30.

1.1K 33 21
                                    

Harry pov

Met knallende koppijn word ik wakker in een bed dat ik niet herken. Mijn hoofd bonkt zo hard dat ik even bang ben dat het gaat ontploffen. Langzaam ga ik een beetje rechtop zitten en glijden mijn ogen over de slaapkamer. Het is een enorme troep doordat er overal kleding ligt, samen met andere spullen. Het raam staat een stukje open zodat het niet te heet wordt en het zonlicht schijnt warm naar binnen. 

De plek naast me is leeg en het matras voelt niet meer warm. Misschien heeft Louis in een andere kamer geslapen, of hij is er al een tijdje uit. Ik kijk op de klok, die 1 uur aangeeft. Ik grinnik. Ik gok dat hij al aan het ontbijten is.

Met nog steeds een pijnlijk hoofd gooi ik de deken van me af en sta ik voorzichtig op. Mijn hoofd draait en ik hou me staande door me aan het bed vast te houden. Na een paar seconden is de duizeligheid een beetje gezakt en kan ik weer normaal lopen.

Ik kijk naar mijn kleding en zie dat ik alleen een shirt aan heb.

Sexy.

Ik besluit maar om iets uit Louis' kast te plukken, hij vindt dat vast niet erg. Ik trek zijn kast open en vind een paar sweatpants. Ik kijk even naar de maat.

XS.

Ik grinnik in mezelf. Ik ga daar dus nooit inpassen. Toch zal het wel moeten, want ik heb geen andere kleding bij me behalve die van gister. En die ruiken naar zweet en drank en rook, dus dat doe ik liever niet aan. Ik hijs me in de te kleine broek en pak dan een trui uit zijn kast.

M.

Ha, het is maar handig dat hij oversized truien draagt, anders had ik die niet aangekund. In mijn nieuwe kleding loop ik de slaapkamer uit, op zoek naar de keuken of woonkamer.

Ik loop een gang door en kom uit bij de keuken, die aan de woonkamer ligt. Ik zie Louis aan het fornuis staan klungelen. Hij gooit een ei in de pan en haalt een hand door zijn haar. Dan draait hij zich om en lacht naar me als hij mijn brakke kop ziet.

'Kater?'

Ik knik duf en ga achter hem staan. Ik sla mijn armen om zijn middel en denk terug aan gisteravond. 

Nadat hij me als zijn vriendje had gevraagd en me kuste, zijn we terug naar binnen gegaan en hebben we uren samen gedanst. Liam en Niall zijn op een gegeven moment terug naar huis gegaan, maar wij bleven dansen totdat de zon weer op kwam. Louis had me lachend aangekeken en me steeds opnieuw gezoend. Hij leek zo gelukkig en zijn ogen glommen. Hij had mijn armen om zijn middel gelegd en zijn eigen om mijn nek. En zo bleven we dansen, uren lang.

Louis draait zich om en kijkt me glimlachend aan. 'Heb je honger? Ik heb nu eieren klaar, maar misschien wil je wat anders? Hopelijk ligt er nog iets in de kastjes en-'

Ik schud mijn hoofd en onderbreek hem. 'Nee, dit is prima. Waar liggen de borden?'

Hij wijst naar het linkerkastje en ik haal er twee borden uit, waarna ik ze op tafel leg en wat bestek uit een laatje haal. 

Louis legt de eieren op onze borden en daarna gaan we zitten. Na het eten staan we op en stoppen we de vieze vaat in de vaatwasser.

'Wat wil je doen? We hebben nog de hele zaterdag voor ons,' zegt Louis.

Ik haal mijn schouders op. 'Niet zoveel, want ik heb nog steeds hoofdpijn. Misschien kunnen we een film kijken.'

Louis knikt en gaat op de bank zitten en klopt op de plek naast zich. Ik ga naast hem zitten en pak de afstandbediening en switch naar Netflix.

'The Conjuring?' vraag ik.

Louis lacht blij. 'Eindelijk iemand die ook van horrorfilms houdt! Elke keer als ik met Niall films ga kijken, wil hij van die saaie dingen kijken en moet ik hem overhalen om horror op te zetten.'

Ik grinnik en ga tegen Louis aanzitten. Ik zet de film aan en we schrikken allebei steeds bij een eng stukje. Louis speelt met mijn krullen en ik sluit even mijn ogen. Niet voor lang, want Louis schrikt zich helemaal kapot om een stukje waardoor hij bijna een meter de lucht in schiet.

Ik schiet in de lach en geef hem een mep tegen zijn arm. Hij kijkt me nep-geïrriteerd aan en grijnst dan ook.

Louis pov

Ik wend mijn ogen van het beeldscherm af en staar naar Harry. Zijn krullen zitten warrig en zijn lippen staan in een constante glimlach. Elke keer als hij lacht of schrikt om iets komen zijn kuiltjes te voorschijn. Ik zou er wel uren naar kunnen kijken, en dat is ook precies wat ik doe. 

Mijn ogen glijden over zijn lichaam en ik bewonder zijn polsen, ze zijn slank en je kunt licht de aderen zien zitten. Mijn ogen blijven haken bij zijn kleding en ik grinnik even. 

'Goede kleding heb je aan.'

Harry draait zich om zodat hij me aan kan komen. Hij lacht en ja hoor, daar is zijn kuiltje! 

'Mooi he? Kwam ik zomaar in een of andere kast tegen. Geen idee van wie ze zijn, maar ze zijn wel wat klein.'

Ik schiet in de lach en geef hem een mep. 'Hmm, dat verbaast me. Ik dacht dat ik langer was dan iedereen. Wist niet dat er kortere mensen dan ik bestonden.'

'Kleinere.'

Ik trek mijn wenkbrauwen op. 'Wat?'

Harry lacht speels. 'Je zei kortere, maar je mag jezelf ook wel klein noemen hoor.'

'Tsss, daar doe ik niet aan. Ik ben namelijk niet klein.' Ik kijk hem bitchy aan.

'Ik denk dat je maat xs daar wel anders over denkt,' gniffelt Harry.

Mijn mond valt open van zijn onverwachte antwoord en ik sta op, waardoor Harry omvalt. Hij kijkt me grijnzend aan en haalt een hand door zijn krullen. 

'Wat ben je nu van plan? Wat voor idee is jouw brein nu aan het bedenken?' vraagt Harry lachend. 'Kleint-'

Nog voordat hij zijn zin kan afmaken spring ik bovenop hem en houd hem in de houdgreep. Hij snakt naar adem en probeert ons om te draaien.

'Dat neem je terug,' zeg ik nep-boos.

'Nee.' Harry draait ons half om waardoor ik op zijn buik zit. Hij steekt zijn tong uit en grinnikt dan.

Ik laat me voorover vallen en sla mijn armen om hem heen. Ik plaats een kus op zijn voorhoofd en ga dan comfortabel op hem liggen. Ik voel hoe zijn warme armen zich om mij heen wikkelen en hij mij liefdevol vasthoudt.

Weet je nog toen ik zei dat ik dingen zoals films kijken en knuffelen met Harry wilde doen, in plaats van Niall?

Nu kan ik dat. Het voelt misschien nog een beetje vreemd aan, want ik heb zulk soort dingen verder alleen maar met mijn vriendinnetjes gedaan, maar ik kan hier zeker aan wennen.

sorry voor t korte hoofdstuk! ik wist niet zo goed wat ik wilde schrijven en had niet zoveel inspiratie. 

je mag altijd ideetjes achterlaten in de comments!
en zayn en gigi verwachten een meisje in september !!!!
xJ

Being Gay Is A Sin ༄ l.sWhere stories live. Discover now