5.

1.2K 38 39
                                    

Harry P.O.V

Het doet pijn om je eigen spiegelbeeld te zien. Je ziet dan al je imperfecties en kun je je focussen op elk klein sproetje. Ik bekijk nauwkeurig mijn gezicht en raak langzaam een schrammetje aan. Het prikt. Ik kijk naar elke krul die zich om mijn hoofd bevindt. De één krult mooi en de ander ziet er niet uit. Mijn oren zijn vrij klein en mijn lippen zijn droog.

Mijn ogen zijn een beetje rood en mijn hoofd doet zeer. Ik sluit even mijn ogen en zucht. Waarom zie ik er zo slecht uit? Waar verdien ik al het gepest aan? Heb ik hen ooit iets aangedaan? Volgens mij niet.. maar waarom slaan ze me dan eigenlijk? Is het misschien omdat...

ik gay ben?

Allerlei vragen spoken door mijn hoofd. Vooral het feit dat ik gay ben doet pijn. Is dat de reden dat ze me vreselijke dingen aandoen? Ja, ik denk van wel. Ik ben gewoon een homo, en zij kunnen dat niet accepteren! 

Ik geef mezelf een klap in het gezicht. Ik moet van al deze nare gedachtes af! Maar hoe?

Ik ren hopeloos naar de badkamer en doe de deur op slot. Ik ga op de badrand zitten en verstop mijn hoofd tussen mijn knieën. Wanneer ik weer opkijk, valt mijn blik op een mesje.

Zal ik?

Ik zucht diep. Ik weet wat er de gevolgen van zijn. Bloedverlies, pijn en gehuil van mezelf. Maar verder? Wie zou het ook maar iets uitmaken?

Langzaam pak ik het mesje en laat het voorzichtig door mijn vingers glijden. Het is scherp en het glinstert mooi. Ik glimlach even. Ik draai het mesje rond tussen mijn vingers en pak het daarna stevig vast. 

Ik leg het mesje tegen mijn arm aan, vlak boven mijn pols. Ik knijp mijn ogen dicht, ik wil niet zien hoe ik mezelf snijdt. Ik wil het mesje heen en weer halen..

'Harry! Gaat alles goed daar boven?' hoor ik mijn moeder roepen.

Ik open mijn ogen. 'Um, ja. Het gaat prima!'

Ik kijk naar het mesje, dat op mijn arm ligt, klaar om een snee te veroorzaken. Snel leg ik het terug terug en bekijk mijn arm. Er zit geen enkel krasje op. En dat is aan mijn moeder te danken.


Hee guys!

Ik wilde hier eerst een cliffhanger van maken, maar als ik dat had gedaan zou het hoofdstuk erg kort worden.

Mijn hoofdstukken zijn sowieso al niet heel lang, dus laat het even weten of ze langer worden!

Vinden jullie tot nu toe het verhaal een beetje leuk? Ik weet dat het nog niet echt goed is ofzo, maar het is mijn eerste boek en ik vind het lastig om het beginnetje te schrijven.

Je mag altijd ideeën voor het boek of tips achterlaten. Reacties mogen ook, want ik vind dat leuk om te lezen!

Joejoe! xJ

Being Gay Is A Sin ༄ l.sWhere stories live. Discover now