom heb ik ooit Duits als onderdeel in mijn vakkenpakket gekozen? Oja, omdat je minimaal 2 vreemde talen moet, en ik al helemaal geen snars van Frans begrijp.

Ik leun tegen de deur van het lokaal aan en wacht totdat de leraar er is. Wanneer die eindelijk aangekomen is en het lokaal openmaakt, loop ik samen met Niall en Zayn naar de achterste tafels. Niall gaat naast me zitten en Zayn een tafel voor ons, zodat we makkelijk kunnen praten.

Ik kijk ongeïnteresseerd naar iedereen die de les inkomt, maar mijn adem stokt even als Harry binnenloopt. Hij ziet er verdrietig en verslagen uit en zijn haar zit door de war. Het staat hem eigenlijk best... sexy?

Niall geeft me een duw tegen m'n arm. 'Waar kijk je zo geïnteresseerd naar?' vraagt hij met opgetrokken wenkbrauw.

'Um, nergens naar,' zeg ik.

Niall volgt mijn blik en zijn ogen blijven rusten op Harry. 'Waarom kijk je naar hem?' vraagt Niall.

'Gewoon, ik stel me voor hoe hij er vanmiddag bij gaat liggen,' lieg ik.

Niall lacht met zijn scheve lachje. 'Dat is een mooi vooruitzicht, vind je niet?'

Ik trek mijn schouders recht. 'Zeker.'


Heyyy

Laat een reactie achter :)

xx J


Being Gay Is A Sin ༄ l.sWhere stories live. Discover now